GasThan píše:jedine raz sa mi podarilo linux nainstalovat
A nebyla to nejaka desktopova distribuce kde je klikaci instalace jako u Win programu?
Zkompilovat si Gentoo i se vsemi programy musi byt docela sranda.
Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
GasThan píše:jedine raz sa mi podarilo linux nainstalovat
Lms píše:Já jsem zase zvládl nainstalovat desktopovou distribuci linuxu Ubuntu. (Bylo to jednodušší jako instalace Windows ).
Lms píše:(Ale jedno zjištění mám, je to hodně žravé na místo na HDD )
http://en.wikipedia.org/wiki/Ubuntu_%28Linux_distribution%29#Desktop píše:System requirements (7.10 Gutsy Gibbon)
Desktop
For the Desktop release, the "recommended minimum requirements" for good performance are:
* 500 MHz x86 processor
* 192 MB of system memory (RAM)
* 8 GB of disk space (although only 4 GB is required)
* Graphics card capable of 1024x768 resolution
* Sound card
* A network or Internet connection
GasThan píše:Co si tym mal na myli?? ze vista ma dobry firewall alebo co ?
GasThan píše:Co je to ten crap ??
Firewall ve vistach je uplne na nic!!!Doporucuji pouzit nejaky jiny(jsou na visty jen:Zone Alarm...,PC Tools Firewall Plus-ten doporucuji v nezavislem testu dopadl lepe nez Zone)Lms píše:Nero 7 ve Vistách funguje v pořádku.
Integrovaný firewall je rozhodně lepší, jako v XP, ale má mnoho závad.
Takový jeden příkad: Spustím aplikaci která něco stahuje s internetu (firewall nereaguje), spustím ji po druhé (firewall zase nic), spustím ji po třetí (a firewall už reaguje).
U některých aplikací se to stává u některých ne, takže nevím kde soudruzi z Redmondu udělali chybu.
HW nároky jsou vyšší, ale ne nějak extrémě. Microsoft dělá Windows pro současný (a trochu starší) hardware , nemůže se po něm chtít aby dělal windows který pujde na nějaké 200Mhz šumce. (I když pokud někdo má hodně zánovní stroj tak ať použije Windows Vista Starter (či jak se ta edice nazývá)).
malina píše:jsou na visty jen:Zone Alarm...,PC Tools Firewall Plus
Já vím že je na nic, ale čekám na použitelný firewall, ne nějaký Zone Alarm, PC Tools Firewall Plus a jim podobné.malina píše:Firewall ve vistach je uplne na nic!!!Doporucuji pouzit nejaky jiny(jsou na visty jen:Zone Alarm...,PC Tools Firewall Plus-ten doporucuji v nezavislem testu dopadl lepe nez Zone)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 návštevníků