QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Nahlaste chyby

Nahlaste chyby

Nový příspěvekod basty » pát 22. červen 2007 23:38

Zakládám topic kde piste nejake vady na Infiu, popř. nedostatky. atd
basty
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 177
Registrován: sob 3. únor 2007 23:53

Nový příspěvekod basty » pát 22. červen 2007 23:39

Např že to nevezme heslo delsi nez 8 mist.
basty
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 177
Registrován: sob 3. únor 2007 23:53

Nový příspěvekod keyboo » sob 23. červen 2007 7:04

basty píše:Např že to nevezme heslo delsi nez 8 mist.


Chlape, ale já mam stejně pocit, že ICQ protokol taky neveme víc než 8. Hesla se kdysy zkracovala,automticky to začlo brát jen prvních 8. Nemužu soudit,vždycky jsem měl kratší heslo.

Jinak mě to šlape obstojně, jsem si však jist, že první možnost na změnu skinu je moje. :-)
Kde je vidět co má ten druhý za klienta?
Jsou to drobnosti a doufám,že budou do finální verze vychytány. Ale asi na něm pojedu od dneška.
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1489
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

překlad

Nový příspěvekod Vitek » sob 23. červen 2007 8:42

Prosím mě to chodí perfektně, ale neví někdo kdy bude čeština? Díky za info Vitek
Vitek
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: pon 23. duben 2007 20:28
Bydliště: Trutnov

Nový příspěvekod Dreamy » sob 23. červen 2007 9:23

Hlavna vada Infia je, ze vobec existuje. Cele je rozhadzane, nefunkcne... Uvidime. Tesim sa na skin engine.
Uživatelský avatar
Dreamy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 991
Registrován: ned 1. duben 2007 16:49

Nový příspěvekod Smoke » sob 23. červen 2007 9:51

keyboo píše: Kde je vidět co má ten druhý za klienta?
pokud si to ještě neoběvil je to v nastaveních v IM Networks Vybereš si ICQ dáš options tam vybereš záložku additionals a tam to je, ten typ klienta se ti ukáže v CL pomocí těch obrázků
JID: smouk@jabbim.cz | MSN: emko.erko@hrisnik.cz | qip.ru: smouk1991@qip.ru | http://www.smouk.ic.cz
Co dělá semínko trávy? Právě se napilo vody a tráví.
Uživatelský avatar
Smoke
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 278
Registrován: ned 4. únor 2007 12:31
Bydliště: Cheb

Nový příspěvekod Lms » sob 23. červen 2007 10:03

Docela funguje bez problémů, jen pár drobných bugů, ale je to betaverze.
Podporuje i jabber takže konečně nemusím používat jiné klienty, sice zatím nelze posílat soubory (doufám že se to v budoucnu zlepší), nepodporuje výběr služeb,atd.. ale bez toho se nějakou dobu snad obejdu.
Konečně má nějakým způsobem kodovanou historii.
Inf asi rád DLL (já také, ale nemusí být zas všude), ale u skinů si to mohl odpustit, protože teď nebude asi tak jednoduché tvoření, i když je jasné že se obrazky rychleji načítají z dll.

Jeden zásadní a nepřekonatelný bug je že občas (spíše pokaždé) po ukončení zůstane běžet napozadí a musím nasilně ukončit (a neuloží nastavení :( ). Dělá to také někomu?

Ještě pár pluginů, třeba Zoopaloola, a jsem spokojen úplně. :)
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod cardi » sob 23. červen 2007 10:15

Mě to jede v poho ,akorát je to pořád beta no :)
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Nový příspěvekod Smoke » sob 23. červen 2007 10:54

Mě jdou posílat soubory ale nějak mi nejde Jabber píše mi to The connection requires an OpenSSL library, which is not installed. (Zkoušim googletalk)
Naposledy upravil Smoke dne sob 23. červen 2007 10:57, celkově upraveno 1
JID: smouk@jabbim.cz | MSN: emko.erko@hrisnik.cz | qip.ru: smouk1991@qip.ru | http://www.smouk.ic.cz
Co dělá semínko trávy? Právě se napilo vody a tráví.
Uživatelský avatar
Smoke
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 278
Registrován: ned 4. únor 2007 12:31
Bydliště: Cheb

Nový příspěvekod lukin » sob 23. červen 2007 10:56

nevite jesli bude nejaky plugin do qip ktery abych nemusel bej na progrmau Skype ze bych byl jen na QIPu a ne na skype :?: diki
Uživatelský avatar
lukin
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: ned 6. květen 2007 9:48
Bydliště: v kompu :D

Nový příspěvekod Lms » sob 23. červen 2007 11:04

Smoke píše:Mě jdou posílat soubory ale nějak mi nejde Jabber píše mi to The connection requires an OpenSSL library, which is not installed. (Zkoušim googletalk)

Přes Jabber ti jdou posílat soubory? Mě tam chybí ikona pro posílání :(.


A ještě Infium nemá rádo na některých místech českou diakritiku :(.
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod Smoke » sob 23. červen 2007 11:06

Mě právě Jabber vubec nechce jít, píše mi to tamtu zprávu
JID: smouk@jabbim.cz | MSN: emko.erko@hrisnik.cz | qip.ru: smouk1991@qip.ru | http://www.smouk.ic.cz
Co dělá semínko trávy? Právě se napilo vody a tráví.
Uživatelský avatar
Smoke
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 278
Registrován: ned 4. únor 2007 12:31
Bydliště: Cheb

Nový příspěvekod cardi » sob 23. červen 2007 11:07

Smoke píše:Mě právě Jabber vubec nechce jít, píše mi to tamtu zprávu


a jak to je ze smajlama? tedka jsem skousle tam dat ty co delal dream a nejdou :/
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Nový příspěvekod Smoke » sob 23. červen 2007 11:11

Mě dou smajlíci uplně v pohodě, radost pohledět, konkrétně ty Dreamwalkerovo z ICQ 6
JID: smouk@jabbim.cz | MSN: emko.erko@hrisnik.cz | qip.ru: smouk1991@qip.ru | http://www.smouk.ic.cz
Co dělá semínko trávy? Právě se napilo vody a tráví.
Uživatelský avatar
Smoke
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 278
Registrován: ned 4. únor 2007 12:31
Bydliště: Cheb

Nový příspěvekod basty » sob 23. červen 2007 11:14

no ja jsem tam mel celou dobu 9 mistne heslo a jestli to zkratili to teda nevim. ale 8020 to slo. neva dal jsem si 8mistny a je po problemu. ale ze v okne zpravy nejde videt co ma protistrana za klienta. dale me vadi ze kdyz je minimalizovane okno ze zpravou a mam tam v panelu ten kontakt, tak porad vyskakuje hlaska typing. zkousel jsem to nastaveni, ale porad to blblo a neslo to optimalizovat jako to bylo u 8020, ze kdyz je minimalizovany okno ze zpravou a je tam kontakt v panelu tak aby se to porad neobevovalo, zase kdyz jsem to vypl tak pak i novy kontakt kdyz napsal tak nevyjelo okno ze zpravou. coz bych asi uvital, pockam na CZ. kdy bude?
basty
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 177
Registrován: sob 3. únor 2007 23:53

Nový příspěvekod Lms » sob 23. červen 2007 11:17

Smoke píše:Mě právě Jabber vubec nechce jít, píše mi to tamtu zprávu

Aha, v ICQ mi jdou posílat soubory, ale v jabberu ne.
Možná skusit nainstalovat OpennSSL. Po mě to nic nechtělo, šlo to víceméně v pohodě.
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod Smoke » sob 23. červen 2007 11:20

Co je to to OpenSSL ? Nějaká knihovna nebo prográmek k Jabberu?
JID: smouk@jabbim.cz | MSN: emko.erko@hrisnik.cz | qip.ru: smouk1991@qip.ru | http://www.smouk.ic.cz
Co dělá semínko trávy? Právě se napilo vody a tráví.
Uživatelský avatar
Smoke
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 278
Registrován: ned 4. únor 2007 12:31
Bydliště: Cheb

Nový příspěvekod lukin » sob 23. červen 2007 11:23

k čemu je ten program XIMSSv Infiumu :?: :?:
Uživatelský avatar
lukin
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: ned 6. květen 2007 9:48
Bydliště: v kompu :D

Nový příspěvekod Smoke » sob 23. červen 2007 11:24

To je asi nějakej protokol novej ruskej
JID: smouk@jabbim.cz | MSN: emko.erko@hrisnik.cz | qip.ru: smouk1991@qip.ru | http://www.smouk.ic.cz
Co dělá semínko trávy? Právě se napilo vody a tráví.
Uživatelský avatar
Smoke
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 278
Registrován: ned 4. únor 2007 12:31
Bydliště: Cheb

Nový příspěvekod lukin » sob 23. červen 2007 11:26

ah ja myslel ze to je neco na e-maly :D:D :lol: :lol: :lol: :lol:
Uživatelský avatar
lukin
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: ned 6. květen 2007 9:48
Bydliště: v kompu :D

Další

Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron