Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
lukin píše:zkus odstranis tložku s profilem...a QIP se bude chovat jako novej takže zadáš číslo,heslo a měl oby to fungovat jak ma protože mě se to také stalo a to mě pomohlo...
lukin píše:zkus odstranis tložku s profilem...a QIP se bude chovat jako novej takže zadáš číslo,heslo a měl oby to fungovat jak ma protože mě se to také stalo a to mě pomohlo...
stu.cz píše:lukin píše:zkus odstranis tložku s profilem...a QIP se bude chovat jako novej takže zadáš číslo,heslo a měl oby to fungovat jak ma protože mě se to také stalo a to mě pomohlo...
Tak se mi to stalo znovu, odstraneni profilu pomohlo, ale stejnak se mi to neliby. Je v tom nejaka jina vsivarna. Abych kazdejch 14 dni nastavoval profil.... to se mi nechce...
Martin J. - Cetelon píše:a nejaky antivir!! jsi pouzil??
avast neni antivir, ale balast v pc..,
dnes temer nepouzitelny..,
stahni si trial od ESET NOD 32
a uvidime, kolik ti toho najde..,
Martin J. - Cetelon píše:a nejaky antivir!! jsi pouzil??
stahni si trial od ESET NOD 32
a uvidime, kolik ti toho najde..,
Netuším co se ti nelíbí na Avastu. Je to kvalitní antivir který je stejně použitelný jako NOD, AVG a další. Avast je zdarma což je jeho velká výhoda. Mezi antiviry "zdarma" patří mezi ty nejkvalitnější.Martin J. - Cetelon píše:a nejaky antivir!! jsi pouzil??
Black_Fox píše:Oba jste vedle. I obyčejné AVG zachytí Černobyl, který mi kdysi sejmul komplet disk, takže klidně stojí za to Nicméně ta ocenění uvedu taky na pravou míru... Ocenění se dává každý měsíc za zachycení všech virů, které v testu jsou... Avast dostal těch ocenění (jen ilustrační čísla pro srovnání) 10, NOD 80. A pokud jde o antivir zdarma, je tady i opensourcový Clam AntiVirus
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků