"naky sakra dlouhy"Heslo je zobrazené tak, že je zkryté. Ať má tvoje heslo libovolný počet znaků, tak z bezpečnostních důvodů nebude qip ukazovat přesný počet hvězdiček,aby se náhodou nedalo heslo odhadnout. Ta řádka s heslem bude plná hvězdiček vždycky.
Řek bych, že heslo je to na tvoje starý ICQ.
Kdyby ne tak si udělej nový qip jméno na
http://qip.ru/reg/registerAle líp jsem to popsal tady
http://bylonebylo.lifeme.net/uvahy-f6/o-icq-protokolu--eseni-t33.htmi s obrázkama
Pak v qipu klikneš na přepnout uživatele a zadáš nový qip jméno a heslo. pak znovu icq číslo a heslo
Nastavení QIP účtu tam píšu taky
"o tom ukladani hostorie a hesel na ruskej server"Hystorii to neukládá nic jsem tam na to nenašel. Taky jsem se toho obával, ale pravděpodobně jsem si někde přečetl nepravdivý článek.
KLidně ti ukážu počeštěný celý nastavení QIP web účtu.
HESLA to ukládá automaticky ! Aby když jdeš s QIPem na jiný PC tak zadáš jenom QIP jméno heslo a všechno ostatní se přihlásí samo.
Když máš ukládání hesel vypnuté tak se to zeptá na hesla.
V nastavení hlavních je nastavení
Save passwords of my account on server - uložit hesla mých úctu(protokolu) na qip.ru server, ne (nesmí tam bejt fajfka)Pro nastavení a další možnosti QIPu se opět podívej na můj článek o QIPu
O D K A Z"ve kterym se ani sam nevyznam"Píšu o tom v článku
" chtel bych se proto zeptat esi se tam ulozilo jen heslo k tomu qip uctu kterej sem kdysy zalozil a uklada se tam jen historie toho jabberu, nebo co to je(ten qip ucet) a tim padem je muj ICQ ucet, respektive jsou moje ICQ ucty ktery zadam do toho klienta "v bezpeci", nebo se na ten ruskej server uklada historie a heslo i k jakymkoliv ICQ uctum(a jinym uctum), ktery zadam jako ICQ(jinej) ucet??? "Hesla tam jsou uložený tak je vypni podle toho jak popisuju nastavení QIPu programu.(Ale nikdo z tvých známých je nemůže vidět a zjistit, ani začínající hacker. Bezpečnost by měla být stejně vysoká jako je na emailech. Můžeš to ukládání klidně vypnout!
Hystorie tam neni, hesla tam jsou, můžeš je zrušit jak jsem říkal."o tehle s.vinarne nevedel."Pozor na slova....qip.ru je velmi pěkná stránka - účet - a na služby bohatá věc ! QIP je velmi hezký! povídací klient, kterému té předpovídám hezkou budoucnost.
Šviňárny tam nejsou, protože ukládání hesel je vytvořeno k pohodlí uživatele, taky jsem to tady někde psal. Jenže když se toho jako já bojíš tak to samozřejmě vypni...
Pro normální uživatele je ukládání historie na web spásná služba.... Třeba jsem si před třemi roky povídal s někym z práce a dával mi kontakt na další zaměstaní nebo něco jinýho. V počítači hystorii dávno už nemam windows byl už tolikrát přeinstalovávanej a harddisk párkrát formátovanej. Jsem rád, že se stále můžu podívat o čem jsme mluvili. To je pro uživatele někdy taky spása.....

Jenže v těhto končinách nejsme tak zhýčkaní, jsme zvyklý na šmejdy, který kradou soukromí kde můžou! tak si tuto možnost sami sobě odepíráme..... Na google to mam taky vyplý.
Ale na QIPu tahle služba snad ani neni, nevim o ní !