Stránka 1 z 1

QIP na firemnim pocitaci

Nový příspěvekNapsal: čtv 3. leden 2013 10:20
od reebosh
Zdravim, snazim se QIP rozjet na firemnim PC, ale mam stale jak icq tak fb zlute a zhruba po minute mi to u fb rekne ze nespravne jmeno nebo heslo a u icq ze pripojeni selhalo. u fb mam udaje spravne pac se prihlasuju pres qip profil kde to mam jiz dele nastavene. Nemuze to treba nejak blokovat firemni firewall, popripade jde to nejak obejit?

Re: QIP na firemnim pocitaci

Nový příspěvekNapsal: čtv 3. leden 2013 16:23
od JindNovo
A není náhodou ve firmě nějaké proxy? Jinak se lze maximálně povrtat v nastavení připojení, ale co se týče FB, tak těžko poradit nějaké jiné funkční nastavení.

Re: QIP na firemnim pocitaci

Nový příspěvekNapsal: čtv 3. leden 2013 21:19
od keyboo
Zkus na icq změnit port: http://wiki.qipim.cz/index.php/Změna_přihlašovacího_serveru - ideálně na 80, tu asi budeš mít povolenou. A pak dej vědět zda se chytlo icq. A pokud ano, vymyslíme i FB.

//JN: Upraven link na funkční variantu