QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Fonty při psaní

Fonty při psaní

Nový příspěvekod irudji » stř 2. květen 2007 19:35

Čau lidi

Chtěl bych se zeptat jestli jde nějak nastavit aby zprávy od toho s kterým si píšu byly jiným fontem nebo barvou.

Předem dík za odpověď
irudji
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: stř 2. květen 2007 18:10

Nový příspěvekod HanyZ » stř 2. květen 2007 19:56

okno s kontaktem kde píšeš - ikona T (vedle smajliku) pro změnu písma a "kyblíček s barvou" pro změnu pozadí :lol:
Uživatelský avatar
HanyZ
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 604
Registrován: sob 28. duben 2007 10:29
Bydliště: Karviná

Nový příspěvekod irudji » stř 2. květen 2007 20:02

Jo tak na to jsem přišel taky ale když změním písmo tak se změní písmo zpráv které jsem napsal já ale i ty které napsal ten se kterým si píšu. Chtěl bych aby zprávy které napíšu já byly třeba jinou barvou a jiným fontem, a ty které mi od někoho příjdou zase jiným fontem a barvou.
irudji
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: stř 2. květen 2007 18:10

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » stř 2. květen 2007 20:17

tusim, ze jsi asi na spatne adrese..,
QIP je sice skoro dokonaly, ale neco takoveho snad ani nema..,
skousel jsem si s tim tetka chvili hrat, ale nic.

Holt jeden font, jedna barva, a kdyz neco, tak pro vsechny.., :lol:
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1879
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Nový příspěvekod Xeelee » stř 2. květen 2007 20:23

Povolit v nastaveni RTF zpravy.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod irudji » stř 2. květen 2007 20:31

To jsem udělal ale nepomohlo to
irudji
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: stř 2. květen 2007 18:10

Problém s diakritikou

Nový příspěvekod LiborH » čtv 3. květen 2007 15:32

Nevite kde je problém, když mám nastavenej jazyk Czech a znakovou sadu Central European, tak naproti to píše místo písmen s háčkama a čárkama azbuku. Ten člověk tuším používá Jabbera, ale když si s ním píši Mirandou, tak problém není. A QIP vypadá dobře a rád bych z Mirandy přešel. Co ještě kde lze nastavit?

Díky
LiborH
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 3. květen 2007 15:24

!!!

Nový příspěvekod Zuzanka » čtv 3. květen 2007 15:38

UTP-8 nastavit v identifikaci klienta :-)
Zuzanka
Uživatelský avatar
Zuzanka
Uživatelka QIPu
 
Příspěvky: 310
Registrován: čtv 31. srpen 2006 11:43

Re: !!!

Nový příspěvekod LiborH » čtv 3. květen 2007 15:43

Mám tam qip 2005 (UTF-8)
to je ono? Ale to tam mám celou dobu :(
LiborH
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 3. květen 2007 15:24

Nový příspěvekod jenda.69 » čtv 3. květen 2007 15:52

Jj, to má zuzka na mysli, ale je to tak, že mně v těhle případech pomohlo vybrat právě ten QIP 2005 bez tý závorky...
Už jsem o tom psal jinde:
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

Re: !!!

Nový příspěvekod LiborH » čtv 3. květen 2007 15:54

Jo na to sem uz přišel taky a mám tam jen QIP 2005

ale díky za nasměrování
LiborH
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 3. květen 2007 15:24

Re: !!!

Nový příspěvekod Zuzanka » čtv 3. květen 2007 16:51

LiborH píše:Mám tam QIP 2005 (UTF-8)to je ono? Ale to tam mám celou dobu :(

Preklep. Jsem pri psani topicu hledala neco na czc v kabelech :oops:
Zuzanka
Uživatelský avatar
Zuzanka
Uživatelka QIPu
 
Příspěvky: 310
Registrován: čtv 31. srpen 2006 11:43

Re: !!!

Nový příspěvekod LiborH » čtv 3. květen 2007 17:19

V kabelech nebo kabelkách? :lol:
Kabelky tam maj tak na noťase 8-)
LiborH
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 3. květen 2007 15:24

Kabel x kabelka x brasna

Nový příspěvekod Zuzanka » čtv 3. květen 2007 18:29

No ja nevim, ale rozdil mezi kabelem, kabelkou a brasnou jeste poznam.
Zuzanka
Uživatelský avatar
Zuzanka
Uživatelka QIPu
 
Příspěvky: 310
Registrován: čtv 31. srpen 2006 11:43

Re: Kabel x kabelka x brasna

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » čtv 3. květen 2007 18:31

tak to mas dobry.., --
ale kdyby nekdo nevedel, jedno poznavaci znameni precejenom existuje.., kabel je dlouhej, kabelka tlusta, a brasna plocha


a zanechame OT?
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1879
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu


Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron