QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP pro Symbian

QIP pro Symbian

Nový příspěvekod Xeelee » čtv 26. duben 2007 17:31

Alex, developer QIPu PDA vyvíjí i verzi pro Symbian.
Více se dozvíte třeba tady.
Projekt je zatím ve stádiu betaverze.
Naposledy upravil Xeelee dne ned 29. duben 2007 2:25, celkově upraveno 1
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Dreamy » čtv 26. duben 2007 17:33

Co sa tyka verzie pre Symbian, je mladsia a ma hodne viac bugov ako WinMobile, tak sa moc nehnevajte a budte trpezlivi... :wink:
Uživatelský avatar
Dreamy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 991
Registrován: ned 1. duben 2007 16:49

Re: QIP pro Symbian

Nový příspěvekod Bigmen » pon 30. listopad 2009 14:16

Zdravím. Chtěl bych se podělit o své problémy s QIPem a zeptat, se, čím to může být. QIP používám již dlouho. Poslední funkční, na mé N73 je však verze 2010. Aktualizoval jsem na 2012.2016 a tam dochází k zamrznutí při psaní s T9. Když T9 vypnu, chodí to, jak má. Zkušel jsem i verzi 20.20, ale ta jen vypisuje "QIP PDA STARTING" a nic se neděje. Když jsem se chtěl vrátit na 2010,musel jsem odmáznout z paměti nastavení QIPu, jinak došlo ke spadnutí aplikace při najetí do menu-connection. Kde, prosím, může být chyba. Tu verzi 2020 jsem chtěl dát do telefonu Nokia 5500sport kamarádovi, ale také má problém s nastartování. Jako u mé chodí 2010 bez problémů. Děkuji předem za reakce.
Bigmen
 

Re: QIP pro Symbian

Nový příspěvekod Rypi » pon 30. listopad 2009 16:04

o tom mi už někdo psal a pak našel na ruském fóru 2020_1 a ta mu šla... potom jsme ji už nenašli...
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP pro Symbian

Nový příspěvekod R2 » úte 1. prosinec 2009 14:26

Ahoj, mám stejný problém - "QIP PDA STARTING" a nic. :( (E63, kamarád to samé na E51, obojí po aktualizaci na vyšší verzi. Co konkrétně je potřeba smazat, aby QIP PDA zase fungoval?
R2
 

Re: QIP pro Symbian

Nový příspěvekod Rypi » úte 1. prosinec 2009 14:39

Přečti si předchozí příspěvek, případně zkus novou českou verzi http://blog.rypi.cz/qip-pda/symbian/
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP pro Symbian

Nový příspěvekod R2 » úte 1. prosinec 2009 15:03

Díky, zkusím. Předchozí příspěvek jsme samo četl, šlo mi o upřesnění, kde najdu to, co mám odmáznout, abych nemusel prohrabávat celou strukturu v mobilu. Snad to najdu.
R2
 

Re: QIP pro Symbian

Nový příspěvekod Rypi » úte 1. prosinec 2009 15:44

mazat? nic, jen nainstalovat verzi 2020_1.sisx, ale kde ji sehnat, nevim... zkud tu českou, jestli pujde (je to včerejší bajíček...)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP pro Symbian

Nový příspěvekod Bigmen » úte 1. prosinec 2009 20:10

Jistý úspěch po instalaci 2020 s češtinou je. Jde spustit. Avšak stále zamrzá při psaní. A to i při nepoužití T9. Takže nevím.
Bigmen
 

Re: QIP pro Symbian

Nový příspěvekod Rypi » úte 1. prosinec 2009 20:21

Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP pro Symbian

Nový příspěvekod R2 » stř 2. prosinec 2009 10:33

Díky za odkaz, cs verze mi zafungovala, zatím jsem nenarazil na problém. K tomu mazání - vycházel jsem z textu Bigmena "...musel jsem odmáznout z paměti nastavení QIPu..." - tím bych chápal nastavení profilu, historii - nebo tak něco. Já teda nakonec nic nemazal, jen při předešlých pokusech qip odinstaloval.
R2
 

Re: QIP pro Symbian

Nový příspěvekod Martín » čtv 3. prosinec 2009 22:35

Mam problem instaloval som do Nokie N95 8gb PDAcko 2020cz zvolil som cz pri instalacii ale aj tak stale mam len eng poradte PLS niekto :help: :(
Martín
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 33
Registrován: pát 15. květen 2009 15:26
Bydliště: Buenos Aires ™


Zpět na Symbian

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron