QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Jak přenastavit smajlíky

Jak přenastavit smajlíky

Nový příspěvekod libis » čtv 10. květen 2007 12:13

dřív jsem pouižíval icq 5.1 a tam když jsem poslal tento výraz :D tak se mi to v odesílacím okně ukázalo jako chechtající smajlík a fungovalo to naopak. ale ted používám qip a tam musím zadavat :D což je zdlouhavé, nejde to přenastavit?
libis
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 26. duben 2007 21:20

Re: jak přenastavit smajlíky?

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » čtv 10. květen 2007 12:36

v podstate jde.,
kdys si otevres
E:\Programy Cetelon\QIP\Skins\ICQ5\Smilies\Animated\_define.ini
a upravis si to v nem,
tak by to pak melo fungovat..,
ale 100% - tne ti to nezarusim.,
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Nový příspěvekod Smoke » čtv 10. květen 2007 13:00

jojo toot funguje, taky mi to dělalo problémy a nastavil sem si to jak sem potřeboval a tedka mam několik možností jak ty smajle napsat
JID: smouk@jabbim.cz | MSN: emko.erko@hrisnik.cz | qip.ru: smouk1991@qip.ru | http://www.smouk.ic.cz
Co dělá semínko trávy? Právě se napilo vody a tráví.
Uživatelský avatar
Smoke
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 278
Registrován: ned 4. únor 2007 12:31
Bydliště: Cheb

Nový příspěvekod Xeelee » čtv 10. květen 2007 16:07

Za stavajici smajliky v define.ini napis carku, mezeru a dalsiho smajlika ktereho tam chces mit.
Muze jich byt vic.

:-), :)
:-D, :D, ))

atd...

Pokud budes psat smajliky v jine forme nez je to v ICQ tak se ti smajlici zobrazi ale v ICQ se zobrazi textova podoba smajliku ktery jsi napsal.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod libis » čtv 10. květen 2007 22:28

díky moooc!!
libis
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 26. duben 2007 21:20

Nový příspěvekod Macák » pát 11. květen 2007 19:16

taky sem to chtel..... ale nejak sem nechtel zakladat novy tema.... tak dik :D
Uživatelský avatar
Macák
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 86
Registrován: pát 2. únor 2007 22:10

Nový příspěvekod lukin » ned 13. květen 2007 19:40

Zdarec.

newite jak udelam,abych kdyz udelam :D aby se zobrazil ten smajlik jak je ten :-D v okne konverzace , pouzivat smajliky jak jsou v ICQ 5.1 ty zlute sou ve slozce static diki za rady
Uživatelský avatar
lukin
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: ned 6. květen 2007 9:48
Bydliště: v kompu :D

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » ned 13. květen 2007 19:43

naprosto nechapu tvoji otazku, muzes to prosim definovat priblizneji??
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Nový příspěvekod HanyZ » pon 14. květen 2007 1:06

nastaveni icq smajl....pokud ti to nepomuze tak definuj lepe svoji otazku
Uživatelský avatar
HanyZ
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 604
Registrován: sob 28. duben 2007 10:29
Bydliště: Karviná


Zpět na Smajlíci

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků