QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Nezobrazuje se skupina

Nezobrazuje se skupina

Nový příspěvekod Kanek » pát 4. únor 2011 18:32

Zdravím, mám takový velmi špatný problém.
Pro úvod - mám dvě skupiny lidí v Contact listu, jednu o zhruba 6-ti lidech a druhou, kde je přes 100 lidí.

Už asi před půl rokem se mi stalo, že jsem se večer odhlásil a na druhý den jsem se přihlásil a měl jsem tam jen jednu skupinu, k mému neštěstí tu jen o 6 lidech. Nic nepomohlo, Google nepomohl, psaní na různá fóra nepomohlo. Tak jsem zařval GERONIMO a přešel jsme na meebo.com. Kupodivu, že se mi všechny kontakty zobrazovaly. Doteď jsem na něm byl a bylo to hrozné, ale po čase jsem si zvyknul, ale QIP mi chybí a tak dneska jsem zase pořád googloval a nemůžu věřit tomu, že dneska mi to aspoň našlo tohle fórum.
Různá nastavení jsem procházel, což mi někdo radil. Nikde jsem o nic s tím, že by se mělo někde něco změnit s zobrazováním skupin jsem neviděl. Taky mi jeden antitalent poradil ať změním na QIP Infinium. Jak víte, QIP 2010 je téměř to samé, tak jsem zaťal zuby a šel jsem na to. Tak jsem stáhnul QIPa Infinium, pěkně jsem to instaloval a moje reakce byly takovéto. Pak jsem se však přihlásil a moje reakce byly takovéhle. Pomůžete mi někdo? Už chci normálně používat QIPa a né blbé meebo.
Kanek
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát 4. únor 2011 18:24

Re: Nezobrazuje se skupina

Nový příspěvekod xstrv01 » sob 5. únor 2011 12:29

1) Vůbec jsem nenašel, co máš za problém. Jenom, co jsi měl za problém.
2) Můžu se zeptat, kde jsi ten QIP Infinium sehnal?
3) Pokud jsi náhodou instaloval Infium, co za verzi, kam a takovéty všeobecné věci, které jsou základ?
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Nezobrazuje se skupina

Nový příspěvekod Kanek » sob 5. únor 2011 19:58

1) Problém přetrvává. To co se mi stalo před půl rokem je doteď. Měl jsme zkrátka dvě skupiny (1. - 100+ lidí, 2. 5 lidí) a ta první zmizela. Pokud pořád nechápeš, ještě posílám SCREEN: http://kkup.tode.cz/images/axaaaa.jpg
2) Co já vím, stahuj.cz, slunečnice.cz, myslím si, že bude jiný problém než ve verzi
3) Vždyť to vůbec není žádná podstatná věc, když mi to nejde ani na 2010 ani na Infinium. Sice je to v pravidlech, ale určitě tady nebude problém, že je to jiná verze

Jinak, já určitě když si instaluji QIP tak neprojíždím jakou mám verzi a pamatuji si ji pro pozdější případ ...
Každopádně, aktuální verze je 4403 a mám QIP 2010. Win XP
Kanek
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát 4. únor 2011 18:24

Re: Nezobrazuje se skupina

Nový příspěvekod xstrv01 » ned 6. únor 2011 0:04

To neřeš. Zkoušel jsem lehce naznačit, že Infinium neexistuje a je to Infium...

Pokud to je nějaký známý bug, tak to nová verze mohla opravit. A aktuální build je 4736. Takže bych zkusil tu, samozřejmě instalovat (či ještě lépe jenom rozbalit) mimo Program Files.
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Nezobrazuje se skupina

Nový příspěvekod bladezone™ » ned 6. únor 2011 1:33

A špatný nebude ani používat isolated. ;)
bladezone™ | WEB: bladezone.cz | JID: bladezone@jabber.cz
Používej Wiki & možnost Hledat! Ušetříte nám tak práci, Thx!
Uživatelský avatar
bladezone™
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 597
Registrován: pon 17. listopad 2008 15:43
Bydliště: Brno

Re: Nezobrazuje se skupina

Nový příspěvekod mwrnckx » ned 6. únor 2011 9:12

Nešlo by pro zajímavost přidat screen jak to vypadá v meebo? Je to fakt podivná chyba :(.
Spoiler: zobrazit
QIP 2012 (/isolated /noxstmsg), Black_Core Skin, Vybo Mluvící qip Soundpack, Kolobok HD smilies for dark skins
protos: Jabber, ICQ, GoogleTalk, FaceBook, SIP
plugins: LEDs Lite, FadeBlock, ExMusic, FMTune, Svatky, TVP, Weather, RSSNews
mwrnckx
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: pon 18. říjen 2010 9:33

Re: Nezobrazuje se skupina

Nový příspěvekod Kanek » ned 6. únor 2011 16:48

SCREEN Z MEEBO

OK, tak teda QIP Infium :D to bude těžké se odnaučit
Nainstaloval jsem 4736, jinam než do Program Files. Problém přetrvává, pořád jen 5 lidí
Kanek
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát 4. únor 2011 18:24

Re: Nezobrazuje se skupina

Nový příspěvekod xstrv01 » ned 6. únor 2011 17:11

Pár tipů, co bych zkusil:
Vytvořit nový profil (tzn nepřetahovat ze starého QIPu).
Přejmenovat skupinu. ")" sice není nijak zvláštní znak, ale to víš, ruská technologie :D
Zkusit si vypnout zobrazování skupiny (záhlaví CL, druhé tlačítko zleva)
Zkusit jí rozdělit na dvě menší.
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Nezobrazuje se skupina

Nový příspěvekod bladezone™ » ned 6. únor 2011 17:42

A nepoužívat qip.ru, pokud to není extra potřeba.
bladezone™ | WEB: bladezone.cz | JID: bladezone@jabber.cz
Používej Wiki & možnost Hledat! Ušetříte nám tak práci, Thx!
Uživatelský avatar
bladezone™
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 597
Registrován: pon 17. listopad 2008 15:43
Bydliště: Brno

Re: Nezobrazuje se skupina

Nový příspěvekod xstrv01 » úte 8. únor 2011 11:12

Nový build - Slightly accelerated long lists online in icq - co má nagličtina chápe, tak to zrychlilo načítání dlouhých seznamů kontaktů. Třeba by to pomohlo.
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04


Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků