QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Průhledné okno konverzace

Průhledné okno konverzace

Nový příspěvekod Návštěvník » čtv 18. leden 2007 19:22

Chtěl bych přejít z mirandy na qip a rád bych si nastavil průhlednost u okna konverzace stejně jako je to možné u kontakt listu. K tomu je potřeba vytvořit nový skin? Co jsem kde hledal, tak jsem nic takového nenašel :( Díky.
Návštěvník
 

Nový příspěvekod Xeelee » čtv 18. leden 2007 20:25

To bohuzel nejde.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod jenda.69 » pát 19. leden 2007 18:33

Možná nějakým prográmkem přímo pro windowsy, kterej umí dělat průhledný okna ze všech. Jiný řešení zatím není.
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

Nový příspěvekod FiXeD » ned 21. leden 2007 20:31

Pokud máte grafiku od nVidie, tak asi máte nView, který umí zprůhlednit jakékoliv okno.
FiXeD
 

Průhlednost oken ve win

Nový příspěvekod Aki.Lee » pon 19. únor 2007 9:59

Najit stahnout utilitku Glass2k, ta zpruhlednuje jakekoliv okno ve win v procentex.
Aki.Lee
 

Nový příspěvekod Xeelee » pon 19. únor 2007 10:12

Nezkousel bych to na slabsich pocitacich.
Nejspis to zere hodne pameti.
Pokud by se vam zacal sekat pocitac tak tu pruhlednost radsi vypnete.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Aki.Lee » pon 19. únor 2007 10:19

Glass2k - na my pracovni staresine 1600+, 608RAM ma v procesex 5kilo, mam zpruhledneny Qip (v nastaveni), okno zprav, nalepovaci stitky na plose (Kost-it), nejake poznamky v notepadu a Firefoxe, kazde na jine procenta, a bezi to normalne. :)
Aki.Lee
 

Nový příspěvekod Xeelee » pon 19. únor 2007 10:36

608RAM?
Kde si na to cislo prisel?
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Aki.Lee » pon 19. únor 2007 11:07

512 + 128 - 32 sdilena video :wink:
Aki.Lee
 

Nový příspěvekod Xeelee » pon 19. únor 2007 15:07

To je dost slušná pamět na to aby to běhalo.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod sheet^ » pon 19. únor 2007 18:31

Xeelee píše:To je dost slušná pamět na to aby to běhalo.


ja mam 384 .. (128+256 DDR) ... a vali me to taky v klidu
sheet^
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 115
Registrován: stř 13. září 2006 21:14
Bydliště: DM-Rankin

Nový příspěvekod Nikdo » čtv 22. únor 2007 21:14

V nastavení dej seznam kontaktů a v levo je transparenci...to je průhlednost
Nikdo
 

Nový příspěvekod sheet^ » čtv 22. únor 2007 21:36

Nikdo píše:V nastavení dej seznam kontaktů a v levo je transparenci...to je průhlednost


nj nikdo .. ale tohle ti nenestavi pruhlednost v okne konverzace .. asi sis necetl jak znel dotaz ..
sheet^
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 115
Registrován: stř 13. září 2006 21:14
Bydliště: DM-Rankin

pamet na Glass2k

Nový příspěvekod ::superiorus:: » ned 25. únor 2007 17:02

co se tyce tech pameti RAM tak Glass2k by mel fachcit bez problemu i pri 64 MB SDRAM 133Mhz.
U DDR RAM ktery bezej daleko nad 133Mhz by nemel bejt problem zadnej.

Docela jsem se zasmal kdyz tady nekdo pisl ze ma 384MB DDR RAM. :D:D:D jeste aby Ti to nefachalo teepe. to by jsi musel mit CPU z 80286. :D:D:D

Tady je kdyztak link na ten program:
Kód: Vybrat vše
http://www.chime.tv/products/glass2k.shtml


PS: u tehle programu nejvice zalezi na CPU a az pak teprve na pameti RAM. ;) pokud budete mit slabej procak tak si muzete vsimnout ve spravci procesu jak se Vam jen "protaci" procak na 100%... to neni dobry. radeji bych ten program hned odinstaloval. :|
::superiorus::
 

Nový příspěvekod stream » sob 3. březen 2007 17:44

tady jsem vytvořil porgram...ale koukám že už tadyje jinej link

http://www.supload.xf.cz/upload/f7xwh63h.rar je dělanej na platformě GAME MAKER takže omluvte velikost :wink:
stream
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob 3. březen 2007 17:41
Bydliště: čr/čelákovice

Re:

Nový příspěvekod petr.101 » pon 18. říjen 2010 11:48

FiXeD píše:Pokud máte grafiku od nVidie, tak asi máte nView, který umí zprůhlednit jakékoliv okno.

a to se dela jak?
petr.101
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 23. září 2010 21:27

Re: Průhledné okno konverzace

Nový příspěvekod JindNovo » pon 18. říjen 2010 14:47

V systray máš ovládací panel Nvidie a proklikej se jím. Myslím, že je to nastavením profilu.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03


Zpět na Skiny

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron