QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP 2005 Build 8000

Re: QIP b. 8000

Nový příspěvekod Snake Plisken » sob 20. leden 2007 16:41

Zuzanka píše:Mam QIP b. 8000 a posilani i prijem souboru mi funguje bezvadne.

Počkat...tobě jde i přijímat soubory? Já myslel, že u QIPu to nejde. To samé Miranda a spol. Mě jde jen posílat soubory na ICQ, ale přijímat z ICQ soubory mi teda nejde :(
Obrázek
Snake Plisken
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 39
Registrován: pát 19. leden 2007 8:00
Bydliště: Ostrava

Nový příspěvekod Dest!ny » sob 20. leden 2007 16:52

Tak dnes rano sem byl velice prekvapen tedy tady rano (jsem v usa... -7 hodin) pripojim se a na qipu online - 0 .... na 7998 to jede ale v poradku, zkousel jsem menit jen exe, zkousel sem i novou instalaci ale nic nic .. takze asi zustanu u 7998
I'm your Dest!ny
Uživatelský avatar
Dest!ny
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 7. leden 2007 22:49

Nový příspěvekod Runn3r.cze » sob 20. leden 2007 17:03

Xeelee píše:Vyvojari delaji co muzou.
Mame QIP 2005, QIP PDA, jiz brzy bude QIP Infium a melo by se pracovat na QIP Mobile.
Problem bych spis videl v aktualizaci protokolu.

tjn, skoda ze ICQ protokol je uzavrenej...
the best -->> Runn3r.cze <<-- the best
(\__/)
(='.'=)
(")_(") This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination !
Runn3r.cze
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 68
Registrován: ned 12. listopad 2006 19:04
Bydliště: Mostkovice

Nový příspěvekod cardi » sob 20. leden 2007 21:43

maji co delat no hold asi nestihaj hh :) (clovek neni robot) nechme tomu cas :)
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Nový příspěvekod Snake Plisken » sob 20. leden 2007 22:27

Já Vás lidi nechápu....vy máte furt s tou 8000 problemy a ja nic....furt vam neco nejde a nebo se nekomu jebe čeština a mě jede QIP ukázkově :)
Obrázek
Snake Plisken
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 39
Registrován: pát 19. leden 2007 8:00
Bydliště: Ostrava

Nový příspěvekod DJAKTA » sob 20. leden 2007 22:45

no to taky nechápu ale já sem zůstal u 7998
DJAKTA
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát 29. prosinec 2006 1:30

Nový příspěvekod jenda.69 » sob 20. leden 2007 23:21

Já osobně udělal z v 7998 aktualizaci tak, že jsem jen přepsal qip.exe (z rar archivu) a nemam taky jedinej problém. :)
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

Nový příspěvekod cardi » ned 21. leden 2007 9:24

hm tak kdyby si ho klasicky preinstaloval mas taky problem tak tak blbe nemluv hh :X

//smazány flame příspěvky. Mírněte se prosím; jenda.69
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Nový příspěvekod Aillas » ned 21. leden 2007 13:37

Tak já jsem ho klasicky přeinstaloval a taky nemám nejmenší problém. Jede mi posílání i přijímání souborů, čeština je v pohodě, prostě všechno ok.
Aillas
 

Nový příspěvekod Zarowka » ned 21. leden 2007 14:40

Posílání souborů mi taky fakčí. QIP-ICQ a naopak šlape jak má. :roll: :D :roll:
Uživatelský avatar
Zarowka
Nováček
 
Příspěvky: 14
Registrován: úte 9. leden 2007 23:57

Nový příspěvekod Snake Plisken » ned 21. leden 2007 15:14

Teď sem to testoval a taky to už fachá jak má...SUPER !!! :)
Obrázek
Snake Plisken
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 39
Registrován: pát 19. leden 2007 8:00
Bydliště: Ostrava

Nový příspěvekod sheet^ » ned 21. leden 2007 17:34

Xeelee píše:Vyvojari delaji co muzou.
Mame QIP 2005, QIP PDA, jiz brzy bude QIP Infium a melo by se pracovat na QIP Mobile.
Problem bych spis videl v aktualizaci protokolu.


nj kdyby tolik nepili tu vodku :D .. mozna uz by byly i dalsi verze ..
muhehe ...
sheet^
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 115
Registrován: stř 13. září 2006 21:14
Bydliště: DM-Rankin

Nový příspěvekod cardi » ned 21. leden 2007 18:00

souhlas :D :D :D
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Nový příspěvekod AjsTi » pon 22. leden 2007 8:19

Doma kde nemam proxy a fw mam HW nemam najmensi problem , v praci stale ostavam na 7990.
Uživatelský avatar
AjsTi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 39
Registrován: úte 17. říjen 2006 11:33

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » pon 22. leden 2007 21:57

Runn3r.cze píše:qip.exe

dik..,
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Nový příspěvekod minsky » úte 23. leden 2007 1:00

lidi sem potesen tim ze u verze 8000 funguje posilani i prijimani souboru na ICQ klienta, ale vsiml jsem si ze pri pokusu o prenos souboru s diakritikou zahlasi chybu a neprenese ho... jn tak pro info vyvojarum.. :)
minsky
 

Nový příspěvekod jenda.69 » úte 23. leden 2007 6:20

S diakritikou.. jedna holka z ICQ5.1 mi posílala obrázek se jménem žanda.jpg a ten mi to ani omylem nevzalo, dokud ho nepřejmenovala.. Moje holka mi z ICQ 5.0 posílala "mládátka tučnáků.jpg" "medvědi.jpg" "čičky.jpg" a to bylo bez jedinýho problému :eeops:
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

Nový příspěvekod Zarowka » úte 23. leden 2007 14:12

minsky píše:lidi sem potesen tim ze u verze 8000 funguje posilani i prijimani souboru na ICQ klienta, ale vsiml jsem si ze pri pokusu o prenos souboru s diakritikou zahlasi chybu a neprenese ho... jn tak pro info vyvojarum.. :)


Jo to je fakt nahlási chybu a ani si neskrtne. Celkem problem :shock: :shock: :shock:
Uživatelský avatar
Zarowka
Nováček
 
Příspěvky: 14
Registrován: úte 9. leden 2007 23:57

Nový příspěvekod Kamilos » čtv 1. únor 2007 0:32

Snake Plisken píše:A asi je blbé se tě ptát, jestli si zkoušel přeinstalovat QIP co?....a nebo jestli sis něco nezměnil v nastavení a tak ti to nehlási..třeba.

Mozna blbost, ale kolegovi taky nehlasi aktualizace a mi ano, a to mame v praci stejne pripojeni.Ale jemu neaktualizuje, nebot vypina PC do "rezimu spanku", ja vypinam klasicky.
Kamilos
 

Nový příspěvekod cardi » čtv 1. únor 2007 8:45

Kamilos píše:Mozna blbost, ale kolegovi taky nehlasi aktualizace a mi ano, a to mame v praci stejne pripojeni.Ale jemu neaktualizuje, nebot vypina PC do "rezimu spanku", ja vypinam klasicky.


mi to taky nehlasi aktualizace ale co to ma co spolecneho s tim ze nevipina pc hh? staci kdyz resetne qip a melo by mu to zahlasit aktualizace ne? ale jak rikam mi to nefunguje taky.
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

PředchozíDalší

Zpět na Download

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron