Ode dneška (pondělí 11.10.2010) mi QIP 2005 build 8095 hlásí, že nemám aktuální verzi programu, a že mi doporučují upgrade. Nechci přecházet na infium ani na QIP 2010. Neví někdo, co se s tím dá dělat?
Je možné, že ICQ zavedlo nové autentifikační schéma, takže teoreticky už 2005 fungovat dál nebude, pokud náhodou autoři nevydají novou verzi (což asi moc nehrozí, když vydali následníka v podobě QIP 2010). Nebo funguje vám QIP 2005 teď po nějaké době? Možná je to jenom dočasná anomálie...
To mas sice pravdu, ale podle me funguje jeste i to stare.. je otazkou jak se to vyvine.. je mozne, ze proste vyjde jeste novej exac s jinou aut metodou, vlastne minule to bylo zrovna tak..
Black_Fox píše: ... Nebo funguje vám QIP 2005 teď po nějaké době? Možná je to jenom dočasná anomálie...
Tak jsem chtela branit qip 2005, tahala instalacku a ono mi to nabidlo uz 2010... Takze nic nevyzkousim... Aspon nemusim na icq Jinak ve skole vidim na notasich samy 2005, takze to asi fachci
To je mozny.. 2005 jen na icq... nebudu se opakovat... ale je to fakt, vsude 2005... jen jeden o tom vi hov*o a ma mirandu. Chytrej chlapec, nebude to dlouho trvat a pribude do rodiny jabberistu Ja tim chtela jen ukazat, ze 2005 jede
Ja icko, myslim, uz 2 roky nepouzivam, takze je mi to fuk... ale ja mela 2005 proste rada... kez by se dale vyvijelo rnq... PS: nemuzu editovat nici prispevky, proto muj dalsi..
R & Q 1111 Autor RD 12.10.2010, Malá aktualizace R & Q. R & Q 1111 1. Pevná čítač / zbývající čas během přijetí / přenos souborů. 2. Schopnost přejmenovat složku účtu téměř cokoliv. 3. Schopnost vytvořit účet na přílohu e-maily. 4. Přejít na Delphi XE 5. Uznání ICQ Mobile.