Ale narazila jsem na pár problémů. S většinou umím "žít", ale co mě irituje je to, že když si změním stav - třeba z online na "zaneprázdněn", tak se mi okamžitě změní i viditelnost z viditelná jenom pro seznam viditelných na viditelná pro všechny kromě seznamu neviditelných. Vzhledem k tomu, že s "oky" a neviditelností vážně dost pracuji a rozhodně nechci mít všechny, které nemám ve viditelných, v neviditelných, to vadí - pak "problikávám" lidem, u kterých v danou chvíli nechci, aby třeba věděli, že jsem přítomná, atd. Nedá se s tím něco udělat? V nastaveních jsem se pokusila proklikat všechno možné, ale nic.
Problém číslo dva je ten, že jsem teď v prostředí, kde je očividně nestabilní internet a qip chvílema vypadává. S tím problém nemám, horší je to, že zatímco starší verze se hned načetla zpátky, tak tahle, i když mám zaškrtlé, že má automaticky obnovovat připojení, se k tomu nemá a i když to vypadá, že jsem dál/znovu online, tak občas se kontakty obnoví až po pěti minutách - když přepnu do starší verze, vrací se to prakticky ihned, takže v extrémně příšerném připojení to nebude.
Pokud by mi někdo poradil, byla bych ráda...