Zuzanka píše:Mam QIP b. 8000 a posilani i prijem souboru mi funguje bezvadne.
Počkat...tobě jde i přijímat soubory? Já myslel, že u QIPu to nejde. To samé Miranda a spol. Mě jde jen posílat soubory na ICQ, ale přijímat z ICQ soubory mi teda nejde
Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
Zuzanka píše:Mam QIP b. 8000 a posilani i prijem souboru mi funguje bezvadne.
Xeelee píše:Vyvojari delaji co muzou.
Mame QIP 2005, QIP PDA, jiz brzy bude QIP Infium a melo by se pracovat na QIP Mobile.
Problem bych spis videl v aktualizaci protokolu.
jenda.69 píše:Já osobně udělal z v 7998 aktualizaci tak, že jsem jen přepsal qip.exe (z rar archivu) a nemam taky jedinej problém.
Zarowka píše:Posílání souborů mi taky fakčí. QIP-ICQ a naopak šlape jak má.
Xeelee píše:Vyvojari delaji co muzou.
Mame QIP 2005, QIP PDA, jiz brzy bude QIP Infium a melo by se pracovat na QIP Mobile.
sheet^ píše:Xeelee píše:Vyvojari delaji co muzou.
nj kdyby tolik nepili tu vodku .. mozna uz by byly i dalsi verze ..
minsky píše:lidi sem potesen tim ze u verze 8000 funguje posilani i prijimani souboru na ICQ klienta, ale vsiml jsem si ze pri pokusu o prenos souboru s diakritikou zahlasi chybu a neprenese ho... jn tak pro info vyvojarum..
Snake Plisken píše:Mag1cWalker píše:No tak nevim, QIP mi uz nekolik verzi nechce ohlasovat nove verze:(
A asi je blbé se tě ptát, jestli si zkoušel přeinstalovat QIP co?....a nebo jestli sis něco nezměnil v nastavení a tak ti to nehlási..třeba.
Kamilos píše:Mozna blbost, ale kolegovi taky nehlasi aktualizace a mi ano, a to mame v praci stejne pripojeni.Ale jemu neaktualizuje, nebot vypina PC do "rezimu spanku", ja vypinam klasicky.
Zpět na QIP 2005 - Diskuze a download
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků