presel sem na infium...
pri startu mi to nabidlo konvertovat nastaveni z 2005ky do qipu, takze sem to nechal cely udelat... po tydnu jsem si ale vsiml, ze historie nekterych kontaktu chybi... resp soubor ve slozce s historii qipu infium je, ale kdyz se ji pokusim otevrit primo v programu u daneho kontaktu, je to prazdne...
u nekterych kontaktu je normal cislo 123456780 - NICK, ale u tech, kde historie chybi, je jen cislo 123456789... kdyz dam i v unique set. vzdy ukladat historii pro tenhle kontakt, porad je to prazdne...
otevrel sem tedy soubor historie pro kontakt, kde historie se zobrazuje a kde ne a je to divna zmet znaku, nevim, cim to rozlusit, takzdopadne na prvnim radku v soboru, ktery ma vadnou historii, chybi NICK kontaktu... pokusil sem se to nejak napravit a vsemozne ho tam strkal podle prikladu funkcnich souboru, ale nic z toho...
zjistil sem, ze se historie pro tyto "historioprázdné" kontakty normalne do souboru uklada, ale nasledne to nejde nijak zobrazit, tj. proste se na historii nemuzu podivat...
nevite nekdo, co s tim??
dalsi problem mam s betou 4 - CL se mi najednou neradi podle nazvu, ani podle statusu... seradi se prakticky jak chce a az kdyz dam zap./vyp. groups, tak se to seradi... kdyz se nekdo logne, zase se jeho nick zobrazi, kde chce... co s timhle?
+ kdyz nahodim QIP, tj prihlasim svuj profil, tak je infium automaticky Offline... nepripojuje se, musim dat manualne "online", aby se pripojilo... chtel bych, aby to bylo automaticky...
diky