QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

webkamera

Co se jinam nevešlo. Například dotazy týkající se více verzí QIPu (2005, Infium, PDA)

webkamera

Nový příspěvekod Thomikus » stř 16. únor 2011 1:09

zdravim...neví někdo proč se mi při spouštění qipa,pustí automaticky kamera na NB.???
Thomikus
 

Re: webkamera

Nový příspěvekod bladezone™ » stř 16. únor 2011 1:35

Spustí a už se nevypne?
Mě se spustí, jen když najedu v nastavení qipu do nastavení kamery.
Jinak špatná sekce, pro takový dotaz. ;)
bladezone™ | WEB: petrbelik.cz | JID: bladezone@jabber.cz
Používej Wiki & možnost Hledat! Ušetříte nám tak práci, Thx!
Uživatelský avatar
bladezone™
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 598
Registrován: pon 17. listopad 2008 15:43
Bydliště: Brno

Re: webkamera

Nový příspěvekod xstrv01 » stř 16. únor 2011 9:35

Jelikož se tady někdo neobtěžoval uvést potřebné věci dle návodu na hlavní straně, přesunul jsem to sam.
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: webkamera

Nový příspěvekod bladezone™ » stř 16. únor 2011 11:37

Ano, hodilo by se info, jaký NB, jaká verze OS a kde je složka s QIPem umístěná a rozhodně i jakou verzi QIPu se jedna, zda Infum, nebo 2010.
bladezone™ | WEB: petrbelik.cz | JID: bladezone@jabber.cz
Používej Wiki & možnost Hledat! Ušetříte nám tak práci, Thx!
Uživatelský avatar
bladezone™
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 598
Registrován: pon 17. listopad 2008 15:43
Bydliště: Brno

Re: webkamera

Nový příspěvekod helluska » sob 19. únor 2011 13:58

Ahojte, mam rovnaky problem. Mam QIP Infium 9042, OS Win 7 Ultimate, NB Asus K50IN. V qipe mam nastavene nepouzivat webku, napriek tomu sa mi stale zapne. Zlozka s QIPom je klasicky na C v program files. Dakujem za kazdu radu.
helluska
 

Re: webkamera

Nový příspěvekod kein_nick » sob 19. únor 2011 14:23

QIPaci rikaj, ze nema byt slozka qipu v program files. Tak zkusit dat jinam
Obrázek
Uživatelský avatar
kein_nick
Fanynka QIPu
 
Příspěvky: 1003
Registrován: pon 7. květen 2007 21:43

Re: webkamera

Nový příspěvekod helluska » sob 19. únor 2011 15:58

@kein_nick: vdaka za radu. skusila som dat na inu particiu, ale kamera sa znova po spusteni zapla :help:
helluska
 

Re: webkamera

Nový příspěvekod xstrv01 » sob 19. únor 2011 19:20

Zkus QIPa 2010. Ten se aktualizuje častěji. Možná už je tam tohle opravené. Když si v něm zapneš rozšířené rozhraní, nepoznáš rozdíl. Dokonce profily by tuším měly být kompatibilní.
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: webkamera

Nový příspěvekod helluska » ned 20. únor 2011 10:04

@xstrv01: Dakujem velmi pekne za radu. Kedze tato verzia neponuka videohovory, tak mi uz nesaha na webku :perfect: Ozaj som uz nevedela, akeho klienta pouzit. ICQ mi je proti srsti kvoli reklamam, Digsby nema anti spam kontrolu a denne so odklikavala 20 rusov.... Dakujem este raz :)
helluska
 

Re: webkamera

Nový příspěvekod xstrv01 » ned 20. únor 2011 12:52

No jo, vidíš, on QIP 2010 videohovory nepodporuje... To teda není moc řešení, ale hlavně, že ti to funguje :D
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: webkamera

Nový příspěvekod helluska » ned 20. únor 2011 13:22

Pre mna to riesenie je, ja ho potrebujem ozaj len na pisanie, preto som hladala jednoduchecho klienta. Na videohovory mam skype ;)
helluska
 

Re: webkamera

Nový příspěvekod bladezone™ » ned 20. únor 2011 14:00

Nejlepší na videohovory je Gmail, není třeba žádný další proprietární software, vše probíhá v prohlížeči.
bladezone™ | WEB: petrbelik.cz | JID: bladezone@jabber.cz
Používej Wiki & možnost Hledat! Ušetříte nám tak práci, Thx!
Uživatelský avatar
bladezone™
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 598
Registrován: pon 17. listopad 2008 15:43
Bydliště: Brno


Zpět na Obecná diskuze o QIPu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron