QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Ukládání historie

Ukládání historie

Nový příspěvekod ++JeSuS++ » stř 9. květen 2007 20:15

stává se mi, že mi u některých kontaktů neukládá QIP historii, nevím proč, dřív to šlo v pohodě...není náhodou omezena velikost souborů pro jednotlivé kontakty? S onou osobou jsem toho prochatoval opravdu hodně...
You live 4FUN
Uživatelský avatar
++JeSuS++
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 342
Registrován: úte 16. leden 2007 0:47

Nový příspěvekod Tomík » čtv 10. květen 2007 5:48

soubor s jeho historii si nekam uloz treba di jine slozky/disku mela by se ti zacit znovou ukladat hitorie pro tento kontak jak si byla zvykla. samozřejme soubor ale uz v historii.
Tomík
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 266
Registrován: sob 7. duben 2007 17:40

Nový příspěvekod Tomík » čtv 10. květen 2007 5:49

soubor s jeho historii si nekam uloz treba do jine slozky/disku mela by se ti zacit znovou ukladat hitorie pro tento kontak jak si byla zvykla. doufam ze to je srozumitelne.
Tomík
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 266
Registrován: sob 7. duben 2007 17:40

Re: ukládání historie

Nový příspěvekod Gynekolog » sob 2. srpen 2008 14:06

No jo ale to neni řešení problému. Mě by zajímalo jak udělat abych měl jednu kompletní historii uživatele. Něco odmazat z kodu historie nebo co? Nechci mít několik historií k jednomu člověku. A řešení spojovat to přes nějakej ten problém co tu je je taky naprd
Uživatelský avatar
Gynekolog
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 84
Registrován: sob 2. srpen 2008 13:35

Re: ukládání historie

Nový příspěvekod Black_Fox » ned 3. srpen 2008 14:52

QIP 2005 automaticky ukládá jenom jeden soubor historie pro jednoho uživatele. Pokud chceš spojit dva už existující záznamy historie, tak buď přes nějaký ten program nebo budeš muset ručně (místo 'program' zrovna psát 'problém' je takový správně ze života překlep :))
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: ukládání historie

Nový příspěvekod Gynekolog » ned 3. srpen 2008 15:52

já bych jen rád věděl když se mi u někoho neukládá historie a přitom soubor s ní mám a už velkej tak jak to udělat aby se ta historie u něj zas ukládala do toho samýho souboru. Bez nějakýho přesouvání páč potom tam můžu mít fakt třba 10 historií k jednomu užiately kvůli tomuhle.

:D sem si ani nevšim že sem napsal místo program problém :D
Uživatelský avatar
Gynekolog
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 84
Registrován: sob 2. srpen 2008 13:35

Re: ukládání historie

Nový příspěvekod Panda38 » čtv 30. říjen 2008 8:11

Historii u jednoho uživatele mám 5 MB a s tou to jede bez problémů. Ale jestli se nejedná o jiný problém - jak jsem zjistil, QIP nezobrazí historii v konverzačním okně v případě, když se to okno otevře hodně brzy po startu (asi ještě nemá historii načtenou tak zobrazí prázdné okno a už dál nenačítá) - musí se po startu QIP několik sekund počkat než se konverzační okno otevře.
Panda38
 

Re: ukládání historie

Nový příspěvekod Gynekolog » sob 1. listopad 2008 22:41

to nebude ono.i když mi běží qip dobu a někdo napíše, odepíšu mu, zavřu okno, otevřu a historie nikde. Ale už se mi to nestává, asi to pořešili v novější verzi
Uživatelský avatar
Gynekolog
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 84
Registrován: sob 2. srpen 2008 13:35

Re: ukládání historie

Nový příspěvekod Gynekolog » pon 8. prosinec 2008 16:41

áá zase se mi to stalo ale mam řešení. Sice ne přímý ale stačí:D Stahněte si plugin myHistory, ten historii ukládá do jednoho souboru pořád a nešifrovanou. Navíc mi na intru vypínaj net přesně v 22:00 a když se s někym rozloučim a on to pošle přesně nebo lehce po 22:00 tak mi qip nic neukáže.Ani v historii se nic neuloží ale teď sem koukal do texťáku historie co generuje ten plugin a zpráva tam je:)
Uživatelský avatar
Gynekolog
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 84
Registrován: sob 2. srpen 2008 13:35

Re: ukládání historie

Nový příspěvekod Moonatko » ned 21. prosinec 2008 17:03

mno, ale plugin je na Infium, ale já mám tenhle problém na 8080 a tam plugin asi nedám...pravda s jedním kontaktem mám docela velkou historii, takže je možný že to je kvůli velikosti, ale s druhým kontaktem mám zase malou hist. tak tím to asi nebude...nevíte někdo prosím co s tím?
Moonatko
 

Re: ukládání historie

Nový příspěvekod Lukeenho » sob 2. květen 2009 9:23

Zdravím, potřeboval bych pomoct s podobným problémem. Mně se sice historii normálně ukládá do texťáku ve složce historií, ale v samotném programu, když si otevřu historii, tak už se mi nezobrazí. Je u několika kontatků zaseklá asi 1-2 měsíce zpět, ale přitom když si to otevřu v pozn. bloku tak tam všechno je
Nevíte někdo co s tím?
Díky moc
Lukeenho
 

Re: Ukládání historie

Nový příspěvekod Návštěvník » čtv 14. leden 2010 21:38

podívejte se v QIPu do historie jakým textem vám končí, potom otevřete soubor txt k tomu danému kontaktu, ten text si tam vyhledejte a uvidíte v zapisování souboru chybu, tím qip nedokáže přečíst oč jde a zobrazení historie končí touto chybou, vy ji oprvte, umažte daný řádek tak, aby se shovdoval s ostatními, pak soubor uložte, tradááá, historie funguje
Návštěvník
 

Re: Ukládání historie

Nový příspěvekod marph » pon 5. červenec 2010 21:45

Jak zrusit aby se neukladala historie uzivatel@qip.ru na history.qip.ru?
marph
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon 5. červenec 2010 21:44

Re: Ukládání historie

Nový příspěvekod KRoman47 » úte 6. červenec 2010 7:39

Návštěvník píše:podívejte se v QIPu do historie jakým textem vám končí, potom otevřete soubor txt k tomu danému kontaktu, ten text si tam vyhledejte a uvidíte v zapisování souboru chybu, tím qip nedokáže přečíst oč jde a zobrazení historie končí touto chybou, vy ji oprvte, umažte daný řádek tak, aby se shovdoval s ostatními, pak soubor uložte, tradááá, historie funguje


Přesně na toto jsem též přišel kdysi dávno a za dobu užívání QIP 2005 jsem tuto chybu opravoval asi 5x.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
marph: QIP 2005 pokud vím, nikam na qip.ru historii neukládá, asi špatná sekce.
Nejspíš to půjde nastavit někde v nastavení, možná nastavení>účty, ale nevím, účet na qip.ru nemám.
KRoman47
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 58
Registrován: ned 6. červen 2010 8:14

Re: Ukládání historie

Nový příspěvekod Návštěvník » pon 20. září 2010 14:41

Ahoj, mám problém, nainstaloval sem si qip na svůj nový notebook a vůbec se nevytvořila složka history a rcvd files, jak je to možné? Předem děkuji za rady...
Návštěvník
 

Re: Ukládání historie

Nový příspěvekod xstrv01 » pon 20. září 2010 16:47

No to záleží, co je to za systém a kam jsi QIPa instaloval. Podle toho, že je to "nový notebook", tipuju Windows 7? Tam by mohl být problém při instalaci do Program Files.

Každopádně bych doporučoval něco novějšího než mrtvej QIP 2005 -> máme tu přece infium či 2010 :)
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04


Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron