Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
QIP.ru píše:podpora dalších platforem nyní není v plánu, kromě QIP Mobile, který bude v javě, ale v blízké době vydán zatím nebude
terorista_MM píše:mam jimm. ked dam pripojit pise ze i/o chyba #120.0. neviete preco?
agatka píše:Nejspis budes mit spatne nastavene (nebo vubec nenastavene) pripojeni k netu a pristupovy bod. Taky mi to driv delalo. Co mas za telefon? Nebo kontaktuj sveho operatora, urcite ti poradi nebo rovnou zasle konfiguracni sms (nevim, jak to chodi u vas na Slovensku ). Nebo kdyz zahledas nekde na netu, urcite neco najdes.
terorista_MM píše:ked myslis wap to mam aktivovane uz davno. mam nokiu 6070.
terorista_MM píše:agatka píše:Nejspis budes mit spatne nastavene (nebo vubec nenastavene) pripojeni k netu a pristupovy bod. Taky mi to driv delalo. Co mas za telefon? Nebo kontaktuj sveho operatora, urcite ti poradi nebo rovnou zasle konfiguracni sms (nevim, jak to chodi u vas na Slovensku ). Nebo kdyz zahledas nekde na netu, urcite neco najdes.
ked myslis wap to mam aktivovane uz davno. mam nokiu 6070.
++JeSuS++ píše:pres wap te to sežere musis jit pres gprs, jsou tam podstane nizsi sazby za prenesena data, tuším desetinásobně...aspon u nás v ČR to tak je...pres GPRS 0,06Kč/kb a wap 0,6Kč/kb
jenda.69 píše:Já jsem na Bombusu na ICQ každej večer asi 3 hodiny a pořád píšu a chodí mi účet cca 33korun za tejden, takže bych řekl, že zas tak moc to nežere... Ale je fakt, že jimm je něco jinýho a ten fakt žere jak ***
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 39 návštevníků