QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Nejde zvuk

Nejde zvuk

Nový příspěvekod martina » ned 14. leden 2007 18:03

mam dva profily na qipu. bohuzel na jednom mi uplne odmita fungovat zvuk....nevite nekdo co s tim...v nastaveni bych to mela mi t dobre...stejne jako na druhym profilu....a vubec to nejede.
diky


//edit Pafo: upraven název tématu
martina
 

Nový příspěvekod Xeelee » ned 14. leden 2007 18:09

Napis do sekce QIP - Zvuky.
Tohle tema se pak smaze.

//Proč smaže? Přesunuto z qip - čeština; jenda.69
edit Mark: při přesouvání témat je dobré ponechat kopii tematu v puvodni sekci, ta bude přesměrovana na tema v nove sekci. Jinak tazatel nemusi tema na foru najit.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Xeelee » ned 14. leden 2007 21:21

Nelibi se mi ze lidi pomerne casto pisi do naprosto jinych sekci fora.
Kdyz nekdo tema presune tak tam necha odkaz na misto kam bylo tema presunuto.
Cim vic takovych odkazu na foru bude tim bude neprehlednejsi.
Uzivatele by meli psat dotazy do odpovidajicich temat.
Kdyz ma nekdo problem se skinem tak napise do QIP - Skiny nebo do QIP - Podpora.
Snad toho nechci tolik...


jak to vubec nekdo muze udelat?
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod krokodile » stř 16. květen 2007 15:53

No a je na to nějaká odpověď? mám podobnej problém, build 8020 a zvuky nejdou... ačkoli to mám myslim správně nastavený
krokodile
Nováček
 
Příspěvky: 16
Registrován: stř 16. květen 2007 15:51

Nový příspěvekod Xeelee » stř 16. květen 2007 15:58

Ja s tim zadnou zkusenost nemam.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Smoke » stř 16. květen 2007 15:59

Máš je vubec zaplý? :lol: :lol: :lol:
JID: smouk@jabbim.cz | MSN: emko.erko@hrisnik.cz | qip.ru: smouk1991@qip.ru | http://www.smouk.ic.cz
Co dělá semínko trávy? Právě se napilo vody a tráví.
Uživatelský avatar
Smoke
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 278
Registrován: ned 4. únor 2007 12:31
Bydliště: Cheb

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » stř 16. květen 2007 16:08

Smoke píše:Máš je vubec zaplý? :lol: :lol: :lol:


napadlo me stejne reseni..,
jestli je nemas pro jeden ucet vypnuty.., jako ja, na jednom uctu ( hlavnim ) je mam vyple , a na druhem zaple, mam to pro lepsi orientaci..,

Zapnuti/ vypnuti zvuku je v kontakt listu nahore ako treti ikonka odleva..,
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Nový příspěvekod krokodile » čtv 17. květen 2007 19:48

Nebojte, už chvíli používám, vim jak se zapíná vypíná... navíc když dáš vypnout zvuk v Preferences, tak se ti tušim zakřížkuje i ta ikona v hlavním menu....
Ale nevim čim to je, stejně tak mi nefunguje tray notification u incomming message...
krokodile
Nováček
 
Příspěvky: 16
Registrován: stř 16. květen 2007 15:51

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » čtv 17. květen 2007 19:52

skus hodit do pc cistou kopii qipu, a spust v ni nejprve to uin, ktere ti nebezi se zvukem, a potom i to druhe..,
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Nový příspěvekod krokodile » čtv 17. květen 2007 20:04

Žádné druhé UIN nemám, lae zkusim...

Edit: tak to funguje, díky za radu... problém byl někde v souborech co zůstanou po uninstalu z předchozích verzí atd. nechápu to, ale fungovalo to :)
krokodile
Nováček
 
Příspěvky: 16
Registrován: stř 16. květen 2007 15:51


Zpět na Zvuky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník