Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
dreamwalker píše:Chcem Vam navrhnut spolupracu. Mozno jedneho dna sa spojime a vytvorime cesko-slovensku slovensko-cesku podporu... No neviem... Aky mate nazor? jenda? zuzanka?
dreamwalker píše:Zatial by sme mohli zacat tak, ze sa pridate na forum.
Zuzanka, Jenda, Xeelee... Kludne mozte byt globalni moderatori alebo admini...
dreamwalker píše:qipim.cz kupil niekto z vas?
dreamwalker píše:Ak hej, nie je problem povedzme ujednotit fora medzi .cz a .sk (s tym ze na .cz by bola predvolene nastavena cestina, na .sk slovencina a obsah moze byt jednotny...)
PCMark píše:dreamwalker píše:Zatial by sme mohli zacat tak, ze sa pridate na forum.
Zuzanka, Jenda, Xeelee... Kludne mozte byt globalni moderatori alebo admini...
nevím jestli budou mít zájem moderovat slovenské fórum, když už moderují totodreamwalker píše:qipim.cz kupil niekto z vas?
ano jádreamwalker píše:Ak hej, nie je problem povedzme ujednotit fora medzi .cz a .sk (s tym ze na .cz by bola predvolene nastavena cestina, na .sk slovencina a obsah moze byt jednotny...)
To zní jako celkem dobrý nápad, protože vytvářet novou komunitu je celkem problém. Když tak mi napiš na ICQ 297591529 a můžeme se pobavit o podrobnostech
PCMark píše:Když tak mi napiš na ICQ 297591529 a můžeme se pobavit o podrobnostech
Zuzanka píše:Ja slovensky neumim a QIP pouzivam. Takze jsem debil co pouziva QIP
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků