Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
keyboo píše:Tak tohle je jen otázka zvyku ne? Třeba to ten skin engine zvládne. Já kdbych měl těch 50px pop-up, tak se mi do toho asi moc informací nevejde ... Jde o rozlišení obrazovky ...
jak dlouho trvá naučit se takhle prznit češtinu? Anyway... nastavování historie na fixní bloky je kvůli tomu, aby se historie načetla okamžitě a netrvalo to třeba dvacet sekund, jako když si s tím člověkem povídáš fakt hodně a soubor s historií máš v řádech megabajtůmarc3k píše:nějak jsem nepochopil, jak tam mám nastawit tu historii.. newim, proč tam mám něco určowat ňákou max. hranici, když to u předešlých werzí šlo neomezeně..
pavher píše:No myslim ze na 2 radky textu bohate staci, napr pro upozorneni o prihlaseni uzivatele, nyni je ten popup zbytecne velky, to prece vidis ne?
No a pro zobrazeni nahledu nove zpravy ktera mi dosla by to myslim taky stacilo na dva radky.. ted se mi to zda zbytecne velke.
pavher píše:Jo a jeste me napadla jedna uzitecna funkce, kterou bych urcite vyuzil. Neco jako hlidac toho kdo se pripoji, Nastavim si treba ze chci hlidat az se pripoji kamarad a az se pripoji, objevi se popup (ktery si treba v nastaveni budu moct nastavit at je zobrazeny dokud na nej necvaknu) ikdyz treba vsechny ostatni popupy budu mit vyple, a treba zazni zvuk..
To si myslim by ocenilo dost lidi..
Branza píše:Nevim jestli to tu už nezaznělo, ale docela bych ocenil pojmenovat složky vytvořené při přijímání souborů od uživatelů podle jména uživatele z CL. Tak to bylo v poslední verzi 2005, ale v infiu je jen InfICQ_XXXXXXXXX. Když tam mám 20-30 lidí, aby se v tom čert vyznal.
chatumbabub píše:Branza píše:Nevim jestli to tu už nezaznělo, ale docela bych ocenil pojmenovat složky vytvořené při přijímání souborů od uživatelů podle jména uživatele z CL. Tak to bylo v poslední verzi 2005, ale v infiu je jen InfICQ_XXXXXXXXX. Když tam mám 20-30 lidí, aby se v tom čert vyznal.
jjj toto mi vadi asi uplne nejvic..
Zpět na QIP Infium - Diskuze a download
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků