Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
Jirik píše:Jasne odesilam pomoci alt s. Pokusim se zvyknout si na neco jineho - dik za tim
ferda píše:Mě to blbne tím stylem, že mám otevřeno okno a když se přepnu mezi klávesnicí ve Win na CZ rozložení, tak se v aktivním okně přenastaví OK, ale po přechodu do druhého okna se zpátky vypne a nastaví EN...
Klávesové zkratky jsem už zkoušel zakázat úplně...
Lms píše:ferda píše:Mě to blbne tím stylem, že mám otevřeno okno a když se přepnu mezi klávesnicí ve Win na CZ rozložení, tak se v aktivním okně přenastaví OK, ale po přechodu do druhého okna se zpátky vypne a nastaví EN...
Klávesové zkratky jsem už zkoušel zakázat úplně...
Jestli to nebude náhodou tím že Windows si pamatuje klávesnici pro každou aplikaci/okno zvlášť.
Kterou klávesnici máš nastavenou jako výchozí?
Jirik píše:Zdravim, nezna nekdo řešení problemu s nahodnym přepínáním české klávesnice na anglickou? Pišu v QIP ale i treba ve Skype a neustale se mi přepíná česká klávesnice na ANJ. Dík Jiřík
to je pravda, atl+s to je slozityMartin J. - Cetelon píše:Jirik píše:Jasne odesilam pomoci alt s. Pokusim se zvyknout si na neco jineho - dik za tim
Alt S - to slysim poprvy.,a le pride mi to dost slozity.., enter je jednodussi., a snazsi.,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 návštevníků