QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Jak vytvořit skin

Nový příspěvekod gussepe » sob 6. leden 2007 21:48

Jo tak jenda.69 měl pravdu, opravdu jsem to jenom přepsal, ted jsem ten obrázek jako bmp uložil a už ho tam mám, díky, jdu pokračovat a pak ho sem kdyžtak hodim ;-)
gussepe
Nováček
 
Příspěvky: 11
Registrován: pát 29. září 2006 18:41

Nový příspěvekod gussepe » sob 6. leden 2007 22:20

ještě jedna otázka, mám ukládat bmp soubory s 32 bitovou hloubkou a nebo stačí 24? ja to pro jistotu dávám teda na těch 32 jestli to není moc?
gussepe
Nováček
 
Příspěvky: 11
Registrován: pát 29. září 2006 18:41

Nový příspěvekod jenda.69 » sob 6. leden 2007 22:43

Já myslim, že to je jen na tobě, ale myslim, že víc než 24bitů snad ani normálně nejde (aspo
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

Nový příspěvekod gussepe » sob 6. leden 2007 22:46

Ve photoshopu jde i 32 :-), hej ale ještě prosim nevim kde najdu tu lištičku jak mam označenýho uživatele. Když na něj kliknu tak jak ho mam zvýrazněnýho, nikde to tam nemůžu najít :-( a mam to standartne modrý s přechodem
gussepe
Nováček
 
Příspěvky: 11
Registrován: pát 29. září 2006 18:41

Nový příspěvekod Xeelee » sob 6. leden 2007 23:33

Nastaveni - Seznam kontaktu - tlacitko Vzhled - Pozadi vybraneho kontaktu (1. barva prechodu)
Nastaveni - Seznam kontaktu - tlacitko Vzhled - Pozadi vybraneho kontaktu (2. barva prechodu)

Myslis tohle?
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod gussepe » ned 7. leden 2007 0:35

jj, díky už jsem to vykoumal :-) a vzhled je už hotovej, jenom se mi nechce se nějak pustit do ikonek :-( páč to je asi moc pracný. Pokud teda neznáte někdo nějakou vychytávku jak to udělat lehce :-)
gussepe
Nováček
 
Příspěvky: 11
Registrován: pát 29. září 2006 18:41

Nový příspěvekod Xeelee » ned 7. leden 2007 3:09

Dej si tam nejake pekne ikonky z jineho skinu.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod gussepe » ned 7. leden 2007 15:45

Tak ikonky jsem vyřešil :-) thx za radu je to opravdu jednoduchý.
A už se setkávám s poslednim problémem a to je ten hlavní obrázek jak se mi tam zobrazí qip (před přihlášenim) tak ten obrázek jsem změnil ale nevim jak mam změnit i tu barvu :-( pod tim jak je standartne zelena, Myslim to jak se tam píše že se jedná o QIP 2005. Thx :)
gussepe
Nováček
 
Příspěvky: 11
Registrován: pát 29. září 2006 18:41

Nový příspěvekod Xeelee » ned 7. leden 2007 15:48

Zeleny podklad splash.bmp se neda zmenit.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod gussepe » ned 7. leden 2007 17:32

Tak skin je už hotovej, všem díky za pomoct :-)
gussepe
Nováček
 
Příspěvky: 11
Registrován: pát 29. září 2006 18:41

Nový příspěvekod Ralen » ned 7. leden 2007 22:22

gussepe píše:ještě jedna otázka, mám ukládat bmp soubory s 32 bitovou hloubkou a nebo stačí 24? ja to pro jistotu dávám teda na těch 32 jestli to není moc?

S 32 mi to funguje, ale v jednom článku na qip.ru jsem četl že mají být ve 24, bohužel rusky neumim a ten translator, kterym sem si to nechal přeložit na mě vypliv takovej nesourodej text, že jsem z toho vůbec chtrej nebyl.
Nicméně zkousil ten obrázek uložit ve 24 a potom znovu otevřel a zase uložil, ale tentokrát ve 32 tak mi to qip nevzal :e?:
Ralen
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 36
Registrován: úte 3. říjen 2006 21:05

Nový příspěvekod Ralen » stř 7. březen 2007 16:55

Cau lidi, v novém skinu přibyly dva nový soubory a to tray2k.bmp a msgbge.bmp nevíte k čemu jsou?
Ralen
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 36
Registrován: úte 3. říjen 2006 21:05

Nový příspěvekod montana_cz » pon 30. duben 2007 18:52

Zdravim, snazim se taky udelat nejaky ten skin, zatim se me vse darilo :) Jen my nejde vlozit obrazek pozadi okna konverzace. Nazev msgbg.bmp mam, obrazek je urcite v poradku, ale porad ne a ne se zobrazit... nejspis to bude rozmery... 600x450 je asi moc ze?
Uživatelský avatar
montana_cz
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 30. duben 2007 18:47

Nový příspěvekod Xeelee » pon 30. duben 2007 20:21

Rozmery muzes mit jake chces.
Cim vetsi obrazek tim vetsi muzes mit okno aniz by se ti v nem motiv pozadi opakoval.

Neni ten obrazek ulozeny v jinem formatu?
Pokud je jen prepsana koncovka tak to QIP nevezme.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod montana_cz » pon 30. duben 2007 20:53

Xeelee píše:Neni ten obrazek ulozeny v jinem formatu?
Pokud je jen prepsana koncovka tak to QIP nevezme.


Je ve spravnem formatu... S nim by melo byt vsechno v poradku. Ale porad tam mam jen bilou plochu...
Uživatelský avatar
montana_cz
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 30. duben 2007 18:47

Nový příspěvekod Dreamy » pon 30. duben 2007 20:55

Nemas nahodou zaskrtnute 'Zakazat pozadie okna konverzacie' v nastaveniach->Okno konverzacie?
Uživatelský avatar
Dreamy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 991
Registrován: ned 1. duben 2007 16:49

Nový příspěvekod montana_cz » pon 30. duben 2007 20:57

dreamwalker píše:Nemas nahodou zaskrtnute 'Zakazat pozadie okna konverzacie' v nastaveniach->Okno konverzacie?


Je to tak diky :) Ja blbec na tohle uplne zapomel...
Uživatelský avatar
montana_cz
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 30. duben 2007 18:47

Nový příspěvekod Dreamy » pon 30. duben 2007 21:07

V poho, stava sa. :)
Uživatelský avatar
Dreamy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 991
Registrován: ned 1. duben 2007 16:49

Nový příspěvekod shadyyx » sob 26. květen 2007 20:25

Ahojte...

Tiez som si robil vlastny skin, vsetko sa dalo zmeni uplne vpohode, az na to, ze sa VOBEC nechce zobrazit obrazok na pozadi CL. Mam ho pomenovany spravne (clbg.bmp), mam ho ulozeny priamo z PS ako 24bit BMP, potom ten isty otvoreny v malovani a re-ulozeny v 24bit BMP, a stale nic....stale mam len biele pozadie...Takisto v nastaveniachmam povoleny obrazok na pozadi CL, a aj napriek tomu mi ho nezobrazuje...neviete mi niekto prosim poradit v com by to este mohlo byt??? (rozmery, velkost bitmapy...ta moja ma okolo 630K )

Diks mockrat za odpovede...
Uživatelský avatar
shadyyx
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 21
Registrován: sob 26. květen 2007 9:50
Bydliště: KE - Praha

Nový příspěvekod Xeelee » sob 26. květen 2007 20:51

A nemas nastaveno aby se ti tam zobrazovala barva pozadi?
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

PředchozíDalší

Zpět na Skiny

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron