QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

ICQ do mobilu

Mimo téma

ICQ do mobilu

Nový příspěvekod agatka » úte 16. leden 2007 9:08

Pro ICQ v mobilu pouzivam Jimm (mam telefon N6230i). Moc nemam prehled v tom, jake ruzne programy pro mobil a ICQ vubec existuji. Jake kdo pouzivate (jestli vubec pouzivate)? Naslo by se neco i pro N6230i?
agatka
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: pon 15. leden 2007 10:33

Nový příspěvekod jenda.69 » úte 16. leden 2007 16:30

Já používam Bombus. Je to klient na protokol jabber, ale na jabberu si můžeš udělat tzv. ICQ transport.. ;) Ale jestli půjde i na tu nokii nevím..
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

Nový příspěvekod Xeelee » úte 16. leden 2007 17:06

qip.ru píše:podpora dalších platforem nyní není v plánu, kromě QIP Mobile, který bude v javě, ale v blízké době vydán zatím nebude

Co znamena blizka doba?
Pul roku?
Rok?
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod terorista_MM » ned 4. únor 2007 16:05

mam jimm. ked dam pripojit pise ze i/o chyba #120.0. :cry: neviete preco?
terorista_MM
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 11. leden 2007 17:37

Nový příspěvekod agatka » pon 5. únor 2007 8:41

Nejspis budes mit spatne nastavene (nebo vubec nenastavene) pripojeni k netu a pristupovy bod. Taky mi to driv delalo. Co mas za telefon? Nebo kontaktuj sveho operatora, urcite ti poradi nebo rovnou zasle konfiguracni sms (nevim, jak to chodi u vas na Slovensku ;) ). Nebo kdyz zahledas nekde na netu, urcite neco najdes.
agatka
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: pon 15. leden 2007 10:33

Nový příspěvekod terorista_MM » pon 5. únor 2007 8:59

ked myslis wap to mam aktivovane uz davno. mam nokiu 6070.
terorista_MM
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 11. leden 2007 17:37

Nový příspěvekod agatka » pon 5. únor 2007 9:37

Ale pro nastavi WAPu nepotrebujes nastavit i pristupovy bod (APP). Taky jsem ten samy problem resila, tu samou chybu a po nastaveni pristupoveho bodu vse chodi, jak ma. Ja mam N6230i, to bych ti popsala podobne, jak presne se to nastavi, ale u tveho telefonu nevim, nejake drobnosti tam muzou byt jinak :( Ale zkus se juknout na http://www.egee.webgarden.cz/ pripadne se optat clovicka, co ty stranky delal, jestli by ti poradil.
agatka
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: pon 15. leden 2007 10:33

Nový příspěvekod ++JeSuS++ » úte 6. únor 2007 19:44

pres wap te to sežere :roll: musis jit pres gprs, jsou tam podstane nizsi sazby za prenesena data, tuším desetinásobně...aspon u nás v ČR to tak je...pres GPRS 0,06Kč/kb a wap 0,6Kč/kb
You live 4FUN
Uživatelský avatar
++JeSuS++
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 342
Registrován: úte 16. leden 2007 0:47

Nový příspěvekod cardi » úte 6. únor 2007 22:25

mel sem to taky zere to dost i pres to GPRS zalezi jak dlouhosi treba i na netu, kolik odesles dat atd ale vsude to mas vypsane ty ceniky na netu.Je pravda ze uz je ot nejaky rok urcite se to zemnilo ale nevim v jaké míře
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Nový příspěvekod agatka » stř 7. únor 2007 8:33

Tim vysvetlenim jsem nemela na mysli to, ze by se pripojil pres wap :) Jen to byla poznamka k tomu nastaveni pristupoveho bodu, jinak je jasne, ze nastaveni se musi dat pres gprs.

Jinak pres GPRS to zas tak moc nezere. Kdyz porovnam napr. hodinu smskovani a hodinu psani pres icq pres mobil, tak se to neda porovnavat. Ta uspora pres icq ja dost znacna.
agatka
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: pon 15. leden 2007 10:33

Nový příspěvekod jenda.69 » stř 7. únor 2007 18:19

Já jsem na Bombusu na ICQ každej večer asi 3 hodiny a pořád píšu a chodí mi účet cca 33korun za tejden, takže bych řekl, že zas tak moc to nežere... Ale je fakt, že jimm je něco jinýho a ten fakt žere jak *** :roll:
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

Nový příspěvekod cardi » stř 7. únor 2007 18:46

jinac to mas super Jendo za 33 kc pohoda :)
jj sry mel sem na mysli jimm ten sem mel kdysi :)))
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Re: ICQ do mobilu

Nový příspěvekod Maty76 » pon 21. duben 2008 18:56

HI all napiste mi please kde bych modl stahnout qipa do mobilu mam SE v630i(teda jestli to vubec jde)
Maty76
 

Re: ICQ do mobilu

Nový příspěvekod keyboo » úte 22. duben 2008 11:20

Nemá symbian,že ano? An windows mobile,tak si myslím,že nepujde ...
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1489
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: ICQ do mobilu

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » úte 22. duben 2008 17:12

Take jsem o tom uvazoval, ale zaprve nevim, zda-li to muj telefon podporuje, a za druhe mam strach, z tech vypisu.. co by to stalo penez...
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Re: ICQ do mobilu

Nový příspěvekod deiv21 » sob 10. leden 2009 11:04

Dobry den muze mi nekdo poradit jak nainstalovat nejakou aplikaci do mobilu Naitech ma to linux a nic mi tam nejde hruza des dekuji %) %)

/edit Lms: bohatě stačí se zeptat na jednom místě!
deiv21
 

Re: ICQ do mobilu

Nový příspěvekod Xeelee » sob 10. leden 2009 15:41

Jaký to je typ?
Koukal jsem na naitech.eu a přišlo mi, že dělají spíš do technologií, které poskytují mmj i výrobcům mobilů.
Pokud v telefonu je Linux, tak tam musíš instalovat SW napsaný pro Linux.
V Linuxu se SW instaluje přes správce balíčků a nejspíš něco takového budeš v mobilu mít.
Po spuštění by se ti měl zobrazit seznam repozitářů s dostupným SW.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Re: jabber

Nový příspěvekod petra » pon 23. březen 2009 18:44

jenda.69 píše:Já používam Bombus. Je to klient na protokol jabber, ale na jabberu si můžeš udělat tzv. ICQ transport.. :wink: Ale jestli půjde i na tu nokii nevím..

a jabber si musím stáhnout zvlášť?
petra
 

Re: ICQ do mobilu

Nový příspěvekod Rypi » pon 23. březen 2009 19:24

Prosím? to myslíš jak?
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: ICQ do mobilu

Nový příspěvekod Zuzka » ned 12. září 2010 15:09

agatka píše:Pro ICQ v mobilu pouzivam Jimm (mam telefon N6230i). Moc nemam prehled v tom, jake ruzne programy pro mobil a ICQ vubec existuji. Jake kdo pouzivate (jestli vubec pouzivate)? Naslo by se neco i pro N6230i?
Zuzka
 

Další

Zpět na Mimo téma

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník