Moderátoři: Lms, GasThan, PCMark, Moderátoři
Koenig píše:A ať je více moderátorů. Netvrdím, že bych se eventuelně dobrovolně hlásil, ale na jednoho člověka je to trochu moc.
Vazeny zakaznik.
Lutujem, ale v tomto smere maju aj poskytovatelia Internetovych sluzieb "zviazane ruky" Ak dany zakaznik nekona v rozpore s nasimi vseobecnymi obchodnymi podmienkami, neexistuje sposob akym ho nejakym sposobom blokovat alebo inym sposobom "potrestat" Viem ze situacia je pre Vas neprijemna, ale z nasej strany neexistuje moznost, ako tento problem riesit.
jenda.69 píše:Tak jak to vypadá s tim trestním oznámením???
Mně na to moje odepsali
Tomík píše:diky za souhlas, no pave jestli aby to nebrali jako treba nejakou urazku, ale treba ja bych to bral hnedka ale jeste nemam si myslim tolik zkusenosti, a teda po tom spamerskym utoku bylo videt ze se jeden admin navic hodil a ze by chteli přidat moderatoři.
Tomík píše:Ja bych chtel navrhnut na moderatora s prominutim at mi dopusti dreamwalkera a Martin J. - Cetelon maj promerne dost přispevku a jsou tady pomerne casto. a uz taky dlouho. ale necham to na to na na tobe PCMark. A předem se omlouvam nominovanym je to jenom muj usudek pokuj je ma nominace nejak urazila tak to jsem nechtel. Ale vybirej PCMark dobre nekdy se to nemusi vyplatit.
Zpět na Pochvaly a připomínky fóra
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků