Povodne to bolo napisane prehladnejsie (bol tam napisany priamo vyznam parametrov), lenze preklady boli pridlhe, a tak su vyznamy zobrazene ako popup hinty k tlacidlam.
Jednotlive parametre je mozne zistit na oficialnom webe, ako aj v QIPLauncher.ini subore, ale mozem ich napisat aj sem, cize:
/ifa - miesto minuleho rezimu sa prihlasi ako IFA (neviditelny pre vsetkych - pasivny online)
/secure - vyznam je identicky s odskrtavacim tlacidlom 'Bezpecne prihlasenie' v login okienku QIP.
/cryptpass - ako som na to pozeral ja, tak to sposobi prihlasenie hashom a nie passwordom. No pocul som aj mienku ze 'zasifruje' heslo v .ini subore uctu - tj QPR od kamarata Cobansa zobrazi nespravne heslo.
/mobile - Po prihlaseni sa QIP javi ako mobilny klient - prejavuje sa to velmi peknou ikonkou v ICQLite klientoch - podobnou logu QIP.
V QIP sa to prejavuje dalsim ID sluzby - a to Wireless.
/autorus - parameter pouzivany hlavne ruskymi pouzivatelmi,
, aktivuje skratku Ctrl+R, ktorou sa da rychlo prepinat do modu rustiny
*a* Za zmienku stoji, ze niektore kombinacie parametrov nie su funkcne, neviem, ci je to sposobene nespravnym poradim parametrov (a teda je to moja chyba), alebo samotnou implementaciou parametrov - a teda chyba INFova. Kazdopadne nic na tom menit nebudem do prichodu Infiumu, kedy mozno uz moja utilitka nebude ani potrebna.