no což o to - většina uživatelé (dle různých třeba i okolních fór) se už připojí, ale prakticky všem bez vyjímky to sice jde, ale je to takové... no - prostě je nějaký problém se zobrazováním služeb jednotlivých klientů a dokonce jsem si i všimul že u některých mi nefunguje ani identifikace toho že dotyčný píše... - nicméně samotné ICQčko vlastně funguje, tedy lidi se připojují a jede se dál.
Co se týče těch co se nepřipojí, tak podle mého názoru to ani není za tim o tom že by klucí kteří dělají QIP teď mohly udělat cokoliv jiného než prostě a jednoduše počkat až programátoři sítě ICQ vše dotáhnou do zdárného konce. Tohle opravdu nevypadá na to že by byl změňěn protokol, ale spíš na to že celá síť prochází nějakým globálním upgradem a je nutno prostě počkat až ten upgrade celej doběhne.
PS: Jinak nechci si fandit, ale myslím že zrovna naše fórum se může docela pyšnit poměrně rychlou odezvou na vydávané nové buildy, takže věř mi že až vyjde nová verze, tak se to objeví i tady včetně všech vychtávek jako extract a u klasických night builds i qipem s naším vlastním instalátorem který je ke stažení na hlavní stránce fóra - takže myslím že pohoda