1. Je nutné tento pack instalovat?Ne, tento pack je samorozbalovací archiv, neinstaluje se, pouze se rozbalí. Funguje tedy jako portable (přenosný) program, lze ho tudíž uložit například na Vaši USB klíčenku.
2. Je nutné se registrovat na "podivný" účet @qip.ru?Registrace není nutná díky nové, ale již ověřené funkci isolated, která v sobě nemá propojení s qip.ru účty. Navíc funkce isolated je v PafoPacku řešena zcela unikátním způsobem, tže odpadá vytváření zástupců s parametrem, či podobné záležitosti.
3. Jestli je registrace takto řešená, to znamená že se na @qip.ru nemohu registrovat?Registrovat se samozřejmě můžete. Pokud se chcete registrovat, doporučuji před startem QIPu Infium smazat složku Profiles. Tím samozřejmě přijdete o některá mnou přednastavená nastavení, která popřípadě budete muset provést ručně.
4. Statusové ikonky, xstatusy.. se mi moc nelíbí. Raději bych defaultní, nebo úplně jiné. Je možné je někde sehnat?Samozřejmě. Většinu grafických doplňků, včetně smajlíků naleznete na webu
http://smajlici.qipim.cz5. Chtěl bych, aby se mi QIP Infium spouštělo po startu Windows, ale u této možnosti je napsáno, že je nefunkční a při zaškrtnutí se mi sice Infium spustí, ale ne s mým profilem. Jak to? Co mám dělat?Jedná se o nedořešenou věc s funkcí isolated. Doufejme, že v příštích verzích se tato záležitost zlepší. Nicméně o možnost spustit si QIP Infium po startu nemusíte přijít. Spuštění po startu lze celkem jednoduše nastavit. Máte dvě možnosti:
1. Jednoduché řešení: vytvořte zástupce
QIP 2010.exe a dejte ho do programové nabídky "Po spuštění"
2. Čisté řešení přes registr

:
Klikněte na tlačítko Start-->Spustit...-->napište regedit a stiskněte Enter--> nyní nalezněte ve stromovém adresáři "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run" a klikněte pravým tlačítkem-->Nový-->Řetězcová hodnota. Nyní zadejte název např. IQIP a jako údaj hodnoty zadejte cestu k Vašemu
QIP 2010.exe např. "...\QIP 2010 PafoPack\QIP 2010.exe" Po následujícím spuštěním PC by mělo být vše v pořádku. (existují i jednodušší způsoby přes programy starající se o StartUp, nicméně tento způsob je universální)
6. Při ukončení QIPu 2010 mi vyskočí chybová hláška. Co mám dělat?QIP 2010 je stále ve stádiu vývoje, ale stává se čím dál více stabilní. Nicméně se tato skutečnost může objevit. Pokud se vyskytne pouze jednou za delší čas, nic se neděje, ale pokud se hláška objevuje při každém vypnutí QIPu 2010, bude nejspíše problém v Pluginech. Překontrolujte, zda jste nevypnuli některé pluginy. Nefunkční pluginy-vypnuté přes nastavení někdy tuto chybu způsobují. Řešením je vymazat tyto pluginy ze složky Plugins. Pokud tento postup nefunguje, napište prosím do tohoto vlákna a budeme se problém snažit řešit.
7. Při kliknutí na kontakt Počasí a TV program mi spadne QIP Infium.Nejspíše jste zvolili dvojklik levým myšítkem. Tyto pluginy je třeba nejprve nastavit použitím pravého tlačítka myši a přidáním chtěné lokace potažmo TV stanice. Po zvolení stanic a lokací již tento problém nenastane.
8. Při prvním spuštění pluginu TVp se mi seká PC a nelze s ním pracovat.Tento problém se někdy vyskytuje, když plugin poprvé stahuje a aktualizuje velké množství dat z internetu. Vyčkejte a QIP neukončujte.