QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP hlásí chybu při každém spuštění.

QIP hlásí chybu při každém spuštění.

Nový příspěvekod JIFI » úte 19. červenec 2011 16:45

Pokaždé když spustím QIP Infium (9044), tak mi zahlásí chybu.

Buď
Obrázek
nebo
Obrázek

Začalo to zničehonic . Jeden den to šlo v pořádku a druhý den už ne. V QIP sem nic neměnil a pokud vím, tak ani v PC. Nevíte kde by mohl být problém?
Obrázek
Uživatelský avatar
JIFI
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: stř 19. leden 2011 12:59
Bydliště: Teplice

Re: QIP hlásí chybu při každém spuštění.

Nový příspěvekod xstrv01 » úte 19. červenec 2011 16:50

Rozbalil bych někam jinam znova QIP, přetáhl tam složku s profilem a spustil. Když to bude fungovat, tak není co řešit:)
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: QIP hlásí chybu při každém spuštění.

Nový příspěvekod JIFI » úte 19. červenec 2011 17:04

To jsem zkusil a nepomohlo to.
Obrázek
Uživatelský avatar
JIFI
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: stř 19. leden 2011 12:59
Bydliště: Teplice

Re: QIP hlásí chybu při každém spuštění.

Nový příspěvekod xstrv01 » úte 19. červenec 2011 17:51

Tak to by mohlo být poškozeným profilem. Záměna profil.qip za profil.bip jsi zkoušel?
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: QIP hlásí chybu při každém spuštění.

Nový příspěvekod JIFI » úte 19. červenec 2011 19:07

Zkoušel sem úplně novou instalaci se základním profilem a stejně to hlásilo chybu, takže to nejspíše profilem nebude.
Obrázek
Uživatelský avatar
JIFI
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: stř 19. leden 2011 12:59
Bydliště: Teplice

Re: QIP hlásí chybu při každém spuštění.

Nový příspěvekod xstrv01 » úte 19. červenec 2011 21:26

A nějaký klasický problém jako Program Files, nespouštění jako správce by to nemohlo být? (ikdyž to je divný, že ti to před tím běželo)

A instaloval jsi nebo rozbalil? Každopádně bych zkoušel neinstalační verzi. A před tím vyčistit pc. Nebo minimálně vypnout a zapnout :D
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: QIP hlásí chybu při každém spuštění.

Nový příspěvekod JindNovo » úte 19. červenec 2011 22:15

Kdyby to byla chyba profilu, tak to spíš vyhodí qip nějaký svůj error, tohle je Mrkvosoftí.... Viz. xstrv01, hlavně to vypnutí PC :D
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: QIP hlásí chybu při každém spuštění.

Nový příspěvekod JIFI » úte 19. červenec 2011 23:40

Spouštim to jako správce a je to Portable verze nebo-li rozbalovaná.
Dělá tu už třetí den. Mezi tim sem PC několikrát vypínal.
Obrázek
Uživatelský avatar
JIFI
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: stř 19. leden 2011 12:59
Bydliště: Teplice

Re: QIP hlásí chybu při každém spuštění.

Nový příspěvekod JindNovo » stř 20. červenec 2011 0:02

Hm, zkusit nějaký Infium pack, který je nabízen (takže bz)?
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: QIP hlásí chybu při každém spuštění.

Nový příspěvekod JIFI » stř 20. červenec 2011 0:06

Já teď mám QIP Infium JadrisPack.
Když na tim, tak přemejšlim, tak to začalo blbnout po tom, co se aktualizovali Widle. Může to bejt tim?
Obrázek
Uživatelský avatar
JIFI
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: stř 19. leden 2011 12:59
Bydliště: Teplice

Re: QIP hlásí chybu při každém spuštění.

Nový příspěvekod JindNovo » stř 20. červenec 2011 0:16

Windows jsou schopný se po aktualizaci i totálně rozložit nebo znefunkčnit nějakou svou část, takže ano, bohužel.....

Zkusit leda přes Bod obnovy nahodit předchozí stav, zda se něco změní.... Ale za předpokladu, že běží alespoň nějaký pack a půjde v něm udělat čistý profil (pokud chceš) je ta chyba dosti podivného rázu.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: QIP hlásí chybu při každém spuštění.

Nový příspěvekod JIFI » stř 20. červenec 2011 20:33

Sakra. :D Bod obnovy mam zrušenej. :D Jinak neběží žádný pack. Jako by Wile neměli QIP rády.
Obrázek
Uživatelský avatar
JIFI
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: stř 19. leden 2011 12:59
Bydliště: Teplice

Re: QIP hlásí chybu při každém spuštění.

Nový příspěvekod JIFI » čtv 21. červenec 2011 15:42

Dnes sem zapl PC a běží to normálně, tak nevim v čem byl problém.
Obrázek
Uživatelský avatar
JIFI
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: stř 19. leden 2011 12:59
Bydliště: Teplice


Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron