QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Autologin

Pravidla fóra
TOTO FÓRUM NESLOUŽÍ K POKLÁDÁNÍ DOTAZŮ OHLEDNĚ QIPU. TAKOVÉTO PŘÍSPĚVKY V TÉTO SEKCI BUDOU SMAZÁNY.
DOTAZY OHLEDNĚ QIPU PIŠTĚ DO FÓR QIP INFIUM – PODPORA, QIP 2005 – PODPORA NEBO DO FÓRA QIP PDA – WINDOWS / SYMBIAN.

Autologin

Nový příspěvekod ++JeSuS++ » úte 6. únor 2007 19:40

Jsem jediný nebo vám taky nefunguje autoligin na foru? Ano, mám zaplé cookies, jinde to valí bez problémů...
You live 4FUN
Uživatelský avatar
++JeSuS++
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 342
Registrován: úte 16. leden 2007 0:47

Mozilla

Nový příspěvekod Zuzanka » úte 6. únor 2007 19:47

Mam Mozillu. Auto-login nepouzivam, jen vyplnovani hesla :-)
Zuzanka
Uživatelský avatar
Zuzanka
Uživatelka QIPu
 
Příspěvky: 310
Registrován: čtv 31. srpen 2006 11:43

Nový příspěvekod ++JeSuS++ » úte 6. únor 2007 20:06

To mi moc nepomuže vzhledem k tomu, že mám Maxthon. Co to zkusit pořešit, když to jde všude jinde? ;)
You live 4FUN
Uživatelský avatar
++JeSuS++
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 342
Registrován: úte 16. leden 2007 0:47

Nový příspěvekod JCDK » úte 6. únor 2007 20:20

V Opere autologin funkční, problém bych viděl v Maxthonu.
JCDK
Nováček
 
Příspěvky: 14
Registrován: pát 26. leden 2007 18:40

Re: Autologin

Nový příspěvekod PCMark » úte 6. únor 2007 21:29

++JeSuS++ píše:Jsem jediný nebo vám taky nefunguje autoligin na foru? Ano, mám zaplé cookies, jinde to valí bez problémů...

fungovalo ti to dříve? - v lednu
http://forum.eicq.cz - navštiv nové fórum o alternativách k ICQ
www.swmag.cz - technologický magazín
www.edownload.cz - download server
Uživatelský avatar
PCMark
Vlastník fóra
 
Příspěvky: 543
Registrován: čtv 31. srpen 2006 10:09
Bydliště: Hlučín, Ostrava

Nový příspěvekod sutrus » úte 6. únor 2007 21:39

++JeSuS++ píše:To mi moc nepomuže vzhledem k tomu, že mám Maxthon. Co to zkusit pořešit, když to jde všude jinde? :wink:


Me to chodi z Exploreru i Firefoxu v poho. Testni vymazani cookies . Explorer to dela docela rad.
Mimochodem Maxthon neni prohlizec !!! Pouze nastavba Exploreru
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Nový příspěvekod PCMark » úte 6. únor 2007 21:57

mi se teď dokonce v IE6 nešlo ani přihlasit, ale když jsem promazal co promazat šlo a pak restartoval IE6 tak už to fungovalo, ve FF a Opeře nebyl vůbec žádný problém
http://forum.eicq.cz - navštiv nové fórum o alternativách k ICQ
www.swmag.cz - technologický magazín
www.edownload.cz - download server
Uživatelský avatar
PCMark
Vlastník fóra
 
Příspěvky: 543
Registrován: čtv 31. srpen 2006 10:09
Bydliště: Hlučín, Ostrava

Nový příspěvekod ++JeSuS++ » úte 6. únor 2007 23:25

PCMark píše:fungovalo ti to dříve? - v lednu

autologin mi nefungoval odpočátku, co jsem se registroval

EDIT: promazání cookies pomohlo..děkuji

sutrus píše:Me to chodi z Exploreru i Firefoxu v poho. Testni vymazani cookies . Explorer to dela docela rad.
Mimochodem Maxthon neni prohlizec !!! Pouze nastavba Exploreru

To bych zas až tak s jistotou netvrdil. maxthon je znovuobnovený projekt MyIE2, který "pouze" běží na explorerovském jádru.
You live 4FUN
Uživatelský avatar
++JeSuS++
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 342
Registrován: úte 16. leden 2007 0:47


Zpět na Dotazy k fóru

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků