Zdravím, mám takový velmi špatný problém.
Pro úvod - mám dvě skupiny lidí v Contact listu, jednu o zhruba 6-ti lidech a druhou, kde je přes 100 lidí.
Už asi před půl rokem se mi stalo, že jsem se večer odhlásil a na druhý den jsem se přihlásil a měl jsem tam jen jednu skupinu, k mému neštěstí tu jen o 6 lidech. Nic nepomohlo, Google nepomohl, psaní na různá fóra nepomohlo. Tak jsem zařval GERONIMO a přešel jsme na meebo.com. Kupodivu, že se mi všechny kontakty zobrazovaly. Doteď jsem na něm byl a bylo to hrozné, ale po čase jsem si zvyknul, ale QIP mi chybí a tak dneska jsem zase pořád googloval a nemůžu věřit tomu, že dneska mi to aspoň našlo tohle fórum.
Různá nastavení jsem procházel, což mi někdo radil. Nikde jsem o nic s tím, že by se mělo někde něco změnit s zobrazováním skupin jsem neviděl. Taky mi jeden antitalent poradil ať změním na QIP Infinium. Jak víte, QIP 2010 je téměř to samé, tak jsem zaťal zuby a šel jsem na to. Tak jsem stáhnul QIPa Infinium, pěkně jsem to instaloval a moje reakce byly takovéto. Pak jsem se však přihlásil a moje reakce byly takovéhle. Pomůžete mi někdo? Už chci normálně používat QIPa a né blbé meebo.