QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP 2005 Build 8000

QIP 2005 Build 8000

Nový příspěvekod Xeelee » pát 19. leden 2007 0:15

Doporučená aktualizace

Update/Opraveno:
- [upd] přenos souborů;
- [upd] update ICQ protokolu;
- [opr] popup okno v tray se při nastavení s více monitory v některých případech nezobrazovalo;
- [opr] oprava méně významných chyb;
Naposledy upravil Xeelee dne pát 19. leden 2007 16:50, celkově upraveno 1
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Mag1cWalker » pát 19. leden 2007 8:07

No tak nevim, qip mi uz nekolik verzi nechce ohlasovat nove verze:(
Uživatelský avatar
Mag1cWalker
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 85
Registrován: ned 3. září 2006 11:53
Bydliště: Karlovy Vary

Nový příspěvekod Snake Plisken » pát 19. leden 2007 8:10

A asi je blbé se tě ptát, jestli si zkoušel přeinstalovat QIP co?....a nebo jestli sis něco nezměnil v nastavení a tak ti to nehlási..třeba.
Snake Plisken
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 39
Registrován: pát 19. leden 2007 8:00
Bydliště: Ostrava

Nový příspěvekod Mag1cWalker » pát 19. leden 2007 8:22

:) Samozrejmne dokonce sem uz mezitim i formatoval...
Uživatelský avatar
Mag1cWalker
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 85
Registrován: ned 3. září 2006 11:53
Bydliště: Karlovy Vary

Nový příspěvekod Snake Plisken » pát 19. leden 2007 8:38

Tak to mě jedině napadá problím v připojení k internetu....jakože nemáš něco povolené a tím pádem ti to nehlásí aktualizace...ale je to jen doměnka :)
Snake Plisken
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 39
Registrován: pát 19. leden 2007 8:00
Bydliště: Ostrava

Re: QIP 2005 Build 8000

Nový příspěvekod empError » pát 19. leden 2007 8:42

Xeelee píše:... doufam ze to jenda.69 co nejdriv poradne prelozi..


zatial na tejto URL budem zverejnovat slovensky preklad zmien a oprav v QIP-e: http://empweb.php5.sk/qip/changes.html
empError = shaamaan = http://empweb.php5.sk
Uživatelský avatar
empError
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 143
Registrován: ned 3. září 2006 19:45

Nový příspěvekod Mag1cWalker » pát 19. leden 2007 13:14

Snake Plisken píše:Tak to mě jedině napadá problím v připojení k internetu....jakože nemáš něco povolené a tím pádem ti to nehlásí aktualizace...ale je to jen doměnka :)

U mne na kompu je vse OK.Ve Firewallu je to povoleno atd, maximalne ze by mi provider neco blokoval svym firewalem nebo routerem. tezko rict
Uživatelský avatar
Mag1cWalker
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 85
Registrován: ned 3. září 2006 11:53
Bydliště: Karlovy Vary

Nový příspěvekod cardi » pát 19. leden 2007 17:33

superni updaate :)
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » pát 19. leden 2007 17:34

Mel bych malou prosbu..,
vy, kteri jste si stahli a instalovali verzi 8000, nemohli byste upnout nekam jen to, co je treba vymenit.., tj. soubor QIP/qip.exe
Diky..,
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Nový příspěvekod Runn3r.cze » pát 19. leden 2007 17:47

the best -->> Runn3r.cze <<-- the best
(\__/)
(='.'=)
(")_(") This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination !
Runn3r.cze
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 68
Registrován: ned 12. listopad 2006 19:04
Bydliště: Mostkovice

Nový příspěvekod cardi » pát 19. leden 2007 20:16

zjistuju ze nefunguje posilani je to jenom u mne? ale uz mi neska psalo dost lidi ze to nejde sam sem to skusil a fakt komu co poslu nevidi ani ze sem mu neco poslal lale hlavne ze vysel na ot neska update :X:D
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Nový příspěvekod Radek » pát 19. leden 2007 22:59

Stalo se mi uplne to stejny...kamoska mi neco posilala (soubor) a me se nic nezobrazilo, ze by mi neco prislo...
Radek
 

Nový příspěvekod DJAKTA » sob 20. leden 2007 13:02

cardi píše:zjistuju ze nefunguje posilani je to jenom u mne? ale uz mi neska psalo dost lidi ze to nejde sam sem to skusil a fakt komu co poslu nevidi ani ze sem mu neco poslal lale hlavne ze vysel na ot neska update :X:D


NO PR
DJAKTA
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát 29. prosinec 2006 1:30

Nový příspěvekod cardi » sob 20. leden 2007 13:16

uz sem to tu psal dela to vice lidem a njespis to je tim ze se updatoval icq protokol :X ale tohle je jenom dojem jinac nevim
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Nový příspěvekod DJAKTA » sob 20. leden 2007 13:28

No jasně já osobně sem po tomhle zůstal u QIPu 7998 páč nemá cenu mít 8000 když přes to nejdou posílat soubory a je stejný jako 7998
DJAKTA
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát 29. prosinec 2006 1:30

j

Nový příspěvekod cardi » sob 20. leden 2007 13:31

no stejne tu za par dnu jak tak vidim bude update takze to mas fuk :)
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

QIP b. 8000

Nový příspěvekod Zuzanka » sob 20. leden 2007 14:00

Mam QIP b. 8000 a posilani i prijem souboru mi funguje bezvadne.
Zuzanka
Uživatelský avatar
Zuzanka
Uživatelka QIPu
 
Příspěvky: 310
Registrován: čtv 31. srpen 2006 11:43

Re: QIP b. 8000

Nový příspěvekod cardi » sob 20. leden 2007 14:20

njn nekomu to jde nekomu ne hh
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Nový příspěvekod Mag1cWalker » sob 20. leden 2007 14:39

Jak tak koukam tak vyvojari qip to docela flakaj!! Jako vsechna cest ze vyvojari udelali QIP jako takovy. Jenze kdyz do kazdeho dalsiho buildu nasekaji dalsi tunu chyb... skoda mno:(
Uživatelský avatar
Mag1cWalker
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 85
Registrován: ned 3. září 2006 11:53
Bydliště: Karlovy Vary

Nový příspěvekod Xeelee » sob 20. leden 2007 14:44

Vyvojari delaji co muzou.
Mame QIP 2005, QIP PDA, jiz brzy bude QIP Infium a melo by se pracovat na QIP Mobile.
Problem bych spis videl v aktualizaci protokolu.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Další

Zpět na Download

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků