Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
Xeelee píše:Spis by me zajimalo kolik mas volne pameti.
U me bezi 2 instalace soucasne, obcas je spustena na jinem uctu v XP treti a nekdy mam na jednom ICQ uctu otevrenych i vic nez 10 zalozek.
QIP beha nadherne svizne.
Xeelee píše:Co dela ta funkce jsem doted nezjistil ale mam to nastavene.
wmegii píše:Možno to bude naozaj tým preťažením, ale neviem ... mam dojem, ze som mala niekedy rovnako zatazeny pc a nerobilo mi to ... ale je pravda, ze mi sucasne bezi Firefoch s niekolkymi zalozkami a na nich upload, download v BitComete, Tv Karta, a este nejake zlozky otvorene a dokument vo worde
Martin J. - Cetelon píše:wmegii píše:Možno to bude naozaj tým preťažením, ale neviem ... mam dojem, ze som mala niekedy rovnako zatazeny pc a nerobilo mi to ... ale je pravda, ze mi sucasne bezi Firefoch s niekolkymi zalozkami a na nich upload, download v BitComete, Tv Karta, a este nejake zlozky otvorene a dokument vo worde
no ja kdys jedu tvv kartu, tak mi word vubec nenabehne. a akorat se mi pc celej sekne..,
cardi píše:to jak kdyz zapnu TV kartu tak mi word najede v poho zajimave zas
cardi píše:asi jo no
Martin J. - Cetelon píše:cardi píše:asi jo no
asi ne tak asi, jako ANO.., ja to vim.., ale nemuzu sehnat nikoho, kdo by mi koupil lepsi...,
se stydim, pac i ve skole mame lepsi..,
cardi píše:to ja sice taky nemam zadne delo ale vali superne tak to budes muset setrit
Martin J. - Cetelon píše:cardi píše:to ja sice taky nemam zadne delo ale vali superne tak to budes muset setrit
s moji vejplatou toho asi nenasetrim nic moc.., sem rad ze se uzivim.., (kdybych este platil cinzi, asi se pudu zastrrelit.., )
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků