Stránka 3 z 4

Re: QIP 2012 (Build 7210 - 7221)

Nový příspěvekNapsal: úte 22. květen 2012 12:50
od Martin J. - Cetelon
Přežíváme s posledních sil :-) Vypadá to, že QIP je již bezchybný a není třeba na něm nic opravovat, jelikož ani na qip.ru není žádná zmínka o novém buildu :-)

Bez záruky

Re: QIP 2012 (Build 7210 - 7221)

Nový příspěvekNapsal: úte 22. květen 2012 13:11
od cactus
Není to tím, že je zkouškové období? Teďka stávkují úplně všichni.I takový bůh mezi cz lokátory ala Buchtič. :D

Re: QIP 2012 (Build 7210 - 7221)

Nový příspěvekNapsal: úte 22. květen 2012 16:40
od JindNovo
Ale na jejich fóru u buildu se trochu rozmnožil seznam bugů. Nebo se mi to jen zdá a hledám alespoň nějaký pokrok.

Re: QIP 2012 (Build 7210 - 7221)

Nový příspěvekNapsal: úte 22. květen 2012 17:11
od ArMinO
No, v blízkej budúcnosti má vyjsť nejaký vnútorný beta build, ktorý nevyjde von... Aspoň tak mi to napísal Sega... Teda budú testovať nový build, v ktorom je veľa noviniek a odstránených bugov... Som zvedavý...

Re: QIP 2012 (Build 7210 - 7221)

Nový příspěvekNapsal: úte 22. květen 2012 19:52
od cactus
Takže bude něco jako QIP 2013 Alpha? :) Nebo se plánuje "Service pack" pro 2012? :idea:

Re: QIP 2012 (Build 7210 - 7221)

Nový příspěvekNapsal: úte 22. květen 2012 22:19
od Martin J. - Cetelon
[quote="cactus"][/quote]
Spíš bych to viděl na QIP 2012 Build 7230 nebo tak nějak, ale to je jen můj laickej názor... :-)

Re: QIP 2012 (Build 7210 - 7221)

Nový příspěvekNapsal: pon 2. červenec 2012 11:31
od DannYBananek
Zdravím, u toho nového buildu mám QIP 2012 i minimalizovaný ve Win7 pořád v liště, to nebývalo, jak se toho pls zbavím? Díky :)

Re: QIP 2012 (Build 7210 - 7221)

Nový příspěvekNapsal: pon 2. červenec 2012 11:35
od Matrix_One
Musíš vypnout win7 helper v pluginech :-)

Re: QIP 2012 (Build 7210 - 7221)

Nový příspěvekNapsal: čtv 19. červenec 2012 23:24
od ArMinO
cactus píše:Takže bude něco jako QIP 2013 Alpha? :) Nebo se plánuje "Service pack" pro 2012? :idea:


Bude QIP 2012 Build 8xxx :) Existuje privátna testovacia verzia, ktorá je ale ešte zabugovaná, nestabilná a teda nie je súca pre verejnosť. Ja som ju chvíľu mal a musím povedať, že grafických zmien je tam veľmi veľké množstvo. Samozrejme k lepšiemu. Zoznam kontaktov sa zjednoduší, sprehľadní, prihlasovacia obrazovka bude oveľa modernejšia a taktiež jednoduchšia. a takto podobne. Ale po pár pádoch som si dal naspäť staršiu verziu. Veru ešte to nie je pripravené. Ale Sega so svojim tímom na tom pilne pracujú a snažia sa čo najlepšie ju pripraviť na release. Zatiaľ ale nie je jasné kedy to bude. Ale tak o to nejde. Hlavne, že to bude stabilná verzia. :)

Re: QIP 2012 (Build 7210 - 7221)

Nový příspěvekNapsal: úte 24. červenec 2012 16:10
od Matrix_One
Takže se bude na co těšit :-) Každopádně bych měl k poslední verzi jednu věc. Zavedl jsem si doma VoIP telefon a přidal si ho i do QIPu. ICQ online SIP online. Vypnu QIP zapnu QIP a do onlinu se mi hodi jen SIP a ICQ zustane off a musím ho hodit do onlinu ručně, což mě dost sejří. Co dělám blbě ? Volbu ať se hlásí posledním zapamatovaným stavem mám zafajfkovanou, tak by to měl snad udržet. Dokud sem nepřidal SIP a měl jen ICQ tak to chodilo bez problémů.

Re: QIP 2012 (Build 7210 - 7221)

Nový příspěvekNapsal: pon 30. červenec 2012 14:06
od host
nemuzes mit online zaraz voip telefon a jeste sip na qipu sip neumoznuje mit online vice zarizeni ....taky mam voip telefon ....hlasovy prevodnik zyxel nastaveny na sip ...ale ten musim vypnout jinak to na qipu sip nejede a opacne

Re: QIP 2012 (Build 7210 - 7221)

Nový příspěvekNapsal: pon 30. červenec 2012 14:28
od Matrix_One
Vsak to já nemám. mám softwarový telefon, takže dva účty se mi netlučou. Resp celé to mám přes softwarovou ústřednu, ale to na tom nic nemění, protože problém byl úplně jinej. SIP mi v QIPu fungoval, ICQ taky, ale když sem QIP spustil, tak se mi automaticky hodil online jen SIP učet a ICQ zustalo offline a musel sem ho prepnout do onlinu rucne. Chtel jsem jen docilit toho ze kdyz spustim QIPa hodi se online jak SIP tak ICQ.

Re: QIP 2012 (Build 7210 - 7221)

Nový příspěvekNapsal: pon 30. červenec 2012 14:39
od JindNovo
Napadlo mě, jestli ti ICQ nevyhodí nějakou chybovou hlášku při tom automatickém pokusu o přihlášení. Osobně se mi to občas děje při zapnutí PC a má se mi přihlásit ICQ a Twitter. Jinak nevím, bys asi musel na ofi fórum.

Re: QIP 2012 (Build 7210 - 7221)

Nový příspěvekNapsal: pon 30. červenec 2012 15:37
od Matrix_One
Nene nevyskočí žádná chyba. Každopádně sem to pořešil tak, že jsem SIP z QIPu vyhodil a používám SIP klienta od výrobce soft. ústředny. Od té doby co jsem SIP vyhodil zase ICQ šlape bez problémů.

Re: QIP 2012 (Build 7210 - 7221)

Nový příspěvekNapsal: ned 5. srpen 2012 12:58
od JindNovo
Nechtěli by na stránku se stažením QIP 2012 dát RSS/Atom čtečku a oznamovat tím nový build? Sledovat fórum pro QIP 2012 se mi nechce, protože budou chodit i jiná témata a na hlavní stránku už nezavítám tak často jako při tehdejším častém vydávání.

Re: QIP 2012 (Build 7210 - 7221)

Nový příspěvekNapsal: sob 11. srpen 2012 16:05
od Petrucciani
JindNovo: Moc tvemu pozadavku nerozumim nebo doslo ke splneni tveho prani, protoze tato moznost, s nastavenim urciteho fora, treba tohoto, funguje. :) Mozilla firefox mi nabizi RSS/Atom v adresnim radku, vcetne vyberu co vse chci sledovani.

Re: QIP 2012 (Build 7210 - 7221)

Nový příspěvekNapsal: sob 11. srpen 2012 16:45
od JindNovo
Ale já ji chci na qip.ru, nejlépe na stránku http://qip.ru/download_qip_2012

Tady ji nastavenou samozřejmě mám, dokonce na celé fórum.

Re: QIP 2012 (Build 7210 - 7221)

Nový příspěvekNapsal: sob 11. srpen 2012 20:08
od Petrucciani
JindNovo: Tak v tom ti neporadim. Nejsem tam ani registrovany, tak nevim, jestli treba tuhle sluzbu nenabizi registrovanym uzivatelum. Nekde se to tak resi. :)

Re: QIP 2012 (Build 7210 - 7221)

Nový příspěvekNapsal: sob 11. srpen 2012 20:19
od Petrucciani
bwt: Zkus jim napsat, at nastavi sluzbu na Google Reader (RSS). ;)

Re: QIP 2012 (Build 7210 - 7221)

Nový příspěvekNapsal: ned 12. srpen 2012 10:14
od rasasak_
Zdravim >> nemate nekdo odkaz na stazeni te 8xxx verze? ... aspon na prohlednuti a ozkouseni na co se ma clovek tesit ? :D