QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium PafoPack (9040)

Re: QIP Infium PafoPack (9033.1 NB)

Nový příspěvekod B0tka » sob 17. říjen 2009 19:09

mam problem s posilanim souboru :( pise mi to "kontrolni soucet souboru spocitan" nevite co stim
B0tka
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát 16. říjen 2009 9:32

Re: QIP Infium PafoPack (9033.1 NB)

Nový příspěvekod Pafo » sob 17. říjen 2009 19:12

Mně to přes jabber funguje.. přes ICQ jak se to vyspí ale tuhle hlášku jsem zatím neviděl :( tak nevím..
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium PafoPack (9033.1 NB)

Nový příspěvekod sutrus » sob 17. říjen 2009 19:21

To jsem překládal do nové verze. ICQ nepoužívám, ale po spočítání kontrolního součtu by mělo dojít k odeslání souboru.
Kontrolní součet se prováděl i předtím, jenom se nezobrazovala tato informace.
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP Infium PafoPack (9033.1 NB)

Nový příspěvekod B0tka » sob 17. říjen 2009 19:26

http://i1002.photobucket.com/albums/af1 ... 1255803872

skousel jsem od PafoPack053b az po jadrispack253 a vsude to dela to same ... :(
B0tka
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát 16. říjen 2009 9:32

Re: QIP Infium PafoPack (9033.1 NB)

Nový příspěvekod puchal » sob 17. říjen 2009 20:36

víš proč je to všude stejné?
protože 1/ICQ 2/QIP ... nepomůžeš si žádným packem asi máš registraci na qip.ru tka klikni a disketku a dej že to chceš poslat přes file.qip.ru... pošle se změníš zpátky a nebo něco posílání blbne od jakživa... možná to bude i ve FAQ ale nečetl jsem si je tka nevím:D
SMAJLÍCI Mega box-KObrázek,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°+°SKINY-QIP INFIUM & QIP 2005
mráček=IM klient který začíná na M a jsem online právě na něm, ne MQIP to není
about.me/petrneme

Ti, o kterých si myslíte že jsou vaši kamarádi a záleží jim na vás, jsou skvělí herci, kteří hrají představení jen pro vás, že jsou vaši kamarádi.
Jedna dvě, zlo jde.
Uživatelský avatar
puchal
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 807
Registrován: stř 6. srpen 2008 23:03
Bydliště: Zlínsko

Re: QIP Infium PafoPack (9033.1 NB)

Nový příspěvekod B0tka » ned 18. říjen 2009 0:35

jn blbne stale, ale jen na qipu 2005 a infium .. ale ICQ mi nikdy neblbnulo, ale je hrozny, ty reklamy, v podstate zadny skin, hruza ... qip maximalni spokojenost, jen nechapu proc me to blbne a bratrovi ktery ma qip 2005 a je na stene siti to beha v pohode ... jak posilani na ICQ nebo jineho klienta ... :(
B0tka
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát 16. říjen 2009 9:32

Re: QIP Infium PafoPack (9033.1 NB)

Nový příspěvekod puchal » ned 18. říjen 2009 9:17

icq s reklama máš ofic klienta qip je alternativa a s tím spojené věci že nemusí vše skvěle fungovat
bráchovi to jde? posílá stjeným lidem jako ty ze stejného pc? může to být čímkoliv .... netuším
SMAJLÍCI Mega box-KObrázek,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°+°SKINY-QIP INFIUM & QIP 2005
mráček=IM klient který začíná na M a jsem online právě na něm, ne MQIP to není
about.me/petrneme

Ti, o kterých si myslíte že jsou vaši kamarádi a záleží jim na vás, jsou skvělí herci, kteří hrají představení jen pro vás, že jsou vaši kamarádi.
Jedna dvě, zlo jde.
Uživatelský avatar
puchal
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 807
Registrován: stř 6. srpen 2008 23:03
Bydliště: Zlínsko

Re: QIP Infium PafoPack (9033.1 NB)

Nový příspěvekod B0tka » ned 18. říjen 2009 10:09

nn jiny, komp stejna domaci sit ...
B0tka
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát 16. říjen 2009 9:32

Re: QIP Infium PafoPack (9033.1 NB)

Nový příspěvekod sutrus » ned 18. říjen 2009 10:11

Neblokuje ti firewall/antivir nějaké porty?
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP Infium PafoPack (9033.1 NB)

Nový příspěvekod B0tka » ned 18. říjen 2009 10:23

firewall urco ne, ale v antiviru (avast) nevim, jdu se na to podivat...
B0tka
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát 16. říjen 2009 9:32

Re: QIP Infium PafoPack (9033.1 NB)

Nový příspěvekod puchal » ned 18. říjen 2009 12:01

"nn jiný" = ne jiným lidem posíla? jestli jo=> jiné lidi proto mu to jde taky někomu pošlu a někomu jiménu ne, nevím tedkom jestli mi to jde posílat na icko 6 a nebo jen na ty co používají qip bych kecal
SMAJLÍCI Mega box-KObrázek,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°+°SKINY-QIP INFIUM & QIP 2005
mráček=IM klient který začíná na M a jsem online právě na něm, ne MQIP to není
about.me/petrneme

Ti, o kterých si myslíte že jsou vaši kamarádi a záleží jim na vás, jsou skvělí herci, kteří hrají představení jen pro vás, že jsou vaši kamarádi.
Jedna dvě, zlo jde.
Uživatelský avatar
puchal
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 807
Registrován: stř 6. srpen 2008 23:03
Bydliště: Zlínsko

Re: QIP Infium PafoPack (9033.1 NB)

Nový příspěvekod milan.smart » ned 18. říjen 2009 13:47

na icko 6 to myslim z qipa nejde, a nebo jak kdy.. ja mel treba problem s tim ze kamosovi kerymu sem to posilal to blokoval kasperskej, takze u me vsechno v poho ale chyba byla u nej..
milan.smart
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 136
Registrován: pát 5. říjen 2007 19:10

Re: QIP Infium PafoPack (9033.1 NB)

Nový příspěvekod davidX » ned 18. říjen 2009 21:15

Mam dotaz stáhnul jsem si pafo pack a nějak mi to nejde spustit, po rozbalení zkusím spustit a napíše mi to chybu, že to není platná aplikace win32 a ukončí se mi to. Můžete mi prosím poradit?
davidX
 

Re: QIP Infium PafoPack (9033.1 NB)

Nový příspěvekod Pafo » ned 18. říjen 2009 22:28

Saakra.. To se mi nelíbí a ani jsme to tu ještě neměli. Znovu zkusit stáhnout? zkusit spustit v režimu kompatibility? jaký máš OS?
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium PafoPack (9033.1 NB)

Nový příspěvekod davidX » ned 18. říjen 2009 22:38

No mam win XP..režim kompatibility? jak to mam udělat? Nejsem žádný pc expert ;)
davidX
 

Re: QIP Infium PafoPack (9033.1 NB)

Nový příspěvekod Pafo » ned 18. říjen 2009 22:42

No na klasickych xp by s tím vůbec neměl být žádný problém. Tže režim kompatibility vylučuji - ale dělá se to tak, že dáš pravý tlačítko na spouštěcí soubor-vlastnosti a tam někde je režim kompatibility a vybereš systém.
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium PafoPack (9033.1 NB)

Nový příspěvekod davidx » úte 20. říjen 2009 21:56

A nemůže být problém již někde při rozbalení? Píše mi to v každém řádku: File is broken. To asi není dobře?
davidx
 

Re: QIP Infium PafoPack (9033.1 NB)

Nový příspěvekod sutrus » úte 20. říjen 2009 22:17

V jakém řádku? Exe spustíš a vybereš cestu kam se má rozbalit. Pokud to chceš rozbalit ručně sám tak pomocí winrar to jde normálně.
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP Infium PafoPack (9033.1 NB)

Nový příspěvekod widoq » čtv 22. říjen 2009 13:52

Nefunguje na Win7...aaaaa jaka skoda
widoq
Nováček
 
Příspěvky: 11
Registrován: pon 19. květen 2008 18:41
Bydliště: Mladá Boleslav

Re: QIP Infium PafoPack (9033.1 NB)

Nový příspěvekod milan.smart » čtv 22. říjen 2009 14:11

jojo, uz vic jak pul roku uplne v klidu ;)
milan.smart
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 136
Registrován: pát 5. říjen 2007 19:10

PředchozíDalší

Zpět na Packy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron