QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP - connection failed

QIP - connection failed

Nový příspěvekod huld4 » pon 12. září 2011 16:37

Zdravim,

Potreboval bych poradit s QIPEM.Velci casto me pada (connection failed), a pak zase hned naskoci nevite cim to muze byt ? (delat to QIP 2010 i 2005)Diky vsem za rady..
huld4
 

Re: QIP - connection failed

Nový příspěvekod xstrv01 » pon 12. září 2011 23:55

To vypadá na nestabilní internetové připojení. Co máš zač?
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: QIP - connection failed

Nový příspěvekod Návštěvník » čtv 15. září 2011 16:40

mam UPC a sem z Brna
Návštěvník
 

Re: QIP - connection failed

Nový příspěvekod xstrv01 » čtv 15. září 2011 18:26

Takže kabel. Divný, většinou se to stává na wifi. Každopádně bych otestoval, jestli tam nejsou nějaké výpadky.
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: QIP - connection failed

Nový příspěvekod Tony-Z » čtv 15. září 2011 18:40

Nebo síťovka, ovladače síťovky, router/switch, možností je povíc...
Tony-Z
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 107
Registrován: pon 30. srpen 2010 9:38

Re: QIP - connection failed

Nový příspěvekod JindNovo » čtv 15. září 2011 18:52

Že má UPC neznamená, že nemá wifinu :) A o tom jejich routeru jsem nečetl zrovna pozitivní zprávy.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: QIP - connection failed

Nový příspěvekod huld4 » pát 16. září 2011 19:48

wifinu mam, ale kompl mam pripojenej pres kabel...pingoval sem seznam pul hodiny a zadnej vypadek :(
huld4
 

Re: QIP - connection failed

Nový příspěvekod huld4 » stř 5. říjen 2011 19:59

Takze nikdo zadny napad jak otestovat a zjistit kde je problem ?
huld4
 

Re: QIP - connection failed

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » stř 5. říjen 2011 21:44

Jedine, jak otestovat, je-li problem QIPem, nebo ICQ protokolem je zkusit to testnout na jinem IM klientu, napriklad zkusit se pripojit pres portable Mirandu, a pak by se videlo, kde je problem.
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Re: QIP - connection failed

Nový příspěvekod mwrnckx » čtv 6. říjen 2011 8:36

anebo:
  • Nechat to být (to doporučuju - čemu to vadí, když to hned zas naskočí?)
  • vyzkoušet pro připojení ICQ jiný server
  • zkusit ping na icq server na který seš připojený
  • na QIPu otestovat stabilitu jiných protokolů (jabber, facebook...).
Spoiler: zobrazit
QIP 2012 (/isolated /noxstmsg), Black_Core Skin, Vybo Mluvící qip Soundpack, Kolobok HD smilies for dark skins
protos: Jabber, ICQ, GoogleTalk, FaceBook, SIP
plugins: LEDs Lite, FadeBlock, ExMusic, FMTune, Svatky, TVP, Weather, RSSNews
mwrnckx
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: pon 18. říjen 2010 9:33

Re: QIP - connection failed

Nový příspěvekod huld4 » čtv 6. říjen 2011 17:09

Martin J. - Cetelon píše:Jedine, jak otestovat, je-li problem QIPem, nebo ICQ protokolem je zkusit to testnout na jinem IM klientu, napriklad zkusit se pripojit pres portable Mirandu, a pak by se videlo, kde je problem.


Ok..zkusim mirandu...a pokud to bude delat porad ? co budu moci udelaqt kdyz to bude ICQ protokolem ?
huld4
 

Re: QIP - connection failed

Nový příspěvekod huld4 » čtv 6. říjen 2011 17:12

mwrnckx píše:anebo:
  • Nechat to být (to doporučuju - čemu to vadí, když to hned zas naskočí?)
  • vyzkoušet pro připojení ICQ jiný server
  • zkusit ping na icq server na který seš připojený
  • na QIPu otestovat stabilitu jiných protokolů (jabber, facebook...).


no ja bych to tak nechal, ale nevim prijde me ze me nekdy nedosly aji nejaky zpravy...a taky treba kdyz me spadne net..tak vidim QIP stale online..ten by taky mel asi hned skocit do OFFLINE ne ?A jak muzu zmenit ICQ server a jak zjistim k jakemu jsem pripojeny ? diky za rady :)
huld4
 

Re: QIP - connection failed

Nový příspěvekod mwrnckx » čtv 6. říjen 2011 18:09

Tak minutu to trvá, než QIP zjistí, že je spadlá síť
ICQ server se dá zjistit a změnit v Nastavení -> účty -> nastavení (u daného účtu) -> Připojení -> server

Taky jestli nemáš nějakou prastarou verzi QIPu se zastaralým ICQ protokolem (ale to by nejspíš nechodilo vůbec)...
Spoiler: zobrazit
QIP 2012 (/isolated /noxstmsg), Black_Core Skin, Vybo Mluvící qip Soundpack, Kolobok HD smilies for dark skins
protos: Jabber, ICQ, GoogleTalk, FaceBook, SIP
plugins: LEDs Lite, FadeBlock, ExMusic, FMTune, Svatky, TVP, Weather, RSSNews
mwrnckx
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: pon 18. říjen 2010 9:33

Re: QIP - connection failed

Nový příspěvekod huld4 » pát 7. říjen 2011 16:48

Pouzivam QIP 2005 ale delalo me to aji u 2010...no kdyz zapnu QIP a nez se prihlasim tak tam mam SERVER/PROXY a u serveru tam mam nastaveny... login.icq.com ...
huld4
 

Re: QIP - connection failed

Nový příspěvekod huld4 » pát 7. říjen 2011 16:50

huld4
 

Re: QIP - connection failed

Nový příspěvekod JindNovo » pát 7. říjen 2011 18:08

QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: QIP - connection failed

Nový příspěvekod huld4 » pon 24. říjen 2011 17:55

Tak sem na to asi konecne prisel - pripojil sem UPC modem primo do PC..nejedu pres router a QIP me nepada...
Ted spis nevim jak a jestli je vubec co nastavit na tom routeru.Napada me jen za bych tam povolil ten port 5190, ale to si rikam, ze asi nepomuze :)

Nevite nekdo co by mohlo pomoct ?
huld4
 

Re: QIP - connection failed

Nový příspěvekod huld4 » čtv 27. říjen 2011 16:48

Opravdu nikdo nevite ? Mam nastavenej spravny port ? STaci nastavit ten 5190 ?
huld4
 


Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků