QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP 2010 + FaceBook...PROBLEM JAK...

QIP 2010 + FaceBook...PROBLEM JAK...

Nový příspěvekod tom.tomas » čtv 23. prosinec 2010 13:05

Ahoj...nasel jsem problem ve verzi QIP 2010...mam ucet na vsech moznych protokolech a take na FB, ktery jsem si do QIP pridal...a ted ten problem - kdyz si mne z webu na FB nekdo smaze tak se to neprojevi u mne na QIPku a jak jsem zjistil nejde tento kontak ktery si mne smazal na webu tak nejde rucne smazat ani na QIPku..on totiz nejde smazat FB kontakt ani ten ktery je na mem profilu FB z webu...v kontextovem menu QIP neni polozka neco jako "smazat FB kontakt" atd...slo by s tim prosim neco delat???...jde o to, ze casem by se tihle lidi ktere jsem si smazal ja nebo kteri si smazaly mne zacaly hromadit a byl by bordel v kontaktech ktere mam a ktere uz nemam. PLS SLO BY S TIM NECO UDELAT?? :( DANKE :)
Intel Dual-Core E6700 3.2GHz, MB ASRock G41C-GS, GigaByte nVidia GeForce GT 640 2GB DDR3, RAM 4GB DDR2 800, Windows 7 Ultimate, zvuk interní, HDD Interní Seagate 298GB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Seagate 500GB, HDD Interní Western Digital 290GB

Huawei Ascend G300, CPU 1GHz, 512MB RAM, 2GB interní paměť, 32GB externí paměť, rozlišení 800x480, 4" displej (10.2cm), Android 4.x (CyanogenMod 11)
Uživatelský avatar
tom.tomas
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 22
Registrován: sob 15. květen 2010 1:17
Bydliště: Zlin

Re: QIP 2010 + FaceBook...PROBLEM JAK...

Nový příspěvekod JindNovo » čtv 23. prosinec 2010 13:53

Prozatím s tím můžeš udělat leda to, že FB protokol úplně vyškrtneš a zas jej vyplníš jako nový.... Ovšem, rozhodí to metakontakty a můžeš je dávat dohromady znova
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: QIP 2010 + FaceBook...PROBLEM JAK...

Nový příspěvekod tom.tomas » čtv 23. prosinec 2010 13:57

jj to jsem uz zjistil...taky na prd :-(...jsem si myslel ze kdyz uz tuto verzi nekdo vyda tak ze bude bez problemu :-(...nechapu tuhle podivnou strategii dat na web neco co funguje trochu divne...nastesti ze neni problem s normalnima kontaktama...
Intel Dual-Core E6700 3.2GHz, MB ASRock G41C-GS, GigaByte nVidia GeForce GT 640 2GB DDR3, RAM 4GB DDR2 800, Windows 7 Ultimate, zvuk interní, HDD Interní Seagate 298GB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Seagate 500GB, HDD Interní Western Digital 290GB

Huawei Ascend G300, CPU 1GHz, 512MB RAM, 2GB interní paměť, 32GB externí paměť, rozlišení 800x480, 4" displej (10.2cm), Android 4.x (CyanogenMod 11)
Uživatelský avatar
tom.tomas
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 22
Registrován: sob 15. květen 2010 1:17
Bydliště: Zlin

Re: QIP 2010 + FaceBook...PROBLEM JAK...

Nový příspěvekod JindNovo » čtv 23. prosinec 2010 14:11

U Infia je teď alespoň, že ve skupině s FB kontakty je nová podskupina (nechci tvdit bludy, Infium nemám) kontaktů, který jsou z nějakého důvodu nedostupní... Zda jdou mazat netuším.

Čerpáno z tohoto příspěvku
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: QIP 2010 + FaceBook...PROBLEM JAK...

Nový příspěvekod tom.tomas » čtv 23. prosinec 2010 14:26

Infium uz nemam...2010 je prej primym nastupce Infia tak jsem presel...ikdyz mne to docela zaskocilo, protoze jsem asi pul roku cekal na aktualizace Infia 904x a porad nic tak jsem se musel kouknout na web kde jsem se dozvedel proc nesla aktualizace :-D...az na to s tim FB u 2010 jsem spokojeny a vzdy byl...infium / 2010 je good...skoda ze neni QIP i pro Android OS..ale tohle spis patri do jine sekce tohoto fora :-)
Intel Dual-Core E6700 3.2GHz, MB ASRock G41C-GS, GigaByte nVidia GeForce GT 640 2GB DDR3, RAM 4GB DDR2 800, Windows 7 Ultimate, zvuk interní, HDD Interní Seagate 298GB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Seagate 500GB, HDD Interní Western Digital 290GB

Huawei Ascend G300, CPU 1GHz, 512MB RAM, 2GB interní paměť, 32GB externí paměť, rozlišení 800x480, 4" displej (10.2cm), Android 4.x (CyanogenMod 11)
Uživatelský avatar
tom.tomas
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 22
Registrován: sob 15. květen 2010 1:17
Bydliště: Zlin

Re: QIP 2010 + FaceBook...PROBLEM JAK...

Nový příspěvekod mwrnckx » čtv 23. prosinec 2010 17:56

Já teda nevím, ale u mě staré kontakty FB smazat jdou :). Qip 2010 4570, Infium 9042. Ve starších verzích jsem to nikdy nezkoušel...
Spoiler: zobrazit
QIP 2012 (/isolated /noxstmsg), Black_Core Skin, Vybo Mluvící qip Soundpack, Kolobok HD smilies for dark skins
protos: Jabber, ICQ, GoogleTalk, FaceBook, SIP
plugins: LEDs Lite, FadeBlock, ExMusic, FMTune, Svatky, TVP, Weather, RSSNews
mwrnckx
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: pon 18. říjen 2010 9:33

Re: QIP 2010 + FaceBook...PROBLEM JAK...

Nový příspěvekod tom.tomas » čtv 23. prosinec 2010 18:04

hmm....kurnik co ja to mam za verzi, ze tobe ty FB kontakty mazat jdou a mi ne...QIP 2010 4540...no tak to abych se kouknul kde je na foru ta novejsi verze...divne..jsem ji stahoval tady odtud tu verzi co mam...a pomerne nedavno...temer pred mesicem...tak diky za info ze uz je novejsi verze...jsem posledni dobou co se tyka QIP trochu mimo misu :-D...diky za a zatim
Intel Dual-Core E6700 3.2GHz, MB ASRock G41C-GS, GigaByte nVidia GeForce GT 640 2GB DDR3, RAM 4GB DDR2 800, Windows 7 Ultimate, zvuk interní, HDD Interní Seagate 298GB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Seagate 500GB, HDD Interní Western Digital 290GB

Huawei Ascend G300, CPU 1GHz, 512MB RAM, 2GB interní paměť, 32GB externí paměť, rozlišení 800x480, 4" displej (10.2cm), Android 4.x (CyanogenMod 11)
Uživatelský avatar
tom.tomas
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 22
Registrován: sob 15. květen 2010 1:17
Bydliště: Zlin

Re: QIP 2010 + FaceBook...PROBLEM JAK...

Nový příspěvekod JindNovo » čtv 23. prosinec 2010 18:12

Tak já už 2 týdny z FB nikoho nemazal, tak to u posledního QIPu nemohu natvrdo potvrdit :)

Radši už mlčím
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: QIP 2010 + FaceBook...PROBLEM JAK...

Nový příspěvekod tom.tomas » čtv 23. prosinec 2010 18:31

No super ... uz mam tu novou verzi ... ale i tam je chyba ... jdou smazat kontakty ktere jsem si smazal z web rozhrani FB a nebo ty FB kontakty ktere si smazaly mne...ASI v obou pripadech takto smazane kontakty sviti modre (jevi se jako pripojene k FB do stavu ONLINE)...v memm pripade svitily modre prave ty kontakty ktere jsem si smazal z webu z FB...jinak ty FB kontakty ktere jsou na FB ve stavu OFFLINE nejdou nadale smazat z QIPka...tudiz zadna zasadni zmena...spis bych rekl ze je o problem vic :-(
Intel Dual-Core E6700 3.2GHz, MB ASRock G41C-GS, GigaByte nVidia GeForce GT 640 2GB DDR3, RAM 4GB DDR2 800, Windows 7 Ultimate, zvuk interní, HDD Interní Seagate 298GB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Seagate 500GB, HDD Interní Western Digital 290GB

Huawei Ascend G300, CPU 1GHz, 512MB RAM, 2GB interní paměť, 32GB externí paměť, rozlišení 800x480, 4" displej (10.2cm), Android 4.x (CyanogenMod 11)
Uživatelský avatar
tom.tomas
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 22
Registrován: sob 15. květen 2010 1:17
Bydliště: Zlin

Re: QIP 2010 + FaceBook...PROBLEM JAK...

Nový příspěvekod tom.tomas » čtv 23. prosinec 2010 18:34

už z toho vysvětlování začínám celkem magoret :-D ... píše se magorit nebo magoret???:-D
Intel Dual-Core E6700 3.2GHz, MB ASRock G41C-GS, GigaByte nVidia GeForce GT 640 2GB DDR3, RAM 4GB DDR2 800, Windows 7 Ultimate, zvuk interní, HDD Interní Seagate 298GB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Seagate 500GB, HDD Interní Western Digital 290GB

Huawei Ascend G300, CPU 1GHz, 512MB RAM, 2GB interní paměť, 32GB externí paměť, rozlišení 800x480, 4" displej (10.2cm), Android 4.x (CyanogenMod 11)
Uživatelský avatar
tom.tomas
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 22
Registrován: sob 15. květen 2010 1:17
Bydliště: Zlin

Re: QIP 2010 + FaceBook...PROBLEM JAK...

Nový příspěvekod mwrnckx » čtv 23. prosinec 2010 18:37

To je divný. Kontakty, které už nemám v přátelích, vypadají jako online, jsou modré, a jde je v pohodě smazat z místní nabídky. U kontaktů, které jsou v mých přátelích se v místní nabídce možnost smazání neobjeví. Při stisknutí Del se objeví dialog jestli to chci smazat, ale smazat to stejně nejde...
Máš FB přes FB protokol, nebo přes jabber?
Spoiler: zobrazit
QIP 2012 (/isolated /noxstmsg), Black_Core Skin, Vybo Mluvící qip Soundpack, Kolobok HD smilies for dark skins
protos: Jabber, ICQ, GoogleTalk, FaceBook, SIP
plugins: LEDs Lite, FadeBlock, ExMusic, FMTune, Svatky, TVP, Weather, RSSNews
mwrnckx
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: pon 18. říjen 2010 9:33

Re: QIP 2010 + FaceBook...PROBLEM JAK...

Nový příspěvekod mwrnckx » čtv 23. prosinec 2010 18:40

Spíš to na mě dělá dojem, že si mazal kontakt o kterém sis myslel, že je online, ale už si ho neměl v přátelích.
Spoiler: zobrazit
QIP 2012 (/isolated /noxstmsg), Black_Core Skin, Vybo Mluvící qip Soundpack, Kolobok HD smilies for dark skins
protos: Jabber, ICQ, GoogleTalk, FaceBook, SIP
plugins: LEDs Lite, FadeBlock, ExMusic, FMTune, Svatky, TVP, Weather, RSSNews
mwrnckx
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: pon 18. říjen 2010 9:33

Re: QIP 2010 + FaceBook...PROBLEM JAK...

Nový příspěvekod tom.tomas » čtv 23. prosinec 2010 18:42

no vsak prave...kontakty ktere jiz nemam v pratelich, vypadaji jako online, jsou modre jdou smazat...ale zadne jine nejdou smazat - to budu muset nejdriv jit na FB na web tam si smazat ty lidi co tam nechci mit, pak restartovat QIP a pak teprve je smazat na QIP??? trochu na nic ne???...mam FB pres FB protokol...
Naposledy upravil tom.tomas dne čtv 23. prosinec 2010 18:53, celkově upraveno 1
Intel Dual-Core E6700 3.2GHz, MB ASRock G41C-GS, GigaByte nVidia GeForce GT 640 2GB DDR3, RAM 4GB DDR2 800, Windows 7 Ultimate, zvuk interní, HDD Interní Seagate 298GB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Seagate 500GB, HDD Interní Western Digital 290GB

Huawei Ascend G300, CPU 1GHz, 512MB RAM, 2GB interní paměť, 32GB externí paměť, rozlišení 800x480, 4" displej (10.2cm), Android 4.x (CyanogenMod 11)
Uživatelský avatar
tom.tomas
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 22
Registrován: sob 15. květen 2010 1:17
Bydliště: Zlin

Re: QIP 2010 + FaceBook...PROBLEM JAK...

Nový příspěvekod mwrnckx » čtv 23. prosinec 2010 19:08

Tak to na FB ale chodí - primární jsou přátelé, chatovat s nikým jiným než s přáteli nejde a pokud se nemýlím, nelze ani chat s přáteli blokovat... Není to chyba Qipu... :) Jediná chyba Qipu je, že když někoho smázneš z přátel, měl by se smazat i z Qipu, to je fakt. :)
Spoiler: zobrazit
QIP 2012 (/isolated /noxstmsg), Black_Core Skin, Vybo Mluvící qip Soundpack, Kolobok HD smilies for dark skins
protos: Jabber, ICQ, GoogleTalk, FaceBook, SIP
plugins: LEDs Lite, FadeBlock, ExMusic, FMTune, Svatky, TVP, Weather, RSSNews
mwrnckx
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: pon 18. říjen 2010 9:33

Re: QIP 2010 + FaceBook...PROBLEM JAK...

Nový příspěvekod JindNovo » čtv 23. prosinec 2010 19:10

tom.tomas: To je všem logický, že přátele musíš mazat na webu.... QIP se napojuje pouze na chat a můžeš přes něj napsat status, ale tím to končí..... Veškeré další úkony musíš v samotném FB.

mwrnckx: No, když máš přátele rozdělený do skupin, tak se dá v panelu chatu na FB ta skupina odpojit a vzájemně se neuvidíte online.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: QIP 2010 + FaceBook...PROBLEM JAK...

Nový příspěvekod tom.tomas » čtv 23. prosinec 2010 19:16

mwrnckx píše:Tak to na FB ale chodí - primární jsou přátelé, chatovat s nikým jiným než s přáteli nejde a pokud se nemýlím, nelze ani chat s přáteli blokovat... Není to chyba Qipu... :) Jediná chyba Qipu je, že když někoho smázneš z přátel, měl by se smazat i z Qipu, to je fakt. :)




snad jsem te dobre pochopil, ze je to dobre ze nejdou kontakty na FB smazat z QIPka...tak to je na prd....to abych pak nikomu nepotvrzoval FB "autorizaci"...skoda :-(
Intel Dual-Core E6700 3.2GHz, MB ASRock G41C-GS, GigaByte nVidia GeForce GT 640 2GB DDR3, RAM 4GB DDR2 800, Windows 7 Ultimate, zvuk interní, HDD Interní Seagate 298GB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Seagate 500GB, HDD Interní Western Digital 290GB

Huawei Ascend G300, CPU 1GHz, 512MB RAM, 2GB interní paměť, 32GB externí paměť, rozlišení 800x480, 4" displej (10.2cm), Android 4.x (CyanogenMod 11)
Uživatelský avatar
tom.tomas
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 22
Registrován: sob 15. květen 2010 1:17
Bydliště: Zlin

Re: QIP 2010 + FaceBook...PROBLEM JAK...

Nový příspěvekod tom.tomas » čtv 23. prosinec 2010 19:17

JindNovo píše:tom.tomas: To je všem logický, že přátele musíš mazat na webu.... QIP se napojuje pouze na chat a můžeš přes něj napsat status, ale tím to končí..... Veškeré další úkony musíš v samotném FB.

mwrnckx: No, když máš přátele rozdělený do skupin, tak se dá v panelu chatu na FB ta skupina odpojit a vzájemně se neuvidíte online.


hmmm tak to je na pytel...no nic... :-(
Intel Dual-Core E6700 3.2GHz, MB ASRock G41C-GS, GigaByte nVidia GeForce GT 640 2GB DDR3, RAM 4GB DDR2 800, Windows 7 Ultimate, zvuk interní, HDD Interní Seagate 298GB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Seagate 500GB, HDD Interní Western Digital 290GB

Huawei Ascend G300, CPU 1GHz, 512MB RAM, 2GB interní paměť, 32GB externí paměť, rozlišení 800x480, 4" displej (10.2cm), Android 4.x (CyanogenMod 11)
Uživatelský avatar
tom.tomas
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 22
Registrován: sob 15. květen 2010 1:17
Bydliště: Zlin

Re: QIP 2010 + FaceBook...PROBLEM JAK...

Nový příspěvekod mwrnckx » čtv 23. prosinec 2010 19:27

mwrnckx: No, když máš přátele rozdělený do skupin, tak se dá v panelu chatu na FB ta skupina odpojit a vzájemně se neuvidíte online.
Fakt že jo :perfect: ! To by mohlo být řešení i pro Tom.Tamase, pokud ho chápu.

tom.tomas: mě spíš vadí, že do chatu nemůžu jednoduchým způsobem přidat člověka, kterého nechci do přátel. :(
Spoiler: zobrazit
QIP 2012 (/isolated /noxstmsg), Black_Core Skin, Vybo Mluvící qip Soundpack, Kolobok HD smilies for dark skins
protos: Jabber, ICQ, GoogleTalk, FaceBook, SIP
plugins: LEDs Lite, FadeBlock, ExMusic, FMTune, Svatky, TVP, Weather, RSSNews
mwrnckx
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: pon 18. říjen 2010 9:33

Re: QIP 2010 + FaceBook...PROBLEM JAK...

Nový příspěvekod tom.tomas » čtv 23. prosinec 2010 19:35

nevim...nejsem programator...mozna by to slo dat do toho FB pluginu neco aby to umelo filtrovat ty kontakty ktere nechci videt...myslim to tak, ze by jsi mel v FB na QIP nejaky kontakt, po nejakem case by jsi si ho chtel treba smazat, ale protoze to v QIP FB nejde tak by tam byl nejaky filtr, ktery by filtroval vsechny zpravy toho kontaktu se kterym by jsi uz nechtel komunikovat. Kontakt by sice byl ve tvem kontakt listu na QIPku, ale protoze by byl v tom filtru tak by ti od nej nic neprislo(mohl by byt i neviditelny v kontakt listu) a protoze by ti od toho nechteneho kontaktu nic neprtislo tak by nebylo na co odpovidat a casem by to toho nechteneho uzivatele prestalo bavit psat nekam odkud neni odpoved a smazal by si te sam :-D...trocha psychologie, ale mohlo by to zabrat :-D:-D...aspon ja to tak delam...napisu nekolik zprav na nejaky kontakt a pokud z tama neni odpoved tak ho mazu...;treba po mesici a tak :-D
Intel Dual-Core E6700 3.2GHz, MB ASRock G41C-GS, GigaByte nVidia GeForce GT 640 2GB DDR3, RAM 4GB DDR2 800, Windows 7 Ultimate, zvuk interní, HDD Interní Seagate 298GB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Seagate 500GB, HDD Interní Western Digital 290GB

Huawei Ascend G300, CPU 1GHz, 512MB RAM, 2GB interní paměť, 32GB externí paměť, rozlišení 800x480, 4" displej (10.2cm), Android 4.x (CyanogenMod 11)
Uživatelský avatar
tom.tomas
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 22
Registrován: sob 15. květen 2010 1:17
Bydliště: Zlin

Re: QIP 2010 + FaceBook...PROBLEM JAK...

Nový příspěvekod mwrnckx » pát 24. prosinec 2010 9:24

tom.tomas píše: ale protoze by byl v tom filtru tak by ti od nej nic neprislo
Takže znovu - takhle presně funguje to co radil JindNovo (akorát to holt není v QIPu, ale pořád je to jednodušší než vymýšlet plugin, ne?):
JindNovo píše: Veškeré další úkony musíš v samotném FB.
No, když máš přátele rozdělený do skupin, tak se dá v panelu chatu na FB ta skupina odpojit a vzájemně se neuvidíte online.

K tomu úplně prvnímu dotazu:bordel v offline kontaktech řeším tak, že je vypnu (úplně vlevo nahoře v QIPu je na to tlačítko zobrazit/skrýt :))
Spoiler: zobrazit
QIP 2012 (/isolated /noxstmsg), Black_Core Skin, Vybo Mluvící qip Soundpack, Kolobok HD smilies for dark skins
protos: Jabber, ICQ, GoogleTalk, FaceBook, SIP
plugins: LEDs Lite, FadeBlock, ExMusic, FMTune, Svatky, TVP, Weather, RSSNews
mwrnckx
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: pon 18. říjen 2010 9:33

Další

Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků