Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
Delphi 7 vyšly, aby udělaly opravdovou podporu pro Win XP, od nich Visty opravdu čekat nelze Ale jsou asi nejlepší, protože IDE je celkem rychlé. Delphi 2007 aplikují jakýsi hack, díky kterému by aplikace měla vypadat jako pro Visty, ale až někdy v těchto měsících by měly vyjít Delphi Highlander s opravdovou podporou VistLms píše:Delphi 7 asi neni to pravé ořechové
Ale nové Delphi asi nebudou zas tak moc připravené na Visty.
Sedí všechno kromě infa o exe souboru, které by mělo být spíš na způsob 2.0.0.9000Lms píše:Zajímalo by mě jaké verze Infium vůbec je? (...)
Jaká je teda verze Infia?
hegemonicek píše:Zamrzá mi pop-up okno když se někdo připojí na Jabber. Zůstane tam průhledný okno a pomůže jen restart infia.. V používání mě to teda nijak neomezuje a že mi někdo píše atd. se zobrazí nad tim. Ale pořád je to vada
kid.ob píše:mě v Infiu chybí ještě jedna funkce: pouze spustit bez přihlášení, nebo výběr režimu přihlášení ještě před přihlášením... Ne vždy si pamatuju v jakým režimu jsem se odhlásil
cryingfreeman píše:už niekto poriešil ten jabber?myslím tých čo im vyhadzuje že chýba OpenSSL library...
Zpět na QIP Infium - Diskuze a download
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků