Vysvětlení těch mínusů jak jsem mluvil:
-- nutnost registrace
Cože ? to že je mínus jo ?
Tak to teda přidejte mínus ke všem protokolům na světě co exisujou........ i k těm co neexistujou............

I TEN NEJLEPŠÍ PROTOKOL NA SVĚTĚ MÁ TENTO MÍNUS
Tento mínus jsem okamžitě vypustil z hlavy, protože ho není třeba
-- možné problémy při přenosu souborů
To znamená tedy, pokud se jedná o file.qip.ru ?
Tam jsem posílal nemálo a vždy to fungovalo.
Pokud vim tak mi to posílalo 40kb/s z toho jsem moc radost neměl, to už bych mohl posílat někde po webu jinde, ale když tady to zůstává měsíc bez aktivity, dá se s tim pracovat, když budu chtít tak k tomu mam přístup jenom já, nebo jen ti kterým to heslem dovolím, a taky nemusim nikam zvlášť klikat když chci poslat soubor nemusim se s tim zbytečně zaobírat. Skoro bych nevěděl, že file.qip.ru existuje
(Jo a kdo nechce čekat než se něco velkýho někomu pošle přičem nemůže využít doby posílání k ukládání, tak to rozdělejte na dva nebo čtyři díly a máte z toho částečné živé posílání, protože zatímco vy soubor posíláte, tak kolega stahuje. Rozdíl bude v té půlce nebo čtvrtce popř. osmině podle toho na kolik to rozděláte.
Já myslim, že to je stejný mínus jako, možné problémy při jízdě autobusem do práce..... může se píchnou pneumatika.
-- časová prodleva při načítání/ukládání profilu na server
Tohle neznam nikdy jsem to nedělal tak jsem to vypustil....
Při určitém zamyšlení bych měl cosi říci:
Používají to ti, kteří mají více protokolů
kteří mají více počítačů kde pracují
to je málo lidí na to jak málo se s touto funkcí setkají
Na to jak málo se s funkcí pracuje se dá rychle obejít.
Neidim problém zadat všechny jména a hesla do protokolů, když budu chtít mít QIP na jednom dalším počítači.
Kdyby to mělo být 10 tak to bych to psát ručně nechtěl....
No ale jaká je ta časová prodleva ?
minuta? to je jedno, kliknu na to jdu dělat něco jinýho a za pár mam qip hotovej
deset minut? to je jedno, kliknu na to jdu dělat něco jinýho a za pár mam qip hotovej
A kolik lidí potřebuje tuhle funkci ?
Tuhle funkci pro mínus jsem též z hlavy vypustil......

Navíc češi si toho nastavování webovýho qip účtu a profilu asi neužijou, takže až na ostatní protokoly není co ukládat, a snad pokud vim , když tam nechcete mít hesla tak je musíte psát i když do qipu načítáte profil z webu. Potom by jediný rozíl byl, k heslům připsat ještě jména protokolů.
Nejsem si jistej,pouze z informací který mám, tak toto říkám.
Podom tak používání služby upadá, není třeba,když by vám nevadilo připsat i jména protokolů.
Důležitý je, že není třeba používat protokol ICQ, ale dá se protokol QIP. A ten toho nabízí víc než icq........ Ale ta ruština!!!!!!!!!
Pokud by se mi chtělo zapracovat, tak by to nebyl problém... a mohl bych se zde podělit...
Ale to by přece měla být vaše práce ne ?
Dát možnost volby
Ta ale neexistuje když není z čeho vybírat

Předtavovat si QIP bez představení QIP protokolu a QIP web účtu není dobrý nápad.
Možná jste neměli důvod, nikdo to nechtěl... no budiž

edit: Tim myslim odběratelé nechtěli
1xedit