QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

nejde spustit QIP

nejde spustit QIP

Nový příspěvekod Dareiko » stř 2. březen 2011 21:34

Ahojte QIPaci :-)
pls mam taky mensi problem ... priatelka pouziva QIP 2010 a zrazu jej prestal ist ... skusil som odinstalovat a nainstalovat poslednu verziu, ale nepomohlo ... skusal som aj starsie a nic ... spustim subor a nic sa nestane.
Ostatny SW je bez problemov (dokonca aj QIP 2005 funguje).

Viete kde moze byt problem?

Dik
Dareiko
 

Re: nejde spustit QIP

Nový příspěvekod xstrv01 » stř 2. březen 2011 22:21

Operační systém? Místo instalace?

Jako nejjednodušší řešení bych zkusil stáhnout některý z místních packů nebo už extrahovaný QIP (stačí rozbalit a spustit), umístit mimo Program Files a spustit.

Když to nevyjde, budem zkoušet složitější kejkle.
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: nejde spustit QIP

Nový příspěvekod Hajek » ned 6. březen 2011 10:40

Ahoj,
taky mam stejny problem, ze dne na den to prestalo fungovat. Poklikam na soubor, chvilku to neco dela a pak se nic nestane. Zkousel jsem aktualizovat verzi na nejnovejsi a nepomohlo. Mam Win 7 32 bit.
Hajek
 

Re: nejde spustit QIP

Nový příspěvekod JindNovo » ned 6. březen 2011 12:04

Vsadím se, že oba jste nainstalovali SP1 pro Windows 7.... Něco blokuje, potvora, někdo to zmínil i na qip.ru.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: nejde spustit QIP

Nový příspěvekod Hajek » ned 6. březen 2011 12:22

No prave, ze ne. Mezi tim co mne to slo normalne a co to prestalo jit, jsem zadny aktualizace nestahoavl, ani nic nemenil v PC. Nebo aspon o tom nevim:)
Hajek
 

Re: nejde spustit QIP

Nový příspěvekod Tentos » pon 7. březen 2011 12:00

Zdravím, mám stejný problém. Zkusil jsem QIP instalovat na různá místa, různé disky, předem odnistalovat a smazat a stále žádný pokrok...
Po kliknutí na ikonu to začne něco dělat a pak přestane. Je to z ničeho nic, nikoli po instalaci nových aktualizací.
Pro jistotu jsem projel celý počítač i antiviry a mám to čisté... Na zkoušku vypnutý i firewall, také bez úspěchu. Má někdo představu co to dělá?
Mám za to, že se to stalo ve chvíli kdy se mne to ptalo zda chci povolit změny, které se hodlá qip udělat a já to v danou chvíli odklapl, protože jsem to nechtěl řešit. Následně již qip nešel spustit :)
Tentos
 

Re: nejde spustit QIP

Nový příspěvekod bladezone™ » pon 7. březen 2011 23:00

Jen tak pro zajímavost, kopíruje vždy stávající profil, nebo zakládáte nový?
Pokud kopírujte nový profil, zkuste založit nový, nebo naopak.
bladezone™ | WEB: bladezone.cz | JID: bladezone@jabber.cz
Používej Wiki & možnost Hledat! Ušetříte nám tak práci, Thx!
Uživatelský avatar
bladezone™
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 597
Registrován: pon 17. listopad 2008 15:43
Bydliště: Brno

Re: nejde spustit QIP

Nový příspěvekod Tentos » úte 8. březen 2011 11:54

K volbě profilu se ani nedostanu, není možné spustit QIP jako takový. ZKoušel jsem i mazat profil v appdata, ale také bez úspěchu. :help:
Tentos
 

Re: nejde spustit QIP

Nový příspěvekod Hajek » pát 11. březen 2011 12:40

Zkusil jsem nainstalovat QIP Infinum a ten bezi v pohode. Tak nevim cim to je, ze ten 2010 nereaguje.
Hajek
 

Re: nejde spustit QIP

Nový příspěvekod michule » čtv 17. březen 2011 18:17

Od pondělí mám taky problém spustit QIP2010, jde o to že mi vždycky naskočí tabulka s errorem: 4.. Nevim co s tim.. taky najedou přestal jít..
michule
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 17. březen 2011 18:16

Re: nejde spustit QIP

Nový příspěvekod Pafo » čtv 17. březen 2011 18:27

Chyba 4 znamena - "Nebyla nalezena nebo není přistup do složky Plugins" ... kdyz by nebyl QIP instalovaný do program files? nebo vyuzit neinstalacni verzi, tak to nepujde taky? zkontrolovat zda existuje slozka Plugins?
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2827
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: nejde spustit QIP

Nový příspěvekod Mirra » pát 18. březen 2011 8:58

Mám několik notebooků Na WIN XP sp3 OK, na jednom WIN7 64bit zatím OK funguju, na mém privátním WIN7 64bit qip včera přestal fungovat. po spuštění se ani neoběví jako proces prostě bez jakékoli reakce a nespustí se... žádná chyba nic, reinstall jsem zkoušel...
Mirra
 

Re: nejde spustit QIP

Nový příspěvekod vpa » ned 8. květen 2011 15:11

Měl jsem stejný problém na QIP Infium. Zkoušel jsem /forcelog a spousty dalších věcí a nic.

Hledal jsem na ruském fóru a našel stejný problém, ale žádnou spojitost s SP1 to nemá. Nejprve jsem přejmenoval "c:\Program Files\QIP Infium" na QIP a začalo to chodit. Změnil jsem nazpět a znovu nechodilo. Pak jsem našel složku c:\Users\já_uživatel\AppData\Local\Temp\QipUpdate2011\ a v ní nedokončená aktualizace. Smazal jsem ji a už to funguje v původním umístění. Aktualizace se při dalším startu provedla a bylo po problému.
vpa
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 28. květen 2010 10:25

Re: nejde spustit QIP

Nový příspěvekod Damocles » stř 15. červen 2011 21:03

Nechápu. Přestal fungovat Ričrdson pack, tak chci použít klasiku, všude mi to funguje a doma, když naistaluju nový qip, tak mi tvrdí, že heslo je špatně. A nejde to prostě vůbec spustit.
Damocles
 

Re: nejde spustit QIP

Nový příspěvekod paladin » úte 21. červen 2011 9:03

Co mne teraz zafungovalo na Win7 32 bit, ked som spustil qip cez Run as Administrator.
paladin
 

Re: nejde spustit QIP

Nový příspěvekod JindNovo » úte 21. červen 2011 15:59

Když to musíte spouštět jako administrátor, tak to bude tím, že máte QIP v chráněné složce, třeba Program Files.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03


Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron