Stránka 23 z 23

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekNapsal: pát 20. květen 2011 19:39
od JindNovo
Tak ono nejde o to, kde je nainstalovaný QIP, ale kde je profilová složka, tam je totiž uložen soubor s programy stanic a veškeré vlastní nastavení pluginu i celého QIPu.
Program všech svých navolených stanic tahám z 365dni.cz a prostě nic.....

Jediné, co mám oproti základnímu nastavení změněné je, že mám vše zobrazeno pouze jako jeden kontakt s názvem "TV program"


Rád bych poradil, ale zatím mohu pouze vyvracet.....

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekNapsal: pát 20. květen 2011 20:06
od KRoman47
Tak profil mám samozřejmě ve složce s QIPem, který je mimo Program Files a též používám data z tv.sms.cz a mám jeden kontakt TV program. =)

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekNapsal: pát 20. květen 2011 22:46
od EasyDaviD
Profil mám tiež v QIPe a ten je mimo Program Files. Problém je asi práve v tom 365dni.cz. Nedalo mi to a tak som slúsil TVp zmazať z pluginov a profilu a nahodiť ho znovu. Zo začiatku keď som pridával stanice tak fungoval a aktualizovali sa novo pridané, no keď som sa dostal k ČT2, STV a Discovery tak program v popupe zahlásil chybu 365dni.cz a program ČT2 už nenačítal. STV a ani Discovery už nešlo ani pridať a potom už ich ani nenašiel. tak som dal ešte raz aktualizovať všetko a od tej doby zase plugin padal.
Takže chyba je v načítaní dát z 365dni.cz - možno niečo zmenili, alebo je dlhšia odozva serveru, ťažko povedať.

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekNapsal: stř 25. květen 2011 22:20
od KRoman47
Tak už to vypadá, že to zase jede, alespoň momentálně ano.

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekNapsal: ned 7. srpen 2011 16:56
od Tony-Z
Zdravím, vyskytl se mi celkem kuriózní problém. Až dodnes mi plugin fungoval bezchybně, dnes jsem si přidal Prima LOVE a nenačetly se názvy některých pořadů v Prima LOVE.
Shodil jsem qip, smazal soubor program.db, nahodil a stalo se to samé, s tím rozdílem, že už se správně nenačetla žádna stanice (používám ČT1, ČT2, ČT24, ČT4 Sport, Nova, Nova Cinema, Prima, Prima Cool, Prima LOVE, Barrandov).
Aktualizoval jsem TVp (do teď jsem měl verzi 0.5.0.7) na 0.5.0.9, opět smazal program.db a problém přetrval.
Smazal jsem TVp ze složky Plugins i Profiles\Plugins, čistě nahodil, vyhledal znovu stanice a problém pořád trvá. Při tom posledním vyhledávání mi vyskočila hláška:
Kód: Vybrat vše
TVp:
  - Nastala chyba v proceduře Search pluginu 365dnicz.dll.
Informace
DOWNLOADING


Pro lepší pochopení sem ještě dávám screeny:
Obrázek
Obrázek

QIP 2010 Build 5768, instalován mimo složku Program Files, Win7

EDIT: Aktualizoval jsem na poslední verzi QIP 2010 Build 5890. Znovu smazal a přidal plugin, ale problém je tu pořád. Tentokrát už ani nevyskočila výše uvedená chybová hláška.

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekNapsal: pon 15. srpen 2011 22:39
od LuCass
Mám stejný problém jak popisuje Tony-Z...

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekNapsal: úte 16. srpen 2011 10:06
od Tony-Z
To mě bylo hned jasný, že je jen otázka času, než se ten problém vyskytne ostatním, protože doteď měli všichni program načtenej na 14 dni dopředu. Takže myslím, že ve skutečnosti se tenhle problém začal vyskytovat už týden předtím než jsem to objevil já, jen na to nikdo nenarazil. Koneckonců to vychází na začátek měsíce a to je dobrá doba pro změnu stránek ze kterejch se program načítá.

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekNapsal: pon 22. srpen 2011 20:58
od morgi
Tento problem se me deje take, je to "derave jak cednik". :( ... Chyba je opravdu jen v nazvech poradu, popis to stahuje bez problemu.

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekNapsal: sob 27. srpen 2011 11:37
od vasut
Saaafraaa....mne to taky nefunguje...nedalo by se s tim neco udelat? TVp pouzivam denne a chybejici nazvy neni uplne to pravy....nerad bych hledal nahradu za TVp, pac mi ve vsem vyhovuje......Nezkouseli jste nekdo kontaktovat usera Lms???

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekNapsal: sob 17. září 2011 12:28
od TeeCZ
já to zkoušel.. a neozval se,.. nic

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekNapsal: sob 17. září 2011 12:44
od JindNovo
Poslední návštěva: 1.srpna 2011

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekNapsal: pon 13. únor 2012 18:59
od Dareqip
Tak to je škoda že je program mrtvej, nainstaloval jsem ho v únoru 2012 a názvy stále nestahuje --> uninstall. :?

Ono udržet vývoj jakéhokoliv programu na vlastní pěst v podstatě ani nějde, tak se nezlobím... :sry:

BYE BYE

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekNapsal: ned 3. únor 2019 8:43
od Lms
Už je to 11 let co jsem v roce 2008 začal tvořit pluginy pro QIP, byla to zajímavá mého ranného programování… A podle toho i ten kód vypadá… Doma jsem uklízel a našel zdrojové kódy pro mé pluginy. Jak to vypadá tak QIP již je ve stádiu klinické smrti (obecně asi všichni kecálci tohoto typu), ale pokud by ještě někoho z nostalgie zajímalo jak vypadal zdrojový kód je zveřejněn pod MIT licencí na GitHubu: https://github.com/liborm85/qip-plugin-tvp

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekNapsal: ned 3. leden 2021 20:31
od martin_1515
Mne ide v poriadku napriklad novsi tv program -> https://program-tv.sk :juch:

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekNapsal: pon 4. leden 2021 19:37
od enilno_1
Skus ked tak este tv program na https://program-tv.sk, tato stranka sa mi paci ovela viac :e?: