Mam nekolik icq uctu, a standartne se pripojuju na jeden, nekdy i na druhy.., -- vcera vecer jsem byl pripojeny na dvou, a najednou se mi zobrazilo, ze muj ucet je pripojen z jineho IM, a tak sem se ve druhem seznamu podival, z jakeho icq, a odkud jsem prihlaseny.., a dozvedel jsem se tam, ze klient je "-" s verzi protokolu "8" a jen par vecma.., -- a dneska se mi to stalo znovu, kdys jsem byl v praci, pripojeny pres meebo, na obou uctech icq, tak mi opet tento ucet spadnul, a byl pripojeny na nejakem jinem klientu, bohuzel meebo nezobrazi, na jakem klientu to bylo, ani nic moc ostatniho, ale predpokladam, ze to bude to stajne, -- horsi je, ze v dobe, kdy byl an me nekdo pripoejny, rozeslal, pravdepodobne asi jako hromadnou zpravu nejake odkazy na spamy, a nekteri mi chytri pratele jsou od te doby zavirovani., -- a me by tedy zajimalo, jak je odolny QIP vuci zjisteni hesla, na NEZABEZPECENE SKOLNI SITI,
a jak by mohl byt odolny vuci prolomeni hesla MEEBO na NEZABEZPECENEM PODNIKOVEM INTRANETU
Zmenil jsem si projistotu heslo, predtim jsem mel "sp18-" heslo jsem zmenil, a uvidime, jestli to bude mit nejaky ucinek.., -- snad jo.., protoze nakazeny byl prave jeden ucet s timto heslem..,