QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

TVp (Televizní program) [Lms]

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod keyboo » ned 14. červen 2009 11:13

emil: většinou nedáváme linky do code, za 2. vysvětlení problému už tu je a jistě se tu časem ukáže funkční verze.
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1489
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod emil » ned 14. červen 2009 19:16

585 píše:mne a teda i ostatnym to ide normalne (napr 14.06.2009). predpokladam, ze mas anglicke okna, resp regionalne nastavenia nie Slovenske (ceske), preto mas oddelovac datumu "/" a nie "."
s tymto autor (Lms) neratal. len predpokladam. sam mam s tymto mensi problem pri jednom softe co som pozvaral pre istu firmu...

Mam Windows 7 build 7229 a mam ho komplet slovensky, aj regionalne nastavenia mam slovensky. Aj v pravom dolnom rohu pri hodinach mi ukazuje datum - 14. juna 2009
emil
 

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod 585 » pon 15. červen 2009 22:48

to je pomerne novy build v poradi siedmych okien :) je to official z M$ ci...? asi skor neoficial, aj ked to s tym nic nema.
pravdepodobne to chce iba mierne prisposobenie prace s datumom ako takym tomuto windowsu, resp autor v tomto pripade manipuluje s datumom inak ako je vhodne, no posledna moznost je taka, ze je to bug novych okien abo BD bude potrebovat prave kvoli nim novy service pack. ale o tomto neviem nic, prakticky s BD nemam nic (teda iba zaciatky, nuteneeee. pascal totiz nemusim)
Uživatelský avatar
585
Nováček
 
Příspěvky: 18
Registrován: pon 12. leden 2009 18:04

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod Martín » stř 24. červen 2009 10:04

Mam Win7 Build 7260 jakmile sa prihlasim do uctu tak hned behom chvile mi spadne cele infium vobec sa mi neda aktualizovat program stanic ,do dnesneho dna mi slapal bez problemov od dnes mi to zaclo robit :( (mam verziu 0.5.0.6)
Obrázek
Martín
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 33
Registrován: pát 15. květen 2009 15:26
Bydliště: Buenos Aires ™

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod Lms » stř 24. červen 2009 10:42

Nová verze 0.5.0.7.
(*) oprava chyby při načítání programu z webu 365dni.cz
(*) opraven zobrazovaný formát datumu na Windows 7 (nutno otestovat)


Martín: V nové verzi je opraveno.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod Martín » stř 24. červen 2009 13:02

Lms píše:Nová verze 0.5.0.7.
(*) oprava chyby při načítání programu z webu 365dni.cz
(*) opraven zobrazovaný formát datumu na Windows 7 (nutno otestovat)
Otestovane (Win7) slape dobre :perfect: Diky :)
Obrázek
Martín
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 33
Registrován: pát 15. květen 2009 15:26
Bydliště: Buenos Aires ™

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod Návštěvník » pát 26. červen 2009 14:51

Martín píše:Mam Win7 Build 7260 jakmile sa prihlasim do uctu tak hned behom chvile mi spadne cele infium vobec sa mi neda aktualizovat program stanic ,do dnesneho dna mi slapal bez problemov od dnes mi to zaclo robit :( (mam verziu 0.5.0.6)


Stejny problem, jenom bez nejake hlasky. Spustim Infium, nahlasi mi to aktualizaci Tvp a sleti to. Musel jsem vypnout internet abych mohl stihnout vypnout notifier o aktualizaci driv, nez zkontroluje novou verzi. Docela nemile tohle :)
WinXP pro - SP3, TVp 0.5.0.6, Infium 9030 RC4
Návštěvník
 

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod The_ERROR » pát 26. červen 2009 14:53

Jsem se zapomel prihlasit :( A ted nemuzu smazat ten obrazek v citaci tak pardon...

//edit Xeelee: smazano
ICQ :fuj: => Miranda :tuk: => Trillian :roll: => QIP :juch:
The_ERROR
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 51
Registrován: úte 6. únor 2007 14:58

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod Sombdyk » úte 21. červenec 2009 10:04

Dobrý den. Nefunguje mi nic z pluginu TVp kdyz spustim Infium tak se mi zobrazi tato chybova hlaska:
Acccess violation at address 06A74383 in module 'TVp.dll'. Read of address 00000000.

dam ok. a pak se zobrazi:
Abstract Error.

Co s tím??
Sombdyk
 

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod mango12 » pát 24. červenec 2009 10:11

Mam problem,kdyz dam ctrl+alt+t tak mi to hodi chybu a napise ''List index out of bounds,, nevite co stim?
mango12
 

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod kevin » úte 28. červenec 2009 0:18

Používám QIP build 9031 n18: poslední TV plugin je nefunkční při načítání programů z 365dni.cz. Stále hlásí, že Stanice právě teď nevysílá. Zkoušel jsem přeinstalovat plugin, smazat cache IE, ale nic nepomohlo. Jako OS používám Win7 build 7600. Mohl by mi někdo poradit, jak problém vyřešit, děkuji.
Uživatelský avatar
kevin
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 48
Registrován: stř 9. leden 2008 12:37

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod Busak » sob 22. srpen 2009 20:34

Ahoj pokousim se nastavit stanice,ale porad to pise (nenalezeno)
Busak
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob 22. srpen 2009 19:41

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod frimlik » ned 23. srpen 2009 21:26

Čau, mám takový problém, mám TVp verzi 0.5.0.7. a když vyhledávám stanice, najde mi to sice Novu, Primu a spol, ale nenachází to stanice začínající "čt". Mohl by mi někdo prosím poradit? Díky.
frimlik
Nováček
 
Příspěvky: 13
Registrován: pon 4. červen 2007 17:04

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod Markas » ned 24. leden 2010 22:18

Zdravim, mě ten TVprogram ukazuje pořád časy 00:00 a že nic nevysílá ..... čím to je pls ? Díky předem
Markas
 

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod ajvn » ned 31. leden 2010 23:05

Ahoj, tak u mě to taky není schopno načíst časový údaj. Při najetí myší to píše" stanice právě teď nevysílá". když rozkliknu přehled stanic s programem, tak pořady tam sice jsou a datum souhlasí, ale u všech začátků programů je 00:00 ( údaje beru z 365dni.cz ). Opravdu někdo nevíte co s tím? Mám Infium NB 9033 N27, XP SP3
ajvn
Nováček
 
Příspěvky: 15
Registrován: úte 27. květen 2008 15:58

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod jadro376 » stř 3. únor 2010 8:57

Taky se připojuji...Je to asi chyba serveru....muzes oo prosim laskavy a milosrdny Lms sjednat nápravu,pokud najdeš chvilku svého drahocenného času? :D
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod Martín » stř 3. únor 2010 19:17

ajvn píše:Ahoj, tak u mě to taky není schopno načíst časový údaj. Při najetí myší to píše" stanice právě teď nevysílá". když rozkliknu přehled stanic s programem, tak pořady tam sice jsou a datum souhlasí, ale u všech začátků programů je 00:00 ( údaje beru z 365dni.cz ). Opravdu někdo nevíte co s tím?
Mam ten isty problem poradte niekto PLS :(
Martín
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 33
Registrován: pát 15. květen 2009 15:26
Bydliště: Buenos Aires ™

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod jadro376 » stř 3. únor 2010 22:44

musi se pockat na aktualizaci.. :)
a prý má autor nějakou práci s učením.buďme prosím trpěliví :)
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod zihos » sob 6. únor 2010 19:06

Mam problem plugin mi nefunguje jak ma pozrite na casy programov Prosim pomoc co stym moze byt?
http://zihos.szm.com/Digitalizovat.JPG
zihos
 

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod bladezone™ » sob 6. únor 2010 19:07

Proboha, neumíš číst, co se tu píše? :? %)
bladezone™ | WEB: petrbelik.cz | JID: bladezone@jabber.cz
Používej Wiki & možnost Hledat! Ušetříte nám tak práci, Thx!
Uživatelský avatar
bladezone™
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 598
Registrován: pon 17. listopad 2008 15:43
Bydliště: Brno

PředchozíDalší

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron