QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

ICQ 6 zvuky

Mimo téma

ICQ 6 zvuky

Nový příspěvekod lukin » úte 8. květen 2007 16:48

zdarec nema nekdo zvuky z ICQ 6 ? jestli nekdo ma nebo muze udalat tak at mi je posle na e-majl nebo odkaz ke stazeni ? diki :)
:joo
Uživatelský avatar
lukin
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: ned 6. květen 2007 9:48
Bydliště: v kompu :D

Nový příspěvekod jenda.69 » úte 8. květen 2007 17:47

Jo, tak ty nemam, ale když jsem si volal se svojí mladou po skypu, tak jsem to slyšel a lezlo mi to na nervy snad ještě dřív než ty starý :roll: :lol:
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

Nový příspěvekod lukin » úte 8. květen 2007 17:49

aha diki ja uz jsem je vymenil za neco jiniho diki
Uživatelský avatar
lukin
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: ned 6. květen 2007 9:48
Bydliště: v kompu :D

Nový příspěvekod lukin » úte 8. květen 2007 17:52

pro jenda.69 : ja jsem to ICQ 6 mel ale nelibilo se my uz ty reklamy a pomale a pak to napsalo chybu a neslo tak jsem nainstaloval QIP 8010 a uz hlasil qip novou verzi 8020 tak ho mam do ted :) :D a newis nahodou jak se meni jak je na levo takove ty kyticky a copouzivaji qip tam maji ikonku qipu nevis jak se to meni ?
Uživatelský avatar
lukin
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: ned 6. květen 2007 9:48
Bydliště: v kompu :D

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » úte 8. květen 2007 18:15

zvuky MICQ6 jsme este neslysel, ale ty kiticky zmenis upravou skinu (x:/QIP/skins/icq5/) a najdi si ten, kterej mas namysli.., a namaluj si tam co potrebujes..,
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 2008, Win 8, QIP 2010 6936, QIP 2012 9379, ESET Smart Security 7.0.207.9, Mozilla Firefox 34.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24, MS Dynamic AX
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1871
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: DI International, a.s.

Nový příspěvekod Xeelee » úte 8. květen 2007 18:45

V nastaveni se da nastavit ze se u uzivatelu neobjevuji ikonky s QIPem ale ted nevim kde.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod kein_nick » úte 8. květen 2007 18:55

to jestli chces videt ikonku qipu u uzivatelu co ho pouzivaj nebo jen kytku nastavis v Nastaveni / Seznam kontaktu a moznost Nepouzivat QIP ikonu pro uzivatele v seznamu kontaku :wink:
Uživatelský avatar
kein_nick
Fanynka QIPu
 
Příspěvky: 997
Registrován: pon 7. květen 2007 21:43

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » úte 8. květen 2007 18:55

to by bylo nastaveni/seznam kontaktu / nezobrazovat ikonku QIP pro uzivfatele v kontakt listu,
ale ja sem z toho vyrozumel, ze mu jde o to, aby si mohl nastavit nejakou uplne jinou, jako zmenit skin..,
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 2008, Win 8, QIP 2010 6936, QIP 2012 9379, ESET Smart Security 7.0.207.9, Mozilla Firefox 34.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24, MS Dynamic AX
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1871
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: DI International, a.s.

Nový příspěvekod Xeelee » úte 8. květen 2007 19:09

Aha tak to se musi prekreslit v souboru se skinem nebo tam zkopirovat ikonky z jineho skinu.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod lukin » úte 8. květen 2007 19:18

jn Martin J. - Cetelon vim co myslis ja chcu zmenin skin toho sedyho qipu tu ikonku a kde tu ikonku tu starou najdu ? newis , ?
Uživatelský avatar
lukin
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: ned 6. květen 2007 9:48
Bydliště: v kompu :D

Nový příspěvekod lukin » úte 8. květen 2007 19:22

a jeste pro Martin J. - Cetelon : abych zmenil tu ikonku jinou musim davat cely novy skin qipu nebo staci neco prepsat ?
Uživatelský avatar
lukin
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: ned 6. květen 2007 9:48
Bydliště: v kompu :D

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » úte 8. květen 2007 19:24

E:\Programy Cetelon\wxp\QIP\Skins\ICQ5
a zde si prohlidni soubory *.bmp, a v editoru, napriklad malovani otevrui tewn, ktery chces poupravit, a maluj maluj maluj ...
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 2008, Win 8, QIP 2010 6936, QIP 2012 9379, ESET Smart Security 7.0.207.9, Mozilla Firefox 34.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24, MS Dynamic AX
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1871
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: DI International, a.s.

Nový příspěvekod lukin » úte 8. květen 2007 19:25

jj diki neoc zkusim :)
Uživatelský avatar
lukin
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: ned 6. květen 2007 9:48
Bydliště: v kompu :D

Nový příspěvekod Xeelee » úte 8. květen 2007 19:28

Ikonky maji rozmery 16x16px a kdyz se netrefis tak se cast ikonky zobrazi v te sousedni.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod lukin » úte 8. květen 2007 19:28

jj to jsem zkousel neuspesne ale ot neni Ono .

ja chcu aby ta seda ikonka co kdo pouziva qip aby se zmenila na tu zlutou ikonku pres kterou zpoustim qip ve slozce D:\Q.i.P\QIP\Skins\ICQ5
tam mam ruzne obrazky atd. je tam ta ikonka pres kterou zpoustim qip jak udelam aby ta ikonka seda se zmenila na ikonku pres kterou zpouztim qip (tu zlutou nebo zelenou) :) chapes ? ;-)
Uživatelský avatar
lukin
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: ned 6. květen 2007 9:48
Bydliště: v kompu :D

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » úte 8. květen 2007 19:41

seda??:.,
kde mas sedou ikonku??..,
muzes poslat screen, nebo aspon nejak priblizit, pac ja zadnou sedou nemuzu najit..,
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 2008, Win 8, QIP 2010 6936, QIP 2012 9379, ESET Smart Security 7.0.207.9, Mozilla Firefox 34.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24, MS Dynamic AX
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1871
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: DI International, a.s.

Nový příspěvekod lukin » úte 8. květen 2007 20:05

tu je ten obrazek snat to z toho poznas . file:///C:/Documents%20and%20Settings/lukas/Plocha/QIP.jpg newim jestli to pujde ale zkus
Uživatelský avatar
lukin
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: ned 6. květen 2007 9:48
Bydliště: v kompu :D

Nový příspěvekod lukin » úte 8. květen 2007 20:09

nebo mi porad jak mam ulozit obrazek na internet
Uživatelský avatar
lukin
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: ned 6. květen 2007 9:48
Bydliště: v kompu :D

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » úte 8. květen 2007 20:15

tak to mji nepujde.., otvor si http://www.imageshack.us a vyber obrasek, potom dej upload, a as to dojede a tak mi skopiruj ten odkaz, co ti to nabidne..,
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 2008, Win 8, QIP 2010 6936, QIP 2012 9379, ESET Smart Security 7.0.207.9, Mozilla Firefox 34.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24, MS Dynamic AX
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1871
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: DI International, a.s.

Nový příspěvekod lukin » úte 8. květen 2007 20:19

nejde to DPC nabehla chyba
Uživatelský avatar
lukin
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: ned 6. květen 2007 9:48
Bydliště: v kompu :D

Další

Zpět na Mimo téma

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron