Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
jenda.69 píše:No a možná ještě zkusit pravým na tento počítač - vlastnosti - upřesnit.. Pak ve spuštění a zotavení systému - nastavení a zrušit zaškrtnutí Automaticky restartovat..
Pak ten QIP zkusit spustit znova a jestli to napíše modrou obrazovku, tak se podívat, co je na ní...i když to asi bude zbytečný
jenda.69 píše:Ale taky je to možnost. Když jsem používal Outpost firewall, tak se mi něco podobnýho dělo třeba když jsem chtěl spustit ovladač od zvukovky nebo takovej ten ovládací panel, co je u xampp...
Chichi píše:v tu dobu sem mel windows starej jen 2 hodiny (jeste bez SP2). a to sem este nahral nejdriv firewall a pak teprve se pripojil na net. a uz me to hlasi dva trojaky. jeden dokonce je modifikace svchost kterymu sem veril a povolil ho . a ten druhej mel tak exotickej nazev ze me to bylo jasny ze je to trojak, jenze on se stejne dostal na disk... tak ted to cely projedu vsema programama a uvidime....
jenda.69 píše:S firewallama je to těžký.. Už jsem zkoušel Kerio, Outpost, ZoneAlarm, Jetico... a se všema jen problémy. Teď mam Comode Firewall a ten se zatim tváří ze všech nejlíp a řekl bych, že systémový zdroje žere minimálně, protože oproti ZoneAlarmu mi třeba Battlefield 2142 jede skoro 2x plynuleji... No nic, jsme OT. Omlouvám se.
a nebo si koupit jinou zvukovku..,Chichi píše:
Martin J. - Cetelon píše:a nebo si koupit jinou zvukovku..,Chichi píše:
Chichi píše:uz sem na to prisel QIP nespolupracuje s mou zvukovou kartou. zni to sice blbě ale je to tak....
Martin J. - Cetelon píše:kasperskyho antivirak sem mel taky, spoledne s kerio firewallem, a nemuzu si na ne stezovat, as do doby, kdy mi zahadne prestala fungovaty licence, a pak jsem si zakoupil nod32 a sem taky spokojenej..,
v podstate jediny viry, se kterejma se setkavam, tak jsou stejne v mejlu, kde se jim muze vyhnout nastavenim treba spam. kosiku..,
ale at si kazdej da co chce, jen ne avg, a nebo avast
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků