QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Qip 2010 problem

Qip 2010 problem

Nový příspěvekod Nidol » sob 15. leden 2011 18:56

Zdar ludia,

qip uz pouzivam dlho, uz od tej starsej verzie qip 2005. Mam problem, ze skoro furt ked sa odhlasim z mojho icq uctu na qip 2010 build 4664 a nasledne vypnem qip 2010 hodi mi to bug report. Nikdy mi to na win viste nerobilo, az od kedy pouzivam win 7. Nemam ziadne pluginy proste len klasicky qip 2010. Qip 2010 mam nainstalovany v program files, skusal som aj na inom disku + mam prava administratora v PC a furt to same. Ma s tym niekto podobne problemy ? Dik za pomoc.

PS.: pridal som aj bug report, snad to niekomu pomoze, vymazal som len meno pc.
Naposledy upravil Nidol dne ned 16. leden 2011 11:29, celkově upraveno 1
Nidol
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: sob 15. leden 2011 18:50

Re: Qip 2010 problem

Nový příspěvekod JindNovo » sob 15. leden 2011 20:49

Nejdřív bych nedával instalaci do Program Files, i když máš administrátora..... Jinak, 4664 je opravdu trošku chybová a padá, vyzkoušej starší 4570 (v 4649 byl problém, viz. topic). Jedině pokud používáš Twitter, tak by se do 4570 musel přendat jeden soubor pro funkčnost.

Jinak asi počkat na další verzi...
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: Qip 2010 problem

Nový příspěvekod Nidol » sob 15. leden 2011 20:55

Jj diky za reply. No ja som to daval aj do Dcka do zlozky kde mam normalne programy a furt to iste tak nwm... Inac, zistil som ze mi to vyhadzuje hlavne ked tam dali ten SIP ucet, ako ked vypinam qip, tak mi to tak ako keby na 1 sekundu a pol ako keby trosku pomalsie vypinalo, zatial ked som mal verziu bez SIPu tak mi to vyplo instantne (videl som to podla ikonky qipu tam co je vo windows 7 pri hodinkach ze okamzite zmizla a teraz ju tam po vypnuti mam proste tak cca aj 2 sekundy a obcas nabehne aj ten blby report ). Stve ma tiez ze tam nie je moznost SIP vypnut, len to manualne zmazat v qip zlozke, co je trapne...
Nidol
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: sob 15. leden 2011 18:50

Re: Qip 2010 problem

Nový příspěvekod xstrv01 » ned 16. leden 2011 0:17

No jestli to pomůže, tak budu klidně trapčit a mazat ze složky ;)
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Qip 2010 problem

Nový příspěvekod mwrnckx » ned 16. leden 2011 10:12

Divný divný. Mám 4664 co vyšel ani jednou nespad a SIP účet smazat jde bez trapčení, křížkem v účtech.

Nidol píše: ked sa odhlasim z mojho icq uctu na qip 2010 build 4664 a nasledne vypnem qip 2010 hodi mi to bug report.
Tohle moc nechápu, jaký je smysl odhlásit se z ICQ a pak teprve vypnout qip? Dělám něco špatně, když prostě vypnu počítač :)?
Spoiler: zobrazit
QIP 2012 (/isolated /noxstmsg), Black_Core Skin, Vybo Mluvící qip Soundpack, Kolobok HD smilies for dark skins
protos: Jabber, ICQ, GoogleTalk, FaceBook, SIP
plugins: LEDs Lite, FadeBlock, ExMusic, FMTune, Svatky, TVP, Weather, RSSNews
mwrnckx
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: pon 18. říjen 2010 9:33

Re: Qip 2010 problem

Nový příspěvekod JindNovo » ned 16. leden 2011 10:51

To nikdo netvrdi, ale ja treba taky nejdriv dam vsude off, ale malokdy vsechny protokoly najednou :)
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03


Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron