QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP PDA 2140 - nelze připojit

QIP PDA 2140 - nelze připojit

Nový příspěvekod Matrix_One » sob 30. říjen 2010 21:29

Už druhý den mi hlásí že je stará verze a že je potřeba update, přitom ale žádný nový nevyšel. Že by změna protokolu ?
QIP 2012 (Build 9346)
Uživatelský avatar
Matrix_One
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 204
Registrován: úte 9. září 2008 21:09

Re: QIP PDA 2140 - nelze připojit

Nový příspěvekod loser » pon 1. listopad 2010 9:34

Jsem na tom uplne stejne.... :-( aletrnuji prozatim s origos ICQ
loser
 

Re: QIP PDA 2140 - nelze připojit

Nový příspěvekod Matrix_One » pon 1. listopad 2010 11:47

Tak mě se to včera už najednou připojilo a žádný hlášky to nepíše, tak nevím. Zatím je vše OK.
QIP 2012 (Build 9346)
Uživatelský avatar
Matrix_One
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 204
Registrován: úte 9. září 2008 21:09

Re: QIP PDA 2140 - nelze připojit

Nový příspěvekod chabi » úte 2. listopad 2010 8:24

Taky mi to dělalo, ale pak jsem přišla na řešení: v Účet - Nastavení se v záložce Connections musí zatrhnout "More servers". Mně se to sice po odhlášení zase odzatrhne, takže to pokaždé musím udělat znova, ale to už je jenom drobné nepohodlí ;)
chabi
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř 8. duben 2009 15:04

Re: QIP PDA 2140 - nelze připojit

Nový příspěvekod Matrix_One » úte 2. listopad 2010 8:54

Já sem neměnil nic a funguje to výborně.
QIP 2012 (Build 9346)
Uživatelský avatar
Matrix_One
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 204
Registrován: úte 9. září 2008 21:09

Re: QIP PDA 2140 - nelze připojit

Nový příspěvekod Zelych » úte 2. listopad 2010 19:56

Mel jem stejny problem. A uz jsem skuecne prisel co ho zpusobovalo. Byla to knihovna s cestinou pro starsi verzi.
Diky tomu se pak na servr hlasila jako stara verze pro kterou byla cestina vytvrena.
Takze reseni je nastavit si anglictinu. ;-)
Zelych
 

Re: QIP PDA 2140 - nelze připojit

Nový příspěvekod Matrix_One » úte 2. listopad 2010 21:29

A proto mi to pred tim na cestine mrte dlouho fungovalo, pak dva dny hlasilo ze to chce update a ted to zase tri dny bez problemu jde ? No já tinevím teda...
QIP 2012 (Build 9346)
Uživatelský avatar
Matrix_One
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 204
Registrován: úte 9. září 2008 21:09

Re: QIP PDA 2140 - nelze připojit

Nový příspěvekod papaja » stř 3. listopad 2010 20:39

Zelych píše:Mel jem stejny problem. A uz jsem skuecne prisel co ho zpusobovalo. Byla to knihovna s cestinou pro starsi verzi.
Diky tomu se pak na servr hlasila jako stara verze pro kterou byla cestina vytvrena.
Takze reseni je nastavit si anglictinu. ;-)


HOj, cestinou to neni, mam origo EN verzi a dela mi to taky ....
papaja
 

Re: QIP PDA 2140 - nelze připojit

Nový příspěvekod Luki » čtv 4. listopad 2010 19:59

Zdravím, mám problém s rozběhnutím verze 2140, předchozí jsem odinstaloval, smazal adresář který zustal v program files a nainstaloval verzi 2140. Po vyplnění icq čísla a hesla nemam nikde nabidku se připojit. V levo v liště mám menu kde je nastavení a další položky, ale změna statusu na online nikde nevidím... Mohl by mi nekdo zde poradit jak to rozběhnout? předem děkuji za jakekoliv info
Luki
 

Re: QIP PDA 2140 - nelze připojit

Nový příspěvekod Rypi » čtv 4. listopad 2010 21:02

možná jsi nainstaloval verzi pro smartphone, místo PPC
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA 2140 - nelze připojit

Nový příspěvekod Matrix_One » pát 5. listopad 2010 7:05

Tak u mě se to už opět začalo taky blbnout, když člověk několikrát zopakuje připojení do on-line, tak se to pak většinou chytne, ale časem se to samovolně odpojí.
QIP 2012 (Build 9346)
Uživatelský avatar
Matrix_One
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 204
Registrován: úte 9. září 2008 21:09

Re: QIP PDA 2140 - nelze připojit

Nový příspěvekod Luki » pát 5. listopad 2010 12:51

for Ripi:
Děkuji, jsem vůl a poplet jsem si PPC a SmartPhonem. Přeinstaloval jsem to a už to běhá. Ještě jednou díky.
Luki
 

QIP PDA 2140 nelze pripojit

Nový příspěvekod Haroldclend » sob 14. březen 2015 19:56

Mam WM 6.1, pri odesilani SMS se zobrazi hlaska "Zpravu nelze odeslat", ale po chvili prijde dorucenka, takze zprava se odeslala. Na funkci to vliv nema, ale otravuje me to. Vite nekdo, co s tim?
D
Haroldclend
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 18. prosinec 2014 7:28
Bydliště: USA


Zpět na Windows

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník