QIP Infium 9030 download
QIP 2005 8095 download

Nelze se připjit

Máte nějaký problém s QIPem, potřebujete radu? Zde můžete pokládat dotazy.

Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři

Příspěvekod Zarowka v pát led 26, 2007 00:39

PoLyTaR píše:No, musíme to brát takhle... je to zadarmo, a co je zadarmo tak když se to jednou za čas takhle podělá tak můžeme být šťastní že je to jen jednou. Jsem rád že to není takhle každý den... to bych se asi šel oběsit... 8-)

To je fakt, furt lepší jak drátem do voka :lol: :lol: :lol:
Zarowka
Nováček

Příspěvekod Návštěvník v pát led 26, 2007 07:21

mně se podaří připojit, načíst všechny kontakty a po chvíli vyskočí error, něco jako connection failure...použivam build 8000. Už jste to někdo vyřešil ?
Jsem teda za firewallem, ale myslim, že to nemá vliv. A četl sem, že se teď poslední dobou nějak upgraduje icq protokol...a toto budou ty vedlejší účinky co to sebou přináší :-(
Návštěvník

Příspěvekod Snake Plisken v pát led 26, 2007 07:54

Lidi mě jde vše v pohodě. QIP se mi přihlásí, ICQ se mi přihlásí a nehlásí mi to žádný problém. Jen jednou mi to hodilo hlášku, že odesílám zpravy příliš rychle, ale jinak to jede ok ;) mam ver. 8000 :) Tak GL&HF s QIPem 8-)
Obrázek
Snake Plisken
Uživatel QIPu

Příspěvekod Cajdik v pát led 26, 2007 09:20

:!: Článek z technet.idnes.cz :!:
ICQ má opět problémy, nefunguje přihlašování ani domovská stránka
25.1.2007 - Uživatelé služby ICQ pro rychlé zasílání zpráv se dnešním dnem potýkají s dalšími problémy. Chyba je na straně poskytovatele tohoto oblíbeného "kecálka", kterému vypadávají servery - ať už chtěně či naopak.

Nefunkčnost protokolu se nyní netýká pouze uživatelů alternativních klientů, ale i těch, kteří používají některou z originálních verzí programu ICQ. Výpadky serverů zaznamenávají uživatelé již od ranních hodin.

Tak to třeba spraví a vše pujde jak má (článek z technet.idnes.cz) :!:
Naposledy upravil Cajdik dne pát led 26, 2007 18:18, celkově upraveno 1
Cajdik
Nováček

Příspěvekod cardi v pát led 26, 2007 14:41

Cajdik píše:ICQ má opět problémy, nefunguje přihlašování ani domovská stránka
25.1.2007 - Uživatelé služby ICQ pro rychlé zasílání zpráv se dnešním dnem potýkají s dalšími problémy. Chyba je na straně poskytovatele tohoto oblíbeného "kecálka", kterému vypadávají servery - ať už chtěně či naopak.

Nefunkčnost protokolu se nyní netýká pouze uživatelů alternativních klientů, ale i těch, kteří používají některou z originálních verzí programu ICQ. Výpadky serverů zaznamenávají uživatelé již od ranních hodin.

Tak to třeba spraví a vše pujde jak má (článek z technet.idnes.cz)

myslim ze to je tim ze porad neco delaji a asi i tim ze testujou beta icq 6 ja uz se u icq ani nedivim nicemu :D ale ze by aktualizovaly protokol atd? mozna ot je tim kdo vi ale toto co pises uz miu delalo kdysy kdyz sme mel icq nic noveho hh
cardi
Uživatel QIPu

Re: Pripojeni

Příspěvekod basty v ned úno 04, 2007 13:23

Zuzanka píše:Take se nemohu pripojit :(
reseni je velice proste, byla to zdrejme chyba dns, takze dejte do nastaveni qipa IP adresu a pojede to.
basty
Uživatel QIPu

Re: Pripojeni

Příspěvekod HAiDA v pon úno 05, 2007 19:25

basty píše:reseni je velice proste, byla to zdrejme chyba dns, takze dejte do nastaveni qipa IP adresu a pojede to.

Nějak mi to stejně nejde ať dávám co dávám.... :-/
Ale na ICQ2 GO to jede...
HAiDA
Nováček

Příspěvekod amigo v úte úno 06, 2007 12:08

Od rána se mi QIP odpojuje a píše to něco o serveru. Musím se vždy sám připojit.
amigo

Příspěvekod cardi v úte úno 06, 2007 12:18

amigo píše:Od rána se mi QIP odpojuje a píše to něco o serveru. Musím se vždy sám připojit.

nejsi sam dela mi to taky :/ asi chyba u nic h nekde
cardi
Uživatel QIPu

Předchozí

Zpět na QIP 2005 - Podpora