Stránka 1 z 1

Nejde zvuk

Nový příspěvekNapsal: ned 14. leden 2007 18:03
od martina
mam dva profily na qipu. bohuzel na jednom mi uplne odmita fungovat zvuk....nevite nekdo co s tim...v nastaveni bych to mela mi t dobre...stejne jako na druhym profilu....a vubec to nejede.
diky


//edit Pafo: upraven název tématu

Nový příspěvekNapsal: ned 14. leden 2007 18:09
od Xeelee
Napis do sekce QIP - Zvuky.
Tohle tema se pak smaze.

//Proč smaže? Přesunuto z qip - čeština; jenda.69
edit Mark: při přesouvání témat je dobré ponechat kopii tematu v puvodni sekci, ta bude přesměrovana na tema v nove sekci. Jinak tazatel nemusi tema na foru najit.

Nový příspěvekNapsal: ned 14. leden 2007 21:21
od Xeelee
Nelibi se mi ze lidi pomerne casto pisi do naprosto jinych sekci fora.
Kdyz nekdo tema presune tak tam necha odkaz na misto kam bylo tema presunuto.
Cim vic takovych odkazu na foru bude tim bude neprehlednejsi.
Uzivatele by meli psat dotazy do odpovidajicich temat.
Kdyz ma nekdo problem se skinem tak napise do QIP - Skiny nebo do QIP - Podpora.
Snad toho nechci tolik...


jak to vubec nekdo muze udelat?

Nový příspěvekNapsal: stř 16. květen 2007 15:53
od krokodile
No a je na to nějaká odpověď? mám podobnej problém, build 8020 a zvuky nejdou... ačkoli to mám myslim správně nastavený

Nový příspěvekNapsal: stř 16. květen 2007 15:58
od Xeelee
Ja s tim zadnou zkusenost nemam.

Nový příspěvekNapsal: stř 16. květen 2007 15:59
od Smoke
Máš je vubec zaplý? :lol: :lol: :lol:

Nový příspěvekNapsal: stř 16. květen 2007 16:08
od Martin J. - Cetelon
Smoke píše:Máš je vubec zaplý? :lol: :lol: :lol:


napadlo me stejne reseni..,
jestli je nemas pro jeden ucet vypnuty.., jako ja, na jednom uctu ( hlavnim ) je mam vyple , a na druhem zaple, mam to pro lepsi orientaci..,

Zapnuti/ vypnuti zvuku je v kontakt listu nahore ako treti ikonka odleva..,

Nový příspěvekNapsal: čtv 17. květen 2007 19:48
od krokodile
Nebojte, už chvíli používám, vim jak se zapíná vypíná... navíc když dáš vypnout zvuk v Preferences, tak se ti tušim zakřížkuje i ta ikona v hlavním menu....
Ale nevim čim to je, stejně tak mi nefunguje tray notification u incomming message...

Nový příspěvekNapsal: čtv 17. květen 2007 19:52
od Martin J. - Cetelon
skus hodit do pc cistou kopii qipu, a spust v ni nejprve to uin, ktere ti nebezi se zvukem, a potom i to druhe..,

Nový příspěvekNapsal: čtv 17. květen 2007 20:04
od krokodile
Žádné druhé UIN nemám, lae zkusim...

Edit: tak to funguje, díky za radu... problém byl někde v souborech co zůstanou po uninstalu z předchozích verzí atd. nechápu to, ale fungovalo to :)