QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIPLauncher 1.1 final

QIPLauncher 1.1 final

Nový příspěvekod Dreamy » pon 9. duben 2007 17:35

A preco nie, poslem to sem...

QIPLauncher 1.1 final

Zjednodušuje spúšťanie programu QIP, hlavne pri viacerých účtoch.
Obrázek

Funkcie:
-Viacnásobné spustenie QIP
-Spúšťanie QIP utilít QIPlngUpe, QIPCMU, HistQIP a BigEyeNotifier
-Parametre pre QIP
-Zmena jazyka a skinu
-Náhodný výber skinu

Bugy:
-Nič. Ak dačo, napíšte. :o

Zmeny:
-Pridaný ruský (kujéém ViolentOrovi), český (kujéém Frúzovi a To-Krovi) a nemecký (kujéém Kqamuiovi) jazyk.
-Preklad už neupravuje labely, ale ich hinty. :)
-Ako som prebehol kód, trošku som ho optimalizoval.

Autor:
Ja. :D

Ďalšie info:
QIPLauncher.ini obsahuje preklad programu. Je v
Uživatelský avatar
Dreamy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 991
Registrován: ned 1. duben 2007 16:49

Nový příspěvekod Xeelee » pon 9. duben 2007 22:13

To vypada dobre.
Co takhle zkusit napsat rusakum jestli by nechteli QIPLauncher pridat do Extra Features na qipim.com?
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Dreamy » pon 9. duben 2007 22:20

ViolentOr (moderator fora) mi napisal rustinu, takze aj zato som zaviazany a nechcem sa moc vtierat teraz, kedze...

1) Mam 90% ban (buduci tyzden uz len 40% ale aj tak je to vesela a dlha historia :D )
2) Cakam na zaciatok maja na Infium. Mozno sa Inf inspiroval. :D
3) Neuznali ma za moderatora fora takze som ticho teraz :oops:

Ale velmi pekne dakujem za uznanie. :) Ak najdes chybycky v ceskom preklade daj vediet. :)
Uživatelský avatar
Dreamy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 991
Registrován: ned 1. duben 2007 16:49

Nový příspěvekod Xeelee » pon 9. duben 2007 22:55

Musim se priznat ale jeste jsem to nezkousel ale libi se mi jak je vse pohromade a vzhled je taky pekny.
Psal jsi ze to funguje takze predpokladam ze by s tim nemely byt problemy.
Myslim ze by se tim QIP v Linuxu nespustil.
Az budu mit cas tak si zjistim jak na jedny plose rozchodit virtualni Windows XP a budu si tam spoustet QIP a popripade i jiny software ktery budu potrebovat a nespustim ho pod Linuxem.
Osekanou verzi uz mam pripravenou.
Skoro mesic jsem si hral s nLitem a zkousel co vsechno jde odebrat aby to jeste fungovalo.

dreamwalker píše:ViolentOr (moderator fora) mi napisal rustinu, takze aj zato som zaviazany a nechcem sa moc vtierat teraz, kedze...

IMHO cim vic kvalitnich doplnku pro QIP tim lepe pro QIP ne?

QIP Infium bude zacatkem kvetna?
Nepsal jsi nahodou ze na ruske casti fora nic neni?
Nebo to mas primo od moderatoru?
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Dreamy » pon 9. duben 2007 23:15

Xeelee píše:Psal jsi ze to funguje takze predpokladam ze by s tim nemely byt problemy.

QIPLauncher na oficialnom fore
Xeelee píše:QIP Infium bude zacatkem kvetna?
Nepsal jsi nahodou ze na ruske casti fora nic neni?
Nebo to mas primo od moderatoru?

INFova reakcia v threade 'Any new version?'
Xeelee píše:Myslim ze by se tim QIP v Linuxu nespustil.

Neuveris, ale spustil. Je to klasicka Win32 PE s komponentami TImage kodena v BCB na VCL, skompilovana bcc32.exe 5.6.4.0, linkovana ilink32.exe 5.62.0.1, skomprimovana upx 2.03 stable (v preklade: Bezi to aj na prvom release Win95...)
Xeelee píše:IMHO cim vic kvalitnich doplnku pro QIP tim lepe pro QIP ne?

Podobne by to potom bolo aj so strankami a sam vies ze ani len nemcov nepridali na oficialny web... Vsetky podporovane tools nakodili INFovi kamosi, ja ho, asi bohuzial, moc nepoznam, ani sme sa moc nerozpravali, je zaneprazdneny a jeho anglictina je tak zla ako moja rustina. :lol:

Btw s nLitom sa moc nehraj, radsej pouzi hracky od Microsoftu a klavesu delete...
Uživatelský avatar
Dreamy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 991
Registrován: ned 1. duben 2007 16:49

Nový příspěvekod ++JeSuS++ » úte 10. duben 2007 11:52

Dreamwalkere, mohl bys sem pls vypsat, co jednotlivé parametry pro spuštěni QIPu znamenají? Sice už používám QIP nějaký ten pátek, ale nějak mi to není jasné. Díííík
You live 4FUN
Uživatelský avatar
++JeSuS++
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 342
Registrován: úte 16. leden 2007 0:47

Nový příspěvekod Dreamy » úte 10. duben 2007 12:05

:) Povodne to bolo napisane prehladnejsie (bol tam napisany priamo vyznam parametrov), lenze preklady boli pridlhe, a tak su vyznamy zobrazene ako popup hinty k tlacidlam.
Jednotlive parametre je mozne zistit na oficialnom webe, ako aj v QIPLauncher.ini subore, ale mozem ich napisat aj sem, cize:

/ifa - miesto minuleho rezimu sa prihlasi ako IFA (neviditelny pre vsetkych - pasivny online)
/secure - vyznam je identicky s odskrtavacim tlacidlom 'Bezpecne prihlasenie' v login okienku QIP.
/cryptpass - ako som na to pozeral ja, tak to sposobi prihlasenie hashom a nie passwordom. No pocul som aj mienku ze 'zasifruje' heslo v .ini subore uctu - tj QPR od kamarata Cobansa zobrazi nespravne heslo. :)
/mobile - Po prihlaseni sa QIP javi ako mobilny klient - prejavuje sa to velmi peknou ikonkou v ICQLite klientoch - podobnou logu QIP. :) V QIP sa to prejavuje dalsim ID sluzby - a to Wireless.
/autorus - parameter pouzivany hlavne ruskymi pouzivatelmi, :), aktivuje skratku Ctrl+R, ktorou sa da rychlo prepinat do modu rustiny

*a* Za zmienku stoji, ze niektore kombinacie parametrov nie su funkcne, neviem, ci je to sposobene nespravnym poradim parametrov (a teda je to moja chyba), alebo samotnou implementaciou parametrov - a teda chyba INFova. Kazdopadne nic na tom menit nebudem do prichodu Infiumu, kedy mozno uz moja utilitka nebude ani potrebna. :)
Uživatelský avatar
Dreamy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 991
Registrován: ned 1. duben 2007 16:49

Nový příspěvekod ++JeSuS++ » úte 10. duben 2007 13:04

Díííky :)
You live 4FUN
Uživatelský avatar
++JeSuS++
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 342
Registrován: úte 16. leden 2007 0:47

Nový příspěvekod Dreamy » úte 10. duben 2007 13:20

Parametrov je viac (/sndold ci ako, /uns...) - tie povazujem za zbytocne
a tiez /pass, /save a /nologin - ktore nepouzivam aby som sa nedostal do neprijemnych myslienok, ake ma napadaju ked sa pozrem napr. na empErrorov Autostart (kebyze nepoznam empErrora) - chyti ma triaska, ze co sa bude diat s mojim passwordom. :)
Vacsina parametrov je na http://qip.ru/ru/faq/category/20/
v rustine. :wink:
Uživatelský avatar
Dreamy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 991
Registrován: ned 1. duben 2007 16:49

Nový příspěvekod Xeelee » úte 10. duben 2007 17:40

++JeSuS++: Parametry i s ceskym popisem najdes tady.

dreamwalker: /nologin by se mohl hodit ne?
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Dreamy » úte 10. duben 2007 18:24

Rozmyslal som nad /nologin, lenze 100x praktickejsie mi pripada /ifa...
Pokial spustam 5 kont tak jednoznacne za umyslom prihlasit sa, okrem toho, pokial nemam net tak QIP sa spusti aj tak, chvilku sa snazi a potom som offline rovnako, ina situacia ma nenapada. :)
Uživatelský avatar
Dreamy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 991
Registrován: ned 1. duben 2007 16:49

Re: QIPLauncher 1.1 final

Nový příspěvekod igor » ned 6. květen 2007 13:30

Co tak pridat funkcia na vyber Statusu, s ktorym sa QIP pripoji ? Podla mna by to bola asi najuzitocnejsia vec celeho Launchera.
igor
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 6. květen 2007 13:29

Nový příspěvekod Dreamy » ned 6. květen 2007 13:50

Co tak dat IFA a zvolit si status tam? :)
Kazdopadne planujem prerobenie celeho programu, alebo ho mozno
prestanem robit. Vsetko zalezi na Infiu... Bud bude moj launcher zbytocny,
alebo naopak budem mat co pridavat. :)
Uživatelský avatar
Dreamy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 991
Registrován: ned 1. duben 2007 16:49

Nový příspěvekod Xeelee » ned 6. květen 2007 15:11

Praktictejsi by urcite bylo kdyby se status dal nastavit primo v QIP Launcheru.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Dreamy » ned 6. květen 2007 19:22

:) To by slo jedine hackom na chranenu pamat spusteneho QIP. Inf zverejni api az v Infiu.
Uživatelský avatar
Dreamy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 991
Registrován: ned 1. duben 2007 16:49

Nový příspěvekod Xeelee » ned 6. květen 2007 19:41

Tos mel rict rovnou.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

nadsenie z Launchera

Nový příspěvekod igor » sob 12. květen 2007 23:01

Len tak btw nexapem co ste vsetci taki nadseni z toho programu, ved to je len spustanie qipa a parametrami podla toho co user naklikal, zvladne to napisat kazdy s minimalnou znalostou c++ alebo aspon delphi.
Naposledy upravil igor dne ned 13. květen 2007 13:40, celkově upraveno 1
igor
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 6. květen 2007 13:29

Nový příspěvekod Xeelee » sob 12. květen 2007 23:18

Nejde o to jak je to slozite ale co to dela.
Ty mas problem i se svoji materstinou tak prosim nekritizuj cizi praci.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Dreamy » sob 12. květen 2007 23:34

:) Dakujem ti Xeelee.
igor, 99% aplikacii co pouzivam som schopny naprogramovat relativne bez problemov. Preco potom nema kazdy vsetko vlastne? Ide o to, ze niekto to uz naprogramoval, pohral sa s tym, funguje to, poskytol to ostatnym. To je cele. Pre mna je to useful, pouzivam totiz vela uin a sn. S prichodom Infia tato tool strati zmysel, tak sa budes moct tesit.
Uživatelský avatar
Dreamy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 991
Registrován: ned 1. duben 2007 16:49

Nový příspěvekod Draciel » sob 15. září 2007 12:39

pls poradte jak to mam zprovoznit?
Uživatelský avatar
Draciel
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 49
Registrován: úte 11. září 2007 14:04

Další

Zpět na Doplňky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník